lauantai 22. elokuuta 2020

Kesän jälkeen iho tarvitsee kosteutta

Jos kysytään, milloin on tärkein vaihe tehdä kasvohoito, niin vastaus on, että syksyllä ennen sisälämmityksen alkamista. Näin syksyllä lyhytkin kasvohoito tuo silminnähtävän tuloksen, kun kaikki kesän tuoma kuona-ainekerros saadaan pois.

iS Clinicalin HYDRA COOL SERUM NYT 55€ (69€) on meidän kaikista kosteuttavin tuote.


Ulkoiset olosuhteet kuivattavat ihon

Aurinko on todella kuivattava ja syksyllä iholle on kertynyt jo paksu kuollut solukerros, ellei ihoa ole hoidettu kesällä tehokkaasti. Tämä kuiva kerros ilmenee epämääräisen harmaana ihonvärinä, pinta ryppyisyytenä ja hilseilynä. Selvimmin hilseilyn huomaa meikkiä tehdessä, koska meikkivoide ei levity kunnolla ja jää kasoihin, jotka eivät näytä hyvältä. 
Ellei tässä vaiheessa käydä kasvohoidossa, niin pahin on vielä tulossa. Siinä kohtaa, kun laitetaan sisälämmitys päälle, sisäilman kosteus romahtaa ja iho kuivuu totaalisesti parissa päivässä. Tämän ilmiön huomaa hiuksissa ja käsissä hyvin selkeästi, kun ensimmäisinä pakkaspäivinä kädet kuivuvat karrelle.
Yleensä tuo lämmityskausi alkaa syys-lokakuussa vähän vuodesta riippuen, mutta tämä on hyvä huomioida ajoissa. Jos iho pääsee kuivumaan pahasti jo syksyllä, sitä on aika mahdoton korjata talven aikana. Tarvitaan todella paljon tehokasta hoitoa, jotta talvikautena saadaan pysäytettyä voimakas kuivuminen. 
Tästä seuraa usein tammi-helmikuussa kutisevan hilseilevä ja punoittava iho, jota on vaikea rauhoittaa ja hoitaa. Eli tätä tilannetta pitäisi ennalta ehkäistä jo nyt.


Hyvä seerumi ja voide on ihon pelastus

Tässä vaiheessa tehty kasvohoito silottaa ja kirkastaa ihoa näkyvästi ja kotihoito helpottuu. Esimerkiksi nyt tarjouksessa olevat hoitotuotteet Dermalogican INTENSIVE MOISTURE BALANCE NYT 59€ (75€) hoitovoide ja iS Clinicalin HYDRA COOL SERUM NYT 55€ (69€) ovat parhaat ja helpot tuotteet kotona jatkamaan kasvohoidon vaikutusta. Huomaa, että nämä tarjoukset ovat voimassa ma 24.8. asti.
Erinomainen kasvohoito tähän vuodenaikaan on iS Clinicalin FIRE & ICE KASVOHOITO (92€ ja tuplahoito 170€), joka perustuu hedelmähappojen kuorivaan vaikutukseen. Nämä kuorintakasvohoidot ovat nykyisin erittäin suosittuja, mutta itse en tekisi mitään kovin syvää happokuorintaa.
Fire & Ice kasvohoidossa käytetty hedelmähappoentsyymikuorinta on kontrolloitu ja sen vaikutus loppuu heti, kun se pestään pois. Tämän hoidon jälkeen iho on sileä ja pehmeä eikä mitään jälkihilseilyä tai punoitusta tule seuraavina päivinä. 
Fire & Ice kasvohoidon jälkeen voi tehdä kevyen päivämeikin ja lähteä vaikka töihin, mikäli niin haluaa. Tuplahoito tehdään kahdessa vaiheessa 1-3 viikon välein ja siinä päästään vielä selkeämpään silottavaan ja tasoittavaan tulokseen. 
Tämän tuplahoidon aikana ja jälkeen käytetty Hydra Cool Serum ja Intensive Moisture Balance imeytyvät paljon paremmin ja niidenkin vaikutus tehostuu. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä tuplahoitoa. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti