tiistai 4. elokuuta 2020

Hoitotassuilla virkeyttä iholle!

Meillä on vielä tämän viikon eli 10.8. asti tarjous DAILY RESURFACER NYT 63€ (75€) hoitotassuista. Hoitotassut virkistävät ihoa kolmella eri tavalla, koska niissä on kuoriva, kosteuttava ja kiinteyttävä vaikutus.

DAILY RESURFACER NYT 63€ (75€) hoitotassuilla iho siliää hetkessä ja pinnasta tulee tasainen

Raikas ja sileä iho

Tämä sana hoitotassu on vähän vaikea selittää ja ehkä käännös ei ole paras mahdollinen. Kuitenkin mitään parempaa nimitystä lappusista ei ole. Hoitotassu on pieni kuitukangas ”tuppi” sormen päähän, jolla voi hoitotiivisteen iholle levittää. Tällä hoitotassulla ei itsessään ole mitään merkitystä, vaan se on vain väline, millä tehoseerumi levitetään.
Itse pidän Daily Resurfaceria viimeisenä valttina, kun pitäisi nopeasti saada kasvonsa työkuntoon. Välillä aamuisin tuntuu, että peilistä katsoo niin harmaan veltostunut naama, ettei siitä kovin helposti saa virkeää asiakaspalvelijaa. Juuri sellaisina aamuina iho myös tuntuu epätasaiselta ja olisi epämiellyttävää levittää siihen meikkivoidetta.
Tässä tilanteessa Daily Resurfacer on nopea tehoaine. Pesun jälkeen pyyhitään iholle hoitotassussa oleva seerumi, joka imeytyy muutamassa minuutissa. Sen päälle laitetaan normaalit joka-aamuiset hoitoaineet ja tehdään meikki.
Iho siliää hetkessä ja pinnasta tulee tasainen, jolloin meikki levittyy siististi, eikä jää kasoihin. Iho tuntuu myös heti jämäkämmältä ja kiinteämmältä. Meikin tekeminen on helpompaa ja iho näyttää raikkaan heleältä. Daily Resurfacer pitää myös meikin koko päivän siistinä ja tasaisena.

Kangastupessa on tehoseerumia runsaasti, joten sitä riittää kasvoille, kaulalle, dekolteelle, olkapäille ja käsiinkin.

Daily Resurfacer on tehokas hoitokuuri

Ensisijaisesti Daily Resurfacer on tarkoitettu hoitokuuriksi kiinteyttämään ja silottamaan yli nelikymppistä ihoa. Yleensä kerron vain tästä pikavaikutuksesta, koska itselleni tuote toimii parhaimmillaan niin. 
Daily Resurfacer kannattaa toki käyttää tehokuurina varsinkin näin loppukesästä poistamaan uv-säteilyn haittoja. Ellei jostain syystä ole mahdollista päästä kasvohoitoon, voi Daily Resurfacerin avulla tehdä tehohoidon kotona. 
Suosittelen, että Daily Resurfaceria käytetään joka päivä parin viikon ajan. Se on sama käyttääkö tassun illalla vai aamulla. Tuon parin viikon jälkeen loput hoitotassuista käytetään joka toinen päivä. Pakkauksessa on 35 kpl hoitotassuja joten tällainen hoitokuuri kestää noin pari kuukautta. Toinen tehohoitotapa on käyttää vaikka viitenä päivänä peräkkäin hoitotassu ja näin kirkastaa ihoa lisää. 
Varsinkin kesän jälkeen iho erityisesti tarvitsee kuorintaa ja kosteutta, koska uv-säteily tuo ihon pintaan vahvan kerroksen kuollutta solukkoa ja iho on hilseilevän harmaa.
Daily Resurfacer on tuote, jota tarvitsee jokainen. Hoitotassussa on tehoseerumia todella runsaasti ja se kannattaa pyyhkiä myös dekolteelle, olkapäille, kädenselkiin ja käsivarsiinkin. Avattuna hoitotassu kuivahtaa vartissa, joten sitä ei kannata säästää.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi09:52

    Minunkin kokemus on sama: kun pitää saada kasvonsa kiinteiksi, virkeiksi ja ihon pinta sileäksi, tämä on just se tuote. Itse käytän aamulla ennen tärkeitä kohtaamisia.

    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen samaan mieltä, että silloin, kun on kohtaaminen unelmien prinssin kanssa meikki kannattaa pohjustaa Daily Resurfacerilla. Tosin yleensä tämä tärkeät tilanteet tuppaa olemaan työhön liittyviä:).
      Daily Resurfacer on erittäin hyvä hoitokuuri iholle joten se ei ole pelkästään meikkiin liittyvä hoitotuote.

      Inkeri

      Poista