tiistai 18. elokuuta 2020

Korjaa uv-säteilyn vaikutukset iholla

Kesä ja auringon vaikutus tuo aina iholle enemmän kuollutta ja hilseilevää solukkoa kuin muut vuodenajat. Moni ei usko näihin auringon haittavaikutuksiin, koska he eivät omasta mielestään ole ottaneet aurinkoa.


Uv-säteily kuivattaa ihoa

Kaikista pahin vanhentava tekijä iholle on uv-säteily. Tätä säteilyä saa aina, kun on ulkona eikä se riipu siitä, onko ottamassa aurinkoa vai tekemässä pihatöitä. Onneksi tämä käsitys auringon ottamisesta ei enää ole alle nelikymppisillä eikä heistä kukaan enää vastustele aurinkosuojavoiteita. Minun ikäluokka vielä luulee, ettei auringon säteet ole haitaksi, ellei asetu makaamaan ja varsinaisesti ota aurinkoa. Tämä on täydellinen harhakäsitys, koska iho saa säteilyä aina, kun ollaan ulkona riippumatta siitä, mitä siellä tehdään. 
Loppukesästä varsinkin vanheneva yli nelikymppinen iho on hyvin kuiva ja ensimmäinen tehtävä on kuorinta ja runsas kosteutus. Tehokkainta olisi tehdä loppukesällä kasvohoito, jotta kuollut solukko eli keratiinikerros saataisiin kunnolla pois ja kotihoitotuotteetkin vaikuttaisivat paremmin. 
Todella hyvä hoito on iS Clinicalin FIRE & ICE TUPLAHOITO 170€, joka on erityisesti tarkoitettu poistamaan uv-säteilyn haittavaikutuksia. Hoito kestää noin tunnin ja se tehdään kahdessa erässä parin viikon välein. 
Hoitoon kuuluu iS Clinicalin oma tehokuorinta, joka poistaa keratiinisolut ja lian syvältä. Kuorinta vaikuttaa noin 8-10 minuuttia ihotyypistä riippuen ja tässä vaiheessa voi tuntua voimakastakin kuumotusta ja kihelmöintiä. Kuorintavaiheen jälkeen tehdään rentouttava kasvohieronta kosteuttavilla ja aineenvaihduntaa parantavilla vaikutusaineilla. Lopuksi laitetaan viilentävän raikas naamio, joka kosteuttaa ja kiinteyttää. Toinen hoitokerta on samanlainen, mutta kuorinnan vaikutusaika on pidempi eli noin 12-15 minuuttia. 
Fire & Ice hoidon voi tehdä kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja ohuelle iholle. Hoidon kuorintavaihe on tarkoin kontrolloitu ja iho ei hilseile enää hoidon jälkeen. Muutenkin iho on heti heleä sekä sileä ja siihen voi tehdä meikin, jos asiakas niin haluaa. 


Kosteutta kotihoitoon

iS Clinical on hienosti huomioinut ihon tarpeet kesän jälkeen ja heiltä tuli myyntiin tähän sopiva tarjouspaketti: WARM UP - COOL DOWN FACIAL KIT NYT 129€ (147€) on hyvä tehohoitoyhdistelmä koko loppukesäksi ja syksyksi. 
Paketissa on WARMING HONEY CLEANSER (52€) kuoriva puhdistusaine ja HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (95€) kosteuttava ja viilentävä naamio. Tätä kevyesti kuorivaa puhdistusainetta voivat käyttää kaikki ihotyypit ja myös herkälle couperosa iholle se sopii 2-3 kertaa viikossa. Warming Honey Cleanser on siitäkin helppo, ettei sen tarvitse mitenkään vaikuttaa, vaan kasvot vain pestään tällä hunajaisella geelillä, josta itse pidän kovasti. 
Hydra Intensive Cooling Masque levitetään aina kuorinnan jälkeen ja se voi vaikuttaa vähintään vartin verran, mutta sen voi myös jättää yön ylitse. Tätä kuorinta+naamio tehohoitoa voi tehdä 2-4 kertaa viikossa.
Tarjouksessa olevat HYDRA COOL SERUM NYT 55€ (69€) seerumi ja INTENSIVE MOISTURE BALANCE NYT 59€ (75€) hoitovoide ovat myös loistava yhdistelmä aivan kaikille kesän lopuksi. 
Hydra Cool Serum sopii myös rasvaiselle ja acneiholle, koska se sisältää puhdasta kosteutta eikä yhtään rasvaa. Siinä on 25% hyaluronihappoa, joka on tehokkain kosteuttava raaka-aine kosmetiikassa. Jos pitäisi näistä tuotteista valita vain yksi, niin silloin se olisi Hydra Cool Serum. Sen päälle voi laittaa myös muiden sarjojen hoitovoiteita, vaikka teho ei ole ihan niin hyvä kuin meidän tuotteilla. Kuitenkaan ei kannata jättää käyttämättä kotona olevia hoitotuotteita, elleivät ne ole aivan vääriä. Dermalogicaan ja iS Clinicaliin voi siirtyä hiljalleen sitä mukaa, kun vanhat tuotteet loppuvat. 


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi09:28

    Tarvitsisin mielipidettä.

    Jos ihoon (sääreen) on tullut streptokokin aiheuttama (kansanomaisesti puhutaan ruusuna). Ko. vaiva hoidossa lääkärin seurannassa ja vahvoilla penissilliini-antibiooteilla hoidossa.
    Usean kuukauden sairasloma ja eka viikko sairaalahoidossa tiputuksessa (ja kaikki alkoi luultavasti ihan pienestä paarmanpuremasta perusterveellä keski-ikäisellä ihmisellä).

    Onko kasvohoito reaktiivisen aikana riski vai mahdollisuus?
    Lääkäri kielsi ihoa mitenkään vahingoittavat hoidot ja peruin tästä syystä (muualle, ei teille) lahjakortilla saamani kosmetologiajan.
    Sain melkoisen ripityksen (hysteerisyyttä ja ylireagointia ja ammattilaisen työn aliarviointia).
    Hoitoaikaa ei voinut perua, mutta sain vaihdettua kotihoitotuotteisiin aikani jankattua. Luulin toimineeni asiakkaana reilusti, kun peruin ajan reilua viikkoa aiemmin, itse varattua aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietysti on vaikea ottaa kantaa toisen kauneushoitolan toimintaan, mutta voin kertoa miten me toimisimme vastaavassa tilanteessa.
      Ymmärrän täysin, että hoitoaika siirretään tuollaisessa tilanteessa. Itse en haluaisi ottaa vastuuta siitä, että asiakkaalla on näin herkkä tilanne joka voi aktivoitua lisää hyvin pienestäkin. Pidän myös todella vastuullisena toimintana, että et mennyt kasvohoitoon. Koska joskus sattuu ettei asiakas itse ole tietoinen näistä riskeistä ja joudumme vasta hoitolassa etsimään uutta aikaa myöhempään ajankohtaan, kun antibioottikuurit ovat ohitse. Myös viikkoa aikaisemmin tehty peruutus on meille todella hyvin riittävä aika.
      Olen pahoillani, että olet saanut epäasiallista kohtelua ja mielestäni olet itse tehnyt juuri niin kuin toivon asiakkaan tekevän.

      Tässä taas tulee mieleen, että kosmetologin koulutus ei ole ollut kovin perusteellinen. Varmaan hänellä ei ole ollut tietoa miten vakava ruusuinfektio on eikä ole ymmärtänyt kasvohoidon riskejä. Harmillista on myös, että jotkut hoitolat ovat erittäin jyrkkiä lahjakorttien suhteen. Esimerkiksi meillä käy ihan hyvin lahjakortit joiden voimassa olo on mennyt ohitse, koska eihän se raha meiltä ole kadonnut. Monessa paikassa lahjakortti mitätöidään heti, kun päivämäärä on ummessa.

      Inkeri

      Poista