perjantai 21. elokuuta 2020

Uusi FlashFoliant kuorinta nuorisolle

Nuorten CLEAR START -hoitolinja täydentyy kotikäyttöön tarkoitetulla kuorinnalla. FLASH FOLIANT 25€ kuorinta on kehitetty nuorten iholle tasapainottamaan sen toimintaa. Tämä helppokäyttöinen kuorinta sopii kaikille ihotyypeille.

FLASH FOLIANT kuorinta on hellävarainen ja helppo käyttää

Helppo kuorinta kotikäyttöön

Teini-ikäisen hiukan epätasapainoinen iho tarvitsee kuorintaa erityisen paljon. Usein nuoren ihon rasvoittumiseen liittyy kiihtynyt solutoiminta ja kuollutta, tukkivaa solukkoa syntyy normaalia enemmän. Tämän takia kuorinta on nuorisolle todella tärkeä ihonhoito.
Tämä FlashFoliant on hellävarainen ja helppo käyttää. FlashFoliant on nestemäinen aine, joka vaan levitetään iholle ja annetaan imeytyä pari minuuttia ja sitten päälle voi laittaa päivä- tai yövoiteen. Hiukan vaahtomaista FlashFoliantia otetaan kämmenelle noin puolikas teelusikallinen ja se levitetään kasvoille - muuta ei tarvita.  Tämä helpous on tärkeä asia, koska varsinkin pojilla ei motivaatio välttämättä riitä kovin monimutkaisiin hoitotoimenpiteisiin kotona.
Kuorinta on epäpuhtaalle iholle olennainen tuote pitämään aisoissa mustapäiden ja tukkeumien syntymistä. Tytöillä kuorinta parantaa meikin levittymistä ja iho pysyy helpommin mattapintaisena koko päivän ajan.
FlashFoliant kuorintaneste perustuu alfahydroksihappoihin ja betahydroksihappoihin, jotka ovat hellävaraisia, mutta tehokkaita kuollutta solukkoa sulattavia raaka-aineita. 

Nuorisolle omat tuotteet

Dermalogican Clear Start hoitosarja on suunniteltu nuorten noin 11-22-vuotiaiden iholle ja siitä löytyy tuotteita kaikille ihotyypeille. Helposti mielletään, että kaikilla teini-ikäisillä on finniongelmia ja rasvoittuva iho, mutta eihän se tietenkään näin ole. Nuorilla on myös tarvetta kosteuttamiseen ja suojaamiseen.
Clear Start hoitolinjassa on tuotteita rauhoittamaan talineritystä ja tulehduksia, mutta myös kosteuttavia aineita kuivuuteen taipuvaiselle iholle. Puhdistustuotteet FOAMING WASH (19€) puhdistusgeeli ja ALL OVER TONER (19€) hoitosuihke sopivat kaikille ihotyypeille eivätkä kuivata ihoa yhtään. Tämä puhdistusyhdistelmä normalisoi ihon toimintaa ja ne auttavat myös talineritystä rauhoittumaan.
Erinomainen kosteusvoide on HYDRATING LOTION (26€), joka on hyvin imeytyvä ohut maito. Sen kosteuttava vaikutus riittää atooppisenkin kuivalle iholle, mutta myös pintakuiva rasvainen iho hyötyy siitä. Paikallisesti finneihin ja mustapäihin on tarkoitettu CLEARING BOOSTER (19€), joka vähentää tulehdusta ja hillitsee talineritystä. 
Vartalon ihon epäpuhtauksille ja vartaloaknen hoitoon kehitetty huipputehokas Muradin CLARIFYING BODY SPRAY acnesuihke (54€) rauhoittaa tulehdusta. Suttaamaton ja nopeasti imeytyvä suihke on miellyttävä käyttää ja sillä on helppo käsitellä suuriakin ihoalueita.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti