keskiviikko 12. elokuuta 2020

Onko seerumi välttämätön?

Yksi yleisimmistä kysymyksistä, mitä uusi asiakas esittää on, miksi pitää käyttää seerumia ja voidetta päällekkäin. On tosi hyvä asia, että kysytään, miksi jotain tehdään, koska eihän ole mitään mieltä käyttää seerumia ellei tiedä siihen syytä.

Seerumi imeytyy syvemmälle

Ihmisen iho koostuu 4-5 eri solukerroksesta riippuen ihotyypistä. Kuivalla iholla on neljä solukerrosta ja rasvoittuvalla iholla viisi. Silmänympärillä iho on aina yhden solukerroksen ohuempaa kuin muu iho. 
Kosmeettisen hoidon tarkoitus on, että näiden solukerrosten määrä pysyy kaikkialla samana vauvasta vaariin saakka. Silloin, kun solukerrokset ohenevat ja kuivuvat, iho rypistyy ja veltostuu nopeasti. Lähes kaikilla nelikymppisillä, jotka hoitavat ihoaan vain vähäisesti, alkaa poskipäiltä ensimmäisenä puuttumaan solukerroksia. Se näkyy couperosana, punoituksena ja ihon hilseilynä. 
Seerumi laitetaan aina ensimmäisenä puhtaalle iholle, koska sen tarkoitus on imeytyä alimpaan solukerrokseen. Seerumissa on niin sanottuja kuljettaja-aineita esimerkiksi niosomeja ja liposomeja, jotka ohittavat päällimmäiset kerrokset ja vapauttavat vaikutusaineet vasta määrätyssä ihokerroksessa. 
Mitä puhtaampi ihon pinta on sitä paremmin se läpäisee seerumin ja seerumin tärkeät tehoaineet pääsevät tarkoitettuun ihokerrokseen. Hyvin usein ihon pinnassa on paksu kerros hilseilyä eli kuollutta solukkoa, koska ihosta poistuu hilseilemällä miljoonia soluja vuorokaudessa. Tämä hilseilykerros hidastaa ja vähentää seerumin imeytymistä ja se ei pääsekään vaikuttamaan oikeassa kohdassa. Voisi sanoa, että seerumin käyttö menee vähän hukkaan sen imeytyessä hilsekerrokseen mikä irtoaa parissa tunnissa.
Tämän takia ihoa pitää kuoria säännöllisesti. Meillä on muutama vaihtoehto nopeaan kuorintaan, jonka voi tehdä lähes päivittäin. iS Clinicalin WARMING HONEY CLEANSER (52€) on samalla puhdistusaine ja se on nyt myynnissä edullisessa pakkauksessa WARM UP - COOL DOWN FACIAL KITISSÄ NYT 129€ (norm.147€), jossa on myös superkosteuttava HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE (95€).
Dermalogicalla on päivittäiseen kuorintaan DAILY MICROFOLIANT (51€) kuorintajauhe, jota voi käyttää lähes päivittäin. Yksi kuorinnan tarkoitus onkin auttaa muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä.


Seerumi on täsmähoitoa

Seerumin vaikutusaineet ovat varsinainen täsmähoito yhteen tai korkeintaan kahteen iho-ongelmaan. Tähtitarjouksena oleva HYDRA COOL SERUM NYT 55€ (69€) on täsmähoito ihon kosteuttamiseksi. Kosteuttaminen on tärkeä osa ihon hyvinvointia, koska sen avulla iho pysyy vahvana ja joustavana. Kosteutta tarvitsee myös ihon kimmosäikeet, kollageeni, elastiini ja retikuliini pysyäkseen kimmoisina ja joustavan kestävinä. Sitä kautta kosteus on tärkeä vaikutusaine hidastamaan rypistymistä ja veltostumista.
Seerumin päälle laitetaan aina hoitovoide, koska muuten iho jää suojattomaksi. Koska seerumi ohittaa täysin ihon pintakerrokset, se jää ilman voidetta alttiiksi ulkoiselle rasitukselle. Voiteiden vaikutusaineet imeytyvät 2-3 päällimmäiseen ihokerrokseen eivätkä yhtä syvälle, kuin seerumit. 
Nyt tarjouksessa oleva INTENSIVE MOISTURE BALANCE NYT 59€ (75€) on hyvin kosteuttava ja ennen kaikkea se suojaa ihoa ulkoiselta rasitukselta. Suurin syy ihon kuivumiseen ja ohentumiseen on ulkoiset haitat kuten tuuli, lämmönvaihtelut, sade, kuiva sisäilma, tietokoneen lämpö ja pöly, ilmansaasteet, aurinko, huono sisäilma ja monet muut ongelmat, joihin iho joutuu sopeutumaan. 
Voide vaikuttaa myös jonkin verran siihen, että seerumi jää omaan kerrokseensa eikä haihdu ulospäin. Lopuksi nämä aineet irtoavat parissa päivässä kuolleen solukon mukana ja siksi niitä pitää lisätä joka päivä. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

5 kommenttia:

  1. Eli seerumi, hoitovesi ja sitten voide? Oon taas tehny väärinpäin eli hoitovesi, seerumi ja voide. Laitoin tätä hydra cool seerumia ja hydra intense cooling naamiota yöksi ja aamulla iho oli niin pehmeä ja eilinen ihottuma kadonnut. Taidan joutua hankkimaan seerumin täysikokoisena nyt tarjouksesta🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovin suurta merkitystä ei sillä ole kumpaa käyttää ensin hoitosuihketta vai seerumia. Seerumi imeytyy syvemmälle kuin muut tuotteet ja siksi se laitetaan ensimmäisenä, mutta hoitosuihkekin imeytyy hyvin joten tehoa ei ole mennyt hukkaan.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi22:03

    Hei, ei nyt liity ihan aiheeseen mutta miten noita Rodialin lappusia pitäisi käyttää? Ensimmäiset olivat liki kuivia. Kostutetaanko ne jotenkin ensin ja montako kerralla käytetään kun ovat aika kuivia. Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysyn asiasta Rodialin kouluttajalta heti aamulla. Käytin niitä itse alkukesästä ja en kokenut niitä kuiviksi eli olisikohan sinun pakkauksessa jokin virhe. Kuulostaa siltä, että purkkiin olisi jossain vaiheessa päässyt ilmaa ja sen takia ne olisivat kuivahtaneet. Jos näin on voit ne ilman muuta palauttaa. Laitan sinulle sähköpostia huomenna heti, kun saan maahantuojalta vastauksen asiaan.


      Inkeri

      Poista
    2. Sain maahantuojalta aamulla vastauksen ja pahoittelut, että pakkaus oli viallinen. Ilmeisesti jo tehtaalta pakkaukseen on päässyt ilmaa.
      Vaihdan tuotteen uuteen, kun tulet seuraavaan kasvohoitoon. Tosi harmillista tällainen vahinko, mutta huipputuotteillakin on joskus näitä ”maanantaipäivän ” töitä:).
      Onneksi nämä pakkausvauriot ovat aika harvinaisia. Yleisin on pumppupullojen toimimattomuus ja niitä löytyy noin kerran kahdessa vuodessa. Aina, kun vähänki epäilee tuotteessa tai pakkauksessa jotain vikaa kannattaa heti ottaa yhteyttä meihin.
      Hyvää viikonloppua!

      Inkeri

      Poista