torstai 13. elokuuta 2020

Minulle ihonhoidon helppous on tärkeää

Ihmiset ovat hyvin erityyppisiä siinä, miten tunnollisesti he tekevät asioita ja noudattavat ohjeita. Itse kuulun ryhmään, joka tekee mielensä mukaan. Aina, kun meille esitellään uusi hoitomenetelmä tai tuote mietin, miten minä tulen tämän tekemään, enkä edes ajattele tekeväni ohjeiden mukaan.

INTENSIVE MOISTURE BALANCE NYT 59€ (75€) sopii yö- ja päivävoiteeksi lähes kaikille.

Ihonhoito pitää olla sujuvaa

Tarjolla on hyvin paljon ihonhoitotuotteita, joita pitää itse sekoitella tai käyttää monessa eri vaiheessa. En edes halua ottaa myyntiin sellaisia ja neuvoa asiakkaalle, että käyttäessäsi vartin tähän edestakaisin puljaamiseen olet nuori ja kaunis. Hyvin harva asiakas haluaa käyttää pitkiä aikoja päivittäin ihonsa hoitoon. 
Minusta ihonhoito pitää olla nopeaa ja luontevasti ihmisen oman elämän rytmiin sopivaa. Ellei asiakas halua kuin kaksi tuotetta, eli puhdistuksen ja kosteutuksen, silloin etsitään hänelle parhaiten sopivat tuotteet, jotka toimivat tässä systeemissä. 
Itse olen koekäyttänyt muutamia hiustenhoitotuotteita, joita pidetään parhaina mahdollisina. Olen ajatellut laajentaa hiustenhoitovalikoimaa arvostetuilla kulttituotteilla. Kuitenkin mietin, onko shampoo, joka maksaa paljon ja on pakattu purkkiin, todella hintansa arvoinen. Miksi pitää sormella kaivella purkista shampoogeeliä, joka minusta pitäisi olla pullossa? Tuote on varmasti hyvää, mutta pakkaus on niin epäkäytännöllinen, etten halua sitä asiakkaillemme tarjota. Olen siis itsekin jo hyvin kriittinen ennen kuin lähden edes esittelemään tuotteita asiakkaille.
Ehkä meillä suomalaisilla on niin järkevä suhtautumistapa kaikkeen. Itselläni on nykyisin useampia vakioasiakkaita, jotka ovat syntyneet Ukrainassa, Virossa ja Venäjällä. He ovat koulutettuja maailmaa nähneitä naisia, mutta heidän asenteensa ulkonäköön ja kauneuteen on selvästi toisenlainen kuin meillä suomalaisilla on.
Voisin sanoa, että jos heillä on rahaa ostaa vain leipä tai huulipuna, niin he ostavat huulipunan ja minä ostaisin leivän. Heille ei ole koskaan vaikeuksia selittää, että kasvohoidon lisäksi ihoa pitää hoitaa myös kotona. He ovat jo hoitoon tullessaan varautuneet hankkimaan myös jatkohoitotuotteita kotiin. Nämä slaavilaisnaiset ovat sydämellisiä, mutta hyvin vaativia asiakkaita. Ehkä tietomääräni ja ammattitaitoni onkin tuonut heidät asiakkaikseni, koska Hämeenlinnassa olisi mahdollisuus saada kosmetologin palveluja myös venäjäksi.
Hyvän kosmetologin ammattitaidon pitää taipua kumpaankin suuntaan. Pitää löytää minimalistille ne pari tärkeää tuotetta, mutta myös laaja valikoima yhteen sopivia hoitotuotteita niitä haluaville.

Puhdistus ja kosteutus on tärkeintä

Jos aikuinen ihminen itse tietää, ettei tule käyttäneeksi viittä eri tuotetta joka aamu ja ilta, hänelle pitää löytyä vaihtoehto, joka on yksinkertaisempi. Helppo ja tehokas puhdistus on iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€), joka on paljon enemmän kuin pelkkä puhdistusgeeli. Cleansing Complex sisältää mietoja hedelmähappoetsyymejä, jotka hajottavat kuollutta solukkoa ja iho ei tukkiinnu.
Herkälle couperosaiholle sopivin puhdistus on Dermalogican ULTRA CALMING CLEANSER (500ml 58€/250ml 38€). Se on myös helppo vesiliukoinen puhdistus, joka jo itsessään rauhoittaa punoitusta ja kuivuutta.
Hoitosuihkeet ovat yleensä niin helppoja ja nopeita käyttää, että moni minimalisti innostuu niihin. Suosittelen niitä kasvoveden tapaan aina pesun jälkeen, mutta myös pitkin päivää. Hoitosuihkeessa on pieni vaiva, mutta suuri teho. iS Clinicalin COPPER FIRMING MIST (39€) on tosi tehokas kiinteyttäjä ja Dermalogican ULTRA CALMING MIST (45€) on rauhoittava ja kosteuttava. 
Monipuoliset voiteet löytyvät Dermalogican ”perusvoiteista” esimerkiksi INTENSIVE MOISTURE BALANCE NYT 59€ (75€) sopii yö- ja päivävoiteeksi lähes kaikille. Silloin, kun on kyse nuoren rasvoittuvan ihon hoidosta, suosittelen ACTIVE MOISTia (54€) tai CALM WATER GELiä (46€), jotka myös sopivat yöksi ja päiväksi.
iS Clinicalin YOUTH INTENSIVE CREAM (229€) on meidän tehokkain ja paras voide hidastamaan rypistymistä ja ihon ohentumista. Se sopii yöksi ja päiväksi kaikille yli nelikymppisille. REPARATIVE MOISTURE EMULSION (109€) on myös elvyttävä sekä kiinteyttävä ja sopiva yö- ja päivävoide kaikille pintakuivuudesta kärsiville. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti