perjantai 28. elokuuta 2020

Youngblood on arvostettu mineraalimeikkisarja

Vähemmän on tullut kirjoitettua YOUNGBLOOD meikkisarjasta, vaikka se on kosmetologien piirissä erittäin arvostettu sarja. Youngblood eli YB on ainoa meikkisarja, jolla on Suomen Allergia-, iho- ja astmaliiton suositus ja se soveltuu todistetusti herkimmällekin iholle.

YB:lle myönnettiin ensimmäisenä kokonaisena meikkisarjana Suomessa Allergia-, Iho- ja Astmaliiton tunnus.


Youngblood sopii herkkäsilmäisillekin

Meikkituotteet ovat kosmetiikassa kaikista herkistävimmät tuotteet niiden väriaineiden takia. Siirtyminen mineraalimeikkeihin vähensi herkistymisiä suuresti ja Youngbloodin käyttäjillä ärsytykset ovat jääneet pois kokonaan.
Tosin kosmetiikalle herkistyminen on niin vähäistä, etten edes muista, milloin meidän asiakkaalle olisi reaktioita tullut. Voi olla, että edellinen tapaus oli viime vuosisadan puolella. 
Yleensä estrogeenin vähetessä iän myötä alkavat limakalvot ohentua ja ensimmäisenä siitä kärsivät silmät. Kuivat silmät kutisevat ja kirvelevät tai sitten valuvat suoranaan. Tämä kaikki vaikeuttaa silmämeikkien valintaa ja siksi kannattaakin olla valinoissa tarkkana. Youngbloodilla on erinomainen musta ripsiväri MINERAL LENGTHENING MASCARA (40€), joka on vesiliukoinen, mutta vettä hylkivä. Se lähtee hyvin pois puhdistustuotteilla, mutta ei paakkuunnu eikä lähde valumaan kevyessä vesisateessakaan. Tämä jo vuosia suomalaisten keskuudessa mainetta niittänyt suosikkiripsiväri pidentää ja tuuhentaa ripset todella upeiksi, mutta ei kutita herkintäkään silmää.
Youngbloodin hoitavat HUULIKIILTEET (38€) ovat meikkivoiteiden ohella meidän eniten myydyimmät meikkituotteet. Kiilteeseen on lisätty hyaluronihappoa antamaan huulille sekä volyymia että kosteutta. Sävyt Rhapsody, Coral Kiss ja Promiscuous ovat olleet tämän kesän suosikkeja.


Meikkivoiteen laatu on tärkeää

Oikean meikkivoiteen valinta on meikin tärkein ja hankalin vaihe. Meikkivoiteen laatu pitää olla ihotyypin mukainen, eikä rasvaiselle acneiholle voi laittaa paksua voidemaista meikkiä, koska se takuulla tuottaa lisää finnejä. 
Tämän takia Youngbloodin meikkivoiteet ovatkin niin suosittuja, koska ne eivät tuki ihoa. Suosituin meikkivoide meillä on NATURAL MINERAL FOUNDATION 65€ jauhemainen mineraalimeikki. Olen itse käyttänyt tätä toistakymmentävuotta enkä ole parempaa löytänyt. Tämä ohut jauhe levitetään tuuhealla kabuki-siveltimellä ja meikistä tulee hyvin luonnollisen näköinen. Meillä on nyt tarjouksessa tosi edullinen ja hyvälaatuinen Mirabellan KABUKISIVELLIN NYT 25€ (49€), joka hyvin hoidettuna kestää vuosikausia.
OUTLETISSA on myös YB:n ILLUMINATE PALETTE NYT 59€ (89€), jossa on kuusi korostusväriä, joita voi käyttää myös poskipunina. Tämä paletti on erittäin suosittu ja sillä pystyy tekemään hillityt korostukset ja kevyet punat poskille. Paletti on outletissa siksi, että koronan aikana meikkien myynti väheni ja maahantuojan meikkivarasto on nyt liian suuri. Tietysti kuluttajille ja minulle se on hyvä juttu, koska voin nyt tarjota laatutuotteita kivaan hintaan.
Outletissa on myös YB:n MICELLAR WATER WHIT COLLOIDAL SILVER NYT 31€ (47€), joka on helppokäyttöinen misellivesi. Misellit ovat mikroskooppisen pieniä partikkeleita, jotka imevät itseensä likaa ja meikkiä magneetin lailla. Laita misellivettä vanulappuun ja pyyhi niin monta kertaa, ettei vanuun enää tule mitään likaa tai meikkiväriä. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti