maanantai 17. elokuuta 2020

Monikäyttöisiä puhdistustuotteita

Kosmetiikka uudistuu koko ajan ja tuotteet kehittyvät pitkin harppauksin. En olisi 80-luvulla ikinä kuvitellutkaan, että kosmeettisilla aineilla saataisiin aikaan niin paljon kuin nykyisillä tuotteilla ja hoidoilla on mahdollisuus saada.


Uutuutena misellivedet

Misellivedet eli misellaarivedet tulivat markkinoille muutama vuosi sitten. Misellivesi on ihonpuhdistukseen tarkoitettu neste, jota käytetään puhdistusmaidon sijasta. Se sisältää misellejä, jotka ovat mikroskooppisen pieniä hiukkasia, jotka imevät itseensä meikin ja lian. Niiden kanssa ei tarvitse vettä ollenkaan.
Aluksi olin todella epäluuloinen tuotteita kohtaan ja ensimmäiset uutuudet olivatkin aika toimimattomia. Nyt markkinoilla on jo muutamia tehokkaita ja hyvin toimivia misellivesiä, joita uskallan suositella. Jos olette käyttäneet misellivesiä pari vuotta sitten ettekä niistä pitäneet, kannattaa kokeilla näitä meidän tuotteita, joissa on oikein hyvä vaikutusaineiden tasapaino.
OUTLETISSA on Youngbloodin MICELLAR WATER WITH COLLOIDAL SILVER NYT  31€ (norm. 47€). Tämä on nestemäinen tuote, jota kaadetaan vanulappuun ja kasvot pyyhitään sillä niin moneen kertaan, ettei vanuun tule enää meikkiä. Tämä misellivesi sisältää hoitavaa kolloidihopeaa, jota nykyään käytetään lääkeaineissakin paljon, koska sillä on tehokas bakteereita tappava vaikutus. Sen verran voin kertoa tästä kolloidihopeasta, että esimerkiksi isäni amputaatiohaavoja hoidetaan tällä kolloidihopealla. Nykyisin kolloidihopea on aina käytössä säärihaavojen ja muiden haavojen hoidossa, koska se on antibakteerinen, rauhoittava ja puhdistava vaikutukseltaan.
Nämä samat vaikutukset ovat tässä YB:n misellivedessä. Tuote on Outletissa edulliseen hintaan, koska misellivesiä käytetään yleensä matkoilla, mutta korona lopetti matkailun ja maahantuojalle jäi suuri varasto näitä loistavia tuotteita. Tämä YB:n misellivesi on myös meillä hoitolassa myynnissä eikä sitä tarvitse tilata erikseen. Sen kysyntä on nyt sen verran suurta, että otin sitä hyllyyn.
Toinen misellivesituote meillä on BODY DRENCH MISELLAR -ihonpuhdistusliinat  28€. Tämä vasta onkin loistava idea matkoille, koska ei tarvitse pelätä pullon vuotamista eikä lentokentälläkään tule ongelmia. Nämä ihonpuhdistusliinat ovat pehmeitä nenäliinan kokoisia kuitukangaslappusia ja niillä on todella helppo sekä miellyttävä pyyhkiä iho puhtaaksi. Myös vedenkestävä meikki liukenee tähän liinaan.
Jatkuvaan käyttöön en misellivesiä suosittele enkä varsinkaan rasvaiselle epäpuhtaalle iholle. Matkoilla ja pari kertaa viikossa käytettynä ne ovat hyvä lisäys ihon puhdistamiseen.

Desinfiointia myös vartalolle

Vartalon finnejä ja mustapäitä on hankala hoitaa ja niistä kärsii hyvin moni. Nuorilla teini-ikäisillä ihon rasvoittumiseen usein liittyy myös finnit sekä rasvaisuus selässä ja rintakehässä. Pojilla iho saattaa tulehtua myös reisissä ja pakaroissa. Pojat myös helposti laiminlyövät pesuhommat eivätkä ainakaan suostu käyttämään mitään kosmetiikkaa. 
Erinomaisen tehokas pesuaine on Dermalogican CLEARING SKIN WASH (500 ml 53€ / 250 ml 36€). Ensisijaisesti Clearing Skin Wash on tarkoitettu kasvoille acne- ja rasvaisen ihon puhdistukseen, mutta sillä on saatu tosi hyviä tuloksia päivittäisessä suihkutuksessa. Sen sisältämä salisyylihappo sulattaa tukkeutumia sekä mustapäitä ja desinfioiva vaikutus estää tulehduksia syntymästä. Samalla sen rauhoittavat vaikutusaineet vähentävät punakkuutta ja auttavat ihon puolustusmekanismia. Clearing Skin Wash ei kuivata kasvojenkaan ihoa liikaa.
Dermalogican uusin puhdistusaine kasvoille on ACTIVE CLAY CLEANSER 41€, joka sisältää kaoliinisavea sekä japaninhiiltä ja se imee itseensä ihotalia ja muita epäpuhtauksia. Active Clay Cleanser tuli myyntiin juhannuksen tienoilla ja jo nyt se on monen asiakkaan lempiputsari.
Rasvoittuva ja sekaiho hyötyy todella paljon tästä puhdistuksesta, joka rauhoittaa talineritystä ja tulehduksia kuivattamatta ihoa. Minä käytin kokeiluna Active Clay Cleanseria pari viikkoa yhteen menoon eikä muuten kuiva ihoni kuivunut siitä yhtään lisää. Päinvastoin iho tuntui puhtaalta, pehmeältä ja sileältä. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti