tiistai 11. elokuuta 2020

Tähtitarjoukset 11.8. - 24.8.


Tähtitarjouksena on erittäin tehokas parivaljakko, joka hoitaa ihoasi pitkälle syksyyn!

Intensive Moisture Balance on suursuosikki

Dermalogican Intensive Moisture Balance on meidän kaikkien aikojen suosituin hoitotuote. Se on helppo käyttää, koska sama voide sopii yö- ja päivävoiteeksi. Intensive Moisture Balance soveltuu hyvin suomalaiseen ilmastoon ja on tarpeeksi kosteuttava myös talviaikana.
Tätä tarjousta ei voi ohittaa ja kerron heti, että voiteita voi ostaa useammankin kerralla. Huomioikaa myös, että Intensive Moisture Balance on tuplakoko eli 100ml, joten tuo yksi tuubi riittää noin kolmisen kuukautta yöksi ja päiväksi käytettynä.
Intensive Moisture Balancen runsas kosteus ja vitamiinipitoisuus tekee siitä myös hyvän elvytysvoiteen vanhenevalle iholle. Sen hoitava vaikutus estää ihoa ohenemasta ja siten vähentää rypistymistä ja veltostumista.


Hydra-Cool Serum on kosteuttava seerumi

iS Clinicalin Hydra-Cool Serum on kaikista kosteuttavin tuote, mitä meiltä löytyy. Se sisältää 25% hyaluronihappoa, joka on paras kosteuttava raaka-aine kosmetiikassa. 
Jokainen tarvitsee kosteutta kesän jäljiltä ja ennen sisälämmityksen alkua. Hydra-Cool Serum korjaa auringon ohentamaa ihoa ja vahvistaa kollageenisäikeitä, jotka yleensä uv-säteilyn takia veltostuvat. Myös nuorelle parikymppiselle kuivalle iholle tämä seerumikuuri olisi hyväksi ennen talvea. Rasvaiselle iholle Hydra-Cool Serumin runsas kosteus toimii parantajana finneille ja näppylöille. Tämän seerumin kosteusvaikutus auttaa pintakuivaa rasvaista ihoa tasapainottumaan.
Ei siis ole ihotyyppiä, joka ei Hydra-Cool Serumista hyötyisi.
Ota pipettipullosta 3-4 tippaa ja levitä ne hyvin puhdistetulle iholle kasvoille ja kaulalle. Hydra-Cool Serum sopii myös silmänympäryksille, mikä on harvinaista seerumeille. Suosittelen, että seerumia käytetään aamulla ja illalla. Jos Hydra-Cool Serumia käytetään aamuisin sen pariksi voi laittaa jonkun täsmähoitoseerumin yöksi. 
Hydra-Cool Serum ja Intensive Moisture Balance on erittäin tehokas parivaljakko. Näiden yhteishinta tässä tarjouksessa on 114€ ja käytät niitä noin kolmekuukautta. Päivän hinnaksi tulee noin euro. Se ei ole paljon ihon hyvinvoinnista. 


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti