keskiviikko 19. elokuuta 2020

Viilentävää kosteutta edulliseen hintaan!

Näin loppukesällä iS Clinical on muistanut asiakkaita hyvällä hoitotuotetarjouksella: WARM UP - COOL DOWN pakkaus sisältää normaalikokoiset WARMING HONEY CLEANSER puhdistusaineen ja HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE naamion NYT 129€ (norm.147€).
Hydra Intensive Cooling Masquesta on olemassa myös PIKKUKOKO 50g NYT 55€ ja normaalikoko on 120g 95€. Tätä pientä kokoa ja tarjouspakkausta on vain hetken aikaa myynnissä ja kun tämä erä loppuu, sitä ei enempää saada, joten ole nopea ostoksissasi!

Warm Up - Cool Down tarjouspakkaus poistaa kesän jälkeisen kuivuuden sekä kaikki epäpuhtaudet ja kirjavuudet.

Hydra Intensive Cooling Masque on monien suosikkituote

iS Clinicalin kosteusnaamio HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE on todella superkosteuttava ja tekee ihosta hehkeän ja raikkaan. Naamion viileys tai suorastaan kylmyys tekee siitä rentouttavan ja rauhoittavan, mutta myös herättää aamuväsyneen ihon ja ihmisen. 
Tämän naamion vaikutuksia tarvitaan juuri nyt, koska kesän aikana iho kuivuu uv-säteilyn voimasta ja kasvoista tulee väriltään epätasaisen kirjavat. 
Tämä nyt myynnissä oleva pikkukoko 50g riittää mainosti syksyn ajan. Yhteen naamioon levitetään noin alle teelusikallinen geeliä ja tuosta pikkukoosta niitä tulee 10-15. Normaalikoko on 120g ja siitä on saanut noin 40 naamiokertaa. 
Tämä Hydra Intensive Cooling Masque on siitäkin ihana, koska sen voi jättää vaikuttamaan yön ylitse. Esimerkiksi saunan jälkeen levitetään vain tämä naamio ja silmänympärille silmänympärysvoide ja sen jälkeen ei enää tarvitse tehdä muuta kuin aamulla pestä imeytymätön osa pois. 

Tehohoitoa Warm Up - Cool Down pakkauksella

Tämä Warm Up - Cool Down tarjouspakkaus on loistava systeemi poistamaan kesän jälkeinen kuivuus sekä kaikki epäpuhtaudet ja kirjavuudet. Pakkauksessa oleva WARMING HONEY CLEANSER on kuoriva puhdistusgeeli, joka jättää ihon sileäksi ja pehmeäksi. Sen kuoriva vaikutus on kevyt ja siksi se sopii kaikille ihotyypeille, myös hyvin herkällekin iholle. 
Herkkäihoiset voivat käyttää Warming Honey Cleanseria 3-4 kertaa viikossa, mutta itsekin olen käyttänyt sitä jokapäiväisenä puhdistusgeelinä eikä se ollut yhtään liikaa. Suosittelenkin sitä herkälle iholle jonkun toisen puhdistusaineen rinnalle, mutta muut voivat sitä käyttää päivittäin. 
Tämä hellävarainen kuorinta auttaa paljon muiden hoitotuotteiden imeytymistä ja ihon väri kirkastuu näkyvästi. Pigmenttiläiskistä kärsivät saavat tästä kuorintapuhdistuksesta paljon apua ihon värin vaalentamiseen ja tasoitukseen. 
HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE imeytyy erittäin hyvin juuri kuorinnan jälkeen ja sen kosteuttavasta tehosta saadaan niin kaikki irti. Tämä viilentävä geelimäinen naamio sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Aamuisin sillä saa nopeasti poistettua turvotuksen sekä kirkastettua ihon värin ja silloin vaikutusaika on 10-15 minuuttia. Meikki levittyy hyvin, kun pohja on sileä ja pehmeä. Myös huokoset supistuvat, joten meikin kestävyys ja mattapintaisuus paranee huomattavasti. 
Tätä Warm Up - Cool Down pakettia on saatavilla vain hetken aikaa eikä sitä saada Suomeen enempää. Nykyisin maahantuoja onneksi tekee suuren varauksen näistä tarjouspaketeista, koska ainakin meillä ne ovat hyvin pidettyjä ostoksia. 


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti