sunnuntai 9. elokuuta 2020

Nopea meikki työaamuun

Elokuussa alkavat koulut ja moni muukin palaa loman jälkeen työpaikalle. Useammat ovat olleet etätöissä koko kevään, joten työpaikalle tuleminen on ihan uutta. Nyt, kun palaillaan ihmisten ilmoille, pitää ulkonäköön kiinnittää huomiota enemmän kuin kotioloissa.


XTREME LASHES LUOMIVÄRIKYNILLÄ saat tehtyä upean, siistin ja kestävän luomivärin helposti ja nopeasti! 

Hyvin hoidettu iho on paras meikkipohja

Moni asiakas kertoo, ettei enää edes muista, mitä aamulähtöön yleensä on kuulunut, kun on ollut niin kauan vain kotona. Ellei ihoa ole kunnolla hoidettu ja kuorittu on aika vaikea saada aikaan siistiä ja hyvin pysyvää meikkiä. 
Suosittelen kasvohoitoa, jotta iho saadaan nopeasti hyvään kuntoon. Pintakuivalle tai epäpuhtaalle iholle tehokas apu on iS Clinicalin FIRE & ICE tuplahoito 170€, johon kuuluu kaksi hoitokertaa 1-3 viikon välein. Veltostuneelle ja rypistyneelle iholle paras on DERMATUDE-KASVOHOITO (170€) ja NANOLIFT-KASVOHOITO (124€), jotka räätälöidään aina jokaisen ihotyyppiin sopivaksi.
Hyvän kasvohoidon jälkeen meikkituotteet levittyvät ihoon helposti ja ihon väri on tasainen. Hyvä olisi myös ennen meikkiä laittaa DAILY RESURFACER NYT 63€ (75€) tehotiiviste hoitotassusta, jolla iho saisi heleän värin ja napakan pinnan.
Paras meikkipohja on Dermalogican SKINPERFECT PRIMER sk 30 (49€), joka antaa kauniin värin, sileän pinnan ja tasaisen ihon. HYDRABLUR PRIMER (51€) meikinpohjustusaine supistaa huokosia, tasoittaa acne-arpia ja silottaa pikkuryppyjä. Suosittelen aina meikin alle jompaa kumpaa näistä meikinpohjustusvoiteista ja itsehän käytän näitä kahta päällekäin. Laitan ensin Hydrablur Primerin ja sen päälle SkinPerfect Primer sk 30 ja sitten vasta meikkivoide.
Meidän suosituin meikkivoide on Youngbloodin jauhemainen NATURAL MINERAL FOUNDATION 65€, joka jättää tasaisen pinnan, peittää hyvin ja tekee ihosta luonnollisen kuulakkaan. Me saimme myös myyntiin Mirabella sarjan KABUKI-SIVELTIMIÄ hintaan 25€, jotka ovat huippulaatua ja huomattavasti edullisempia kuin kabuki-siveltimet yleensä.


Laadukas Kabuki-sivellin outletissa NYT 25€  (norm.49€)

Poskipuna on tärkeä

Sen jälkeen, kun iho eli meikkipohja on tehty, siirrytään silmiin. Ripsien kestotaivutus (107€) on suuri helpotus silmämeikin tekoon, kun ripsille ja kulmille ei tarvitse sen jälkeen tehdä mitään. Aloitamme syksymmällä tekemään myös kulmakarvojen laminointia, jolla saadaan selkeytettyä omia kulmakarvoja ja kestoväri pysyy paremmin. 
XTREMEN LUOMIVÄRIKYNÄT 35€ ovat helpoin ja paras luomiväri, mitä koskaan olen käyttänyt. Kevyt sipaisu luomivärikynästä saa aikaan jo kivan korostuksen silmiin, eikä vaadi suuria taitoja. Sen pystyy tekemään, vaikka näkökyky olisi todella heikko. 
Yksi suuri haaste silmämeikin tekoon on tämä näön heikkeneminen yli nelikymppisenä. Tiedän sen omakohtaisesti ja siksi suosittelenkin hankkimaan erittäin hyvät valot siihen, missä yleensä meikkiään tekee. Kulmakarvojen siistiminen on välillä vaikeaa, vaikka valo olisi kuinka hyvä eli kulmat kannattaa muotoilla ja värjätä kasvohoidon yhteydessä. 
Silmiä kannattaa korostaa myös rajauksella ja Xtremen rajauskynät ovat helppoja käyttää ja ne pysyvät hyvin. Ripsiväriksi musta on aina hyvä valinta ja sitä voi laittaa runsaasti. 
Poskipuna on mielestäni tärkein meikki ja outletissa oleva Mirabellan aurinkohohde (19€) sopii aivan kaikille neutraalin sävynsä vuoksi. Poskipuna tuo elävyyttä ja lämpöä kasvoille, eikä sitä pidä unohtaa. JOAN COLLINS meikeistä löytyy myös kolme poskipunaa (35€) neutraaleissa sävyissä ja ne ovat erittäin suosittuja.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti