lauantai 1. elokuuta 2020

Pikakaunistusta purkista

Halusin parantaa palveluamme entisestään ja olen ottanut myyntiin muutamia tunnettuja ja tehokkaaksi todettuja ammattisarjojen hoitotuotteita. Verkkokaupan outlettiin olen yrittänyt etsiä huippulaatua edulliseen hintaan.

Laadukas naamio on nopea pikakaunistus, jolla iho muuttuu hetkessä heleäksi.

Naamio on tehohoito silmäpusseille

Suomalaiset käyttävät todella vähän naamioita ja verrattuna ranskalaisiin tai italialaisiin naisiin käyttömme on ihan minimaalista. Naamio on kuitenkin nopea pikakaunistus ja stressaantunut kalpea iho muuttuu vartissa hehkeäksi. Varsinkin aamuisin on yli viisikymppisillä helposti turvotusta kasvoilla, joka pahimmillaan kertyy pusseiksi silmien alle. 
Todella erinomainen apu silmäpusseihin ja tummaan silmänympärystään on Muradin EYE LIFT FIRMING TREATMENT 95€ silmänympärysnaamio. Tämä naamio on ollut itselläni käytössä jo vuoden verran ja millään muulla en ole saanut niin tuntuvaa apua silmänympärysturvotukseen. Pumppupullosta leviteään ohut kerros viilentävää geeliä silmän alapuolelle, johon pussit yleensä asettuvat. Pakkauksessa on kuitukangasliuskoja, jotka asetetaan naamion päälle tehostamaan vaikutusta. 
Parasta olisi levätä selällään 10-15 minuuttia ja nauttia hetken rentoutumisesta. Otsalle ja silmien päälle voi vielä asettaa pyyheliinaan kiedotun kylmäpakkauksen, joka viilentää ja rauhoittaa. Varsinkin päänsärystä kärsivät saavat helpotusta näistä kylmäpakkauksista. 


Raikas ja nuorekas iho

Verkkokaupan kulttituoteosiossa on Muradin kaksi muutakin naamiota, jotka ovat jo kosmetiikkamaailman legendoja. AGE-DIFFUSING FIRMING MASK 99€ on varsinainen tuhkimonaamio, mikä tekee nopeasti ihosta sileän ja heleän. Meikki on paljon helpompi tehdä sileälle iholle ja meikin pysyvyys paranee huomattavasti, kun ihon pinnalta on hilseily poistettu.
Age-Diffusing Firming Mask poistaa turvotusta nopeasti ja kasvot ovat jo vartissa hiukan kapeammat ja iho heleämpi.
Säännöllisessä käytössä noin 2-3 kertaa viikossa iho pysyy tasaisen värisenä ja pigmenttiläiskät vaalenevat. Samoin pienet rypyt ja juonteet siliävät ja kasvoilta häipyy muutama vuosi.
Muradin INSTAMATTE OIL-CONTROL MASK 52€ on rasvoittuvalle iholle pikakaunistus, mutta myös tehohoito vähentämään talineritystä ja parantamaan tulehtuneita näppyjä. Naamion vaikutus tapahtuu nopeasti ja ainoastaan kolmessa minuutissa ihosta tulee siisti ja sileä. Ikääntynyt rasvainen iho kerää helposti kuollutta solukkoa ihon pinnalle ja huokoset ovat suurentuneet, eikä meikin kestävyys välttämättä riitä koko päiväksi. Sitten kyllä kestää, kun aamulla uhrataan kolme minuuttia naamion vaikutukselle.
Outletissa Rodialin SUPER ACIDS X-TREME HANGOVER MASK NYT 49€ (norm.76€) olisi ilman muuta lempinaamioni, mutta se on liian puhdistava rutikuivalle iholleni. Normaalista sekaihoon ja voimakkaaseen rasvoittumiseenkin tämä naamio on tehokas pelastus. Naamio teki niin tiiviin ja napakan olon iholle, että kasvojen ryhdikkyys ihan tuntui. Samoin pienet rypyt silottuivat ja meikki levittyi ihanan tasaisesti. Tätä naamiota voi rasvoittuva pintakuivakin iho käyttää oikein hyvin ja sen puhdistava vaikutus vähentää finnien syntymistä.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti