lauantai 29. elokuuta 2020

Konjac-sienet parantavat ihonpuhdistuksen tulosta

Olen koko kesän testaillut erilaisia kasvojen puhdistukseen tarkoitettuja sieniä ja liinoja, eikä niistä mikään muu kuin tämä Konjac-sieni (14€) vakuuttanut minua. Tähän sitten ihastuinkin oikein kunnolla ja myös Mari tyttärineen vakuuttuivat siitä.


Aito Konjac-sieni on 100 % luonnollista kasvikuitua.


Edullinen lisäys kasvojen puhdistukseen

Konjac-sienet ovat glukomannan kasvikuitua ja ne voidaan hävittää kompostoimalla, koska ne ovat luonnollisesti maatuvia. Voisin kuvailla sientä hiukan samantyyppiseksi kuin ennen vanhaan nämä pitkäikäiset vamput, mitä käytettiin pesusieninä saunassa. Tosin nämä Konjac-sienet ovat paljon pehmeämpää ja hellävaraisempaa kuitua. 
Tarkoitus on, että tuolla Konjac-sienellä hierotaan puhdistusainetta hetken aikaa kasvoilla. Näin puhdistustulos on huomattavasti parempi. Tästä Konjac-sienestä on olemassa rasvaiselle iholle oma bambuhiiltä sisältävä pesusieni, joka vähentää ihotulehdusta ja puhdistaa ihohuokoset. 
Yksinään käytettynä Konjac-sienellä ei mielestäni saa riittävää puhdistustulosta, vaan sieni yhdistetään aina johonkin puhdistustuotteeseen. 
Meidän suosituimman puhdistusgeelin iS Clinicalin Cleansing Complexin (52€) kanssa tämä Konjac-sieni toimii erinomaisesti. Samoin muidenkin meidän puhdistustuotteiden kanssa, eikä se ole pelkästään sidottu meiltä ostettaviin tuotteisiin. 
Konjac-sieni pysyy käyttökelpoisena noin kolme kuukautta ja sitten, kun kuitu alkaa murenemaan, on aika vaihtaa Konjac uuteen.


Hyvä parannus puhdistustulokseen

Erilaisia Konjacin tyyppisiä sieniä on tarjolla monessa paikassa ja ihan pilkkahintaan, mutta en luottaisi niiden laatuun ja aitouteen. Tämä meillä myytävä Konjac-sieni on taatusti alkuperäinen luonnonkuitusieni ja se tulee meille samalta maahantuojalta, jota olemme käyttäneen parikymmentä vuotta. Heidän kauttaan tulee myös tuoksusaippuasienet ja moni muu tuote eli luotan täysin tämän sienen aitouteen.
Konjac-sieni tekee iholle selvästi puhtaan tunteen, mutta ei raavi ihoa. Kuitenkaan sen teho ei ole lähelläkään Bt-Sonic ultraäänilaitteen tulosta ja näitä kahta asiaa ei voi edes verrata toisiinsa. Itse käytän Bt-Sonicia iltapesun yhteydessä ja aamulla Konjac-sientä. 
Levitän ensin puhdistusaineen kasvoille, hieron 2-3 minuuttia sienellä ja huuhtelen kasvot runsaalla vedellä. Iholle jää kivan puhdas tunne, joka motivoi Konjac-sienen säännölliseen käyttöön. Valitettavaa on, että Konjac-sientä myydään niin paljon halpoina kopioina, joiden laatu on kovaa ja raapivaa synteettistä kuitua. Nämä ohjeet ja vaikutukset koskevat ainoastaan meiltä ostettua sientä. Varmaan muuallakin on myynnissä aitoja sieniä, mutta otan vastuun vain meillä myytävistä tuotteista. 
Jossain mainostetaan, että Konjac-sieni yksinään riittää hyvään puhdistustulokseen ja sieniin on lisätty kollageenia yms. mutta itse en missään tapauksessa tätä usko, vaan aina pitää olla ihotyypin mukainen puhdistusaine.
Kaikkien meidän puhdistusaineiden kanssa voi Konjac-sientä käyttää. Rasvaiselle iholle on hyvänä lisähoitoparina Bambuhiili Konjac-sieni ja Active Clay Cleanser (41€). Herkälle ja helposti punoittavalle iholle sopii Natural Konjac-sieni ja Dermalogican Ultra Calming Cleanser (38€).Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti