lauantai 8. elokuuta 2020

Dermatude on tehokkain tekemäni kasvohoito

Dermatude-kasvohoito elvyttää ja nuorentaa kasvojen kokonaisuutta. On hiukan haasteellista selittää asiakkaalle, millainen lopputulos juuri hänelle saadaan, koska ei ole mitään mittayksiköitä, joiden avulla voisi tarkasti kertoa, miten paljon rypyt silottuvat.

Dermatude-hoidon avulla iho kiinteytyy ja ihon väri tasoittuu 100% luonnollisesti!


Hinta ja laatu kulkevat aina käsi kädessä

Nykyisin tehdään todella rajuja toimenpiteitä kauneushoitolan olosuhteissa ja en ole yhtään innostunut niistä. Ensimmäinen kriteeri minulle on hoitomenetelmää valittaessa, että se on takuulla turvallinen. Turvallisuus tulee siitäkin, että menetelmää on tehty jo niin paljon ja kauan, ettei mitään uutta enää paljastu. Tämän takia en lähde koskaan tekemään uusia hoitoja ensimmäisten joukossa.
Pidin vielä parikymmentä vuotta sitten suomalaista naista niin arvostelukykyisenä, ettei mitkään äärimenetelmät menestyisi meillä. Tässä olen ollut täysin väärässä. 
Käytännössä on osoittautunut, että asiakkaat ovat valmiita mitä mielikuvituksellisimpiin hoitoihin. Hoidot halutaan saada vielä mahdollisimman halvalla eikä ymmärretä, että siinäkin hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä. 
Tämä koronakausi on teettänyt mielenkiintoisen ilmiön, että asiakkaat tinkivät hoitojen hinnasta. Ilmeisesti joillekin ihmisille on syntynyt käsitys, että kosmetologit ovat kuolemaisillaan koronan tappioiden takia ja siksi valmiita tekemään työtä millä hinnalla tahansa. 
Koen tämän hyvin ikäväksi toiminnaksi, että tavallaan halutaan hyötyä toisen hädänalaisesta tilanteesta. Tämä on täysin päinvastainen asenne, mitä olen koko kevään omilta asiakkailtamme saanut huomata. Selvisimme hyvin vaikeasta keväästä, koska asiakkaamme selvästi kannustivat ja ymmärsivät tilanteemme. Nyt täysin vieraat ihmiset ilmoittavat tulevansa kasvohoitoon ja maksavansa oman mielensä mukaan. Kysytään suoraan, miten paljon pudotan hintaa, jos hän tulee hoitoon. Yritän vastata kohteliaasti, ettei ole mitään syytä antaa alennuksia, koska niitä ei pysty antamaan edes pitkäaikaisille vakioasiakkaille. 


Dermatude antaa näkyviä tuloksia

Dermatude-kasvohoito on erikoishoito, jota tehdään vain siihen koulutetuissa kauneushoitoloissa. Tällä hetkellä Suomessa on noin 60-80 hoitolaa, jotka Dermatudea tekevät ja meidäthän valittiin viime syksynä Suomen parhaaksi Dermatude-hoitolaksi. 
Olemmekin tehneet hoitoa todella paljon ja voin sanoa, etten olisi ennen tätä uskonut, miten paljon yhdellä hoitokerralla voidaan saada aikaan. Tunnen omalla ihollani selvää jäntevyyttä ja jämäkkyyttä aina Dermatude-hoidon jälkeen. Haluan itsekin hoidon mahdollisimman usein. 
Millään muulla kasvohoidolla en ole saanut niin näkyviä muutoksia ihon löysyyteen tai sen väriin. Yleensä yli nelikymppisellä estrogeenituotannon väheneminen tekee turvotusta ihokudokseen, joka näkyy velttoutena ja epätasaisuutena. Jo yksi Dermatude hoito poistaa nestekeräytymää ja ihosta tulee paljon napakampi ja tiiviimpi. Huokoset supistuvat ja ihon väri tasoittuu ja iho näyttää sileän tasaiselta. 
Silloin, kun tehdään Dermatuden hoitosarjaa, kannattaa aina panostaa myös kotihoitoon. Hoidon tulos vesittyy olennaisesti, jos kotona ei ole hoidon tuloksia tukevia hoitotuotteita. Kotihoidon merkitys on suuri ja aina kasvohoitojen yhteydessä annamme hoito-ohjeet kotiin. 
Vastaamme Marin kanssa mielellämme asiakkaiden kysymyksiin ja helpointa on laittaa kysymykset sähköpostina: info(a)kauneushoitolainkeri.fi




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti