torstai 20. elokuuta 2020

Hyvillä siveltimillä hyvä meikki

Meikatessa hyvät siveltimet ovat melkeinpä yhtä tärkeitä kuin itse meikkituotteetkin. Veikkaan, että moni tekee aamuisin meikkinsä jo roskiin joutavilla siveltimillä. Hyvälaatuiset siveltimet pysyvät kunnossa vuosikausia.

Mineraalimeikit sopivat erittäin hyvin myös kuivalle ja allergiselle iholle.

Hoida siveltimiä hyvin

Siveltimet todella pysyvät käyttökelpoisina monta vuotta, jos niitä hoitaa hyvin. Ensinnäkin kannattaa varoa, ettei kissat ota niitä leikkeihinsä. Itselläni on joka siveltimen puuvarressa hampaan jäljet ja muutama sivellin on ollut pelkkä karvakasa, kun olen ne löytänyt. 
Luomiväri kannattaa levittää pitkävartisella leveällä siveltimellä, ellei käytä meidän luomivärikyniä (35€), jotka levitetään suoraan kynästä. Myös silmänrajaus tehdään hyvin kapealla pitkävartisella siveltimellä, ellei käytössä ole Xtremen rajauskynät (35€).
Nämä silmämeikkiin tarkoitetut siveltimet kannattaa puhdistaa joka käytön jälkeen. Astianpesuaine on hyvä tähän puhdistamiseen, mutta muistakaa huuhtoa se kunnolla pois. Silmämeikkiin tarkoitetut pikkusiveltimet onkin helppoja käyttää ja puhdistaa, mutta paksut, tuuheat siveltimet ovat välillä haasteellisia. 
Jauhemainen mineraalimeikki eli YB:n Natural Mineral Foundation (65€) on paras levittää lyhytvartisella  kabukisiveltimellä (25€), joka on tarpeeksi tuuhea. Siveltimen kuivattaminen on tärkein vaihe ja parasta on laittaa märkä sivellin pöydälle kuivumaan. Missään tapauksessa siveltimiä ei saa märkänä laittaa purkkiin sivellin osa ylöspäin. Vesi valuu karvoja pitkin liimauksiin ja sivellin on aika pian entinen. 
Meillä on tosiaan verkkokaupan outletissa ja hoitolassakin myynnissä tämä Mirabella meikkisarjan KABUKISIVELLIN (25€), joka on erittäin laadukas. Se on hinnaltaan nyt todella edullinen, koska kaikki Mirabellan mineraalimeikit jäävät Suomen markkinoilta pois. Nämä mineraalimeikit ovat todella hyvälaatuisia ja meidän verkkokaupan outletissa onkin muutama edullinen HUULIKIILLE+HUULTENRAJAUSKYNÄ  yhdistelmä 19€ sekä todella kauniit POSKIPUNAT 19€.

Tuuhea sivellin on paras

Yleisin virhe poskipunan ja mineraalimeikin levityksessä on liian pieni ja kapea sivellin. Parasta on valita tuuhean muhkea sivellin, jolla saa luonnollisen lopputuloksen mineraalimeikin tai poskipunan levityksessä. Tällaisella tuuhealla sudilla pystyy helposri tekemään häivytykset eikä poskipunakaan kasaannu läikikkääksi.
Joissakin luomivärirasioissa on mukana pieni superlonlevitin, mutta se on tarkoitettu vain kokeilua varten. Silloin, kun ostaa luomivärin, kannattaa hankkia samalla myös kunnon sivellin.  
Ripsiväri on meikkituotteista hankalin pitää puhtaana. Tuo ripsiväriputkilo on tosi hyvä elätysalusta kaikille pöpöille ja silmät ovat hyvin herkät saamaan tulehduksia. Ripsiväriä ei pysty desinfioimaan, joten paras konsti on vaihtaa se uuteen 2-3 kuukauden välein. Lääkärit suosittelevat vaihtamaan ripsiväriä jopa kuukauden välein, mutta se on niin tiheä tahti, ettei siihen monikaan suostu.     


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.                                                  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti