maanantai 24. elokuuta 2020

Kosmetologikin vanhenee

Minusta on kummallista ja aika huvittavaa, että nykyisin useampi ihminen on tullut sanomaan minulle, että näköjään sinäkin vanhenet. Muutama on on myöntänyt katsovansa ihan mielenkiinnolla miten vanheneminen minussa näkyy.


Vanheneminen pitää hyväksyä

Hiukan ihmettelen, mitä nämä ihmiset ovat oikein kuvitelleet minun vanhenemisesta. Ajatellaanko, että pystyisin käärimään itseni johonkin muovikalvoon ja olisin aina saman näköinen. Siksikin nämä huomautukset ihmetyttävät, että en mielestäni ole koskaan korostanut nuoruuden ihannoimista, enkä pitänyt ulkonäköä maailman tärkeimpänä asiana. 
Omasta mielestäni olen hyväksynyt vanhenemisen ihan hyvin, vaikka eihän se aina ole mukava asia. Kuitenkin jotain saadakseen, pitää jostain luopua. Koen olevani henkisesti niin paljon viisaampi ja vahvempi kuin nuorempana, ettei mikään asia enää minua heilauta. Tätä tilannetta ei saavuteta muuten kuin elämällä ja oppimalla siitä, mitä elämässään on kokenut. 
En missään nimessä haluaisi olla enää kolmekymppinen, vaikka välillä ihmettelenkin, kuka tuo nainen tuolla peilissä on. Jotenkin se peilikuva on ristiriidassa oman sisäinen mielikuvan kanssa. Jotenkin kokee olevansa edelleen se sama ihminen, kuin kolmekymppisenäkin, mutta ulkonäkö kertoo jotain muuta.
Minulta kysytään myös usein olenko käynyt plastiikkakirurgilla ja sekin hiukan ihmetyttää, koska sehän on minun oma asiani käynkö vai enkö. Jos kävisin kirurgisessa operaatiossa, kertoisin siitä tässä blogissa, jotta voisin jakaa siitä kokemusta ja neuvoa. Toistaiseksi en ole kokenut tarvetta plastiikkakirurgiaan, mutta tiedän senkin ajan koittavan, kun silmänympäryksiä pitää korjata. Näen niin paljon ihmisiä, joiden näkökyky on olematon siksi, että yläluomi on valunut silmän päälle niin pahasti. Valitettavasti suomalaiset liittävät silmäluomen korjaukset aina kauneuskirurgiaan ja eivät ymmärrä, että kyse on terveydellisestä haitasta. Jos yläluomi pitkään hankaa silmän pintaa siihen syntyy vaurioita, joita voikin olla vaikeampi korjata. 
Joskus näkee ikäisiäni naisia, jotka selvästi ovat käyttäneet plastiikkakirurgin palveluksia ja leikkaukset menevät ilmeisen helposti överiksi. En pidä kauniina sitä, että kasvot on kiristetty niin, että kirurgin käsittely näkyy. Hyvin tehty kauneuskirurgiaa ei koskaan huomaa, ellei se ole mennyt jotenkin överiksi tai on tapahtunut joku moka. On lähinnä säälittävää, että hinnalla millä hyvänsä halutaan pysyä kolmekymppisen näköisenä, eikä se koskaan onnistu kuusikymppisenä. Siksi parasta on vaan hyväksyä, että vanheneminen kuuluu ihmisen elämään.

Säännöllinen hoito tehoaa

Olen koko ikäni hoitanut ihoani hyvin, vaikka olenkin siinä välillä laiskanpuoleinen. Koen, että Dermatude-kasvohoito (170€) on ollut suureksi avuksi, ettei ihoni roiku tämän enempää. Sen vaikutuksia kun tukee oikealla kotihoidolla, saa kyllä näkyviä tuloksia. Sanon aina, että hyvin hoidettu ryppy on kauniimpi kuin hoitamaton ja itse koen sen todellakin näin. 
Valitettavasti meillä on Marin kanssa aina sen verran kiire, ettei omia hoitoja ehditä tekemään niin usein kuin tarve olisi. Yritän varata itselleni tuon Dermatude-hoidon kerran kuukaudessa, mutta yleensä väli pidentyy. Laitamme aina asiakkaat oman hoitomme edelle ja luovumme omasta ajasta asiakkaan hyväksi. 
Tärkein asia oman ihoni vanhenemisessa on se, että olen varonut aurinkoa todella huolellisesti. Työssäni näen sen jatkuvasti, miten tuhoavaa uv-säteily on ja se onkin varmin tapa vanhentaa iho nopeasti. Pysyn aina pois suorasta auringosta ja oleilen aina varjossa. En koskaan ole ulkona siesta-aikaan eli noin kello 11.00-15.00. 
Säännöllinen kuorinta on kotihoitoni perusta ja ilman sitä koen että, ihonhoidosta menee paljon hukkaan. Käytän vuorotellen useita kuorivia tuotteita ja lempituotteeni on iS Clinicalin WARMING HONEY CLEANSER (52€) joka on lievästi kuoriva puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille. Olen käyttänyt sitä joka ilta melkeimpä koko kesän. Käytän sen kanssa aina BT-SONIC ULTRAÄÄNILAITETTA (126€)jota pidän oleellisena osana ihon elvytystä. Siitä on tullut rutiini ja tuntuu heti, että on jotain vailla, jos tuon Bt-Sonic vaiheen jättää pois. 
Kuorinnaksi ei pelkästään riitä tämä kuoriva puhdistustuote, vaan sen lisäksi käytän iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIATING MASQUEta (119€) pari kertaa viikossa ja usein aamuisin Dermalogican DAILY RESURFACERIA (75€). Seerumi on toinen tärkeä tuote, jota en koskaan laiminlyö ja tällä hetkellä käytän iS Clinicalin FIRMING COMPLEXIA (155€) iltaisin ja SUPER SERUMIA (107€) tai HYDRA COOL SERUMIA NYT 55€ (69€) aamuisin meikin alla. 
Hoitovoiteena minulla on tällä hetkellä iS Clinicalin REPARATIVE MOISTURE EMULSION (109€), joka jättää kivan napakan pinnan. Silmänympärysvoiteista olen ihastunut Dermalogican uutuuteen BIOLUMIN-C EYE SERUM (75€) ja tuote mistä enää en luopuisi on Muradin EYE LIFT FIRMING TREATMENT (95€) joka on loistava turvotuksen poistaja. Välillä kesän rasvaiset ja suolaiset grilliruuat saavat aikaan kunnon pussit silmieni alle, mutta tuo Muradin naamio korjaa tilanteen vartissa. Se on ehdottomasti parhaita uutuustuotteita, mitä olen pitkään aikaan kokeillut. Toinen vakiotuote minulla on NECK PERFECT COMPLEX (95€) jonka todella tehokas vaikutus on pelastanut kaulani isommilta ongelmilta.
Kerron vielä, että käytän ainakin 2-4 kertaa viikossa yöksi iS Clinicalin HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (95€) naamion, josta nyt saatavilla myös pikkukoko (55€). Sekin poistaa turvotusta ja silloin ei silmäpusseja aamuisin ole.
Näillä hoidoilla olen pystynyt pitämään ihoni siinä kunnossa, että se riittää minulle. En haikaile menetettyä nuoruutta, vaan kannan ilolla ja ylpeydellä ikäni. 


P.S Huomioithan, että tänään maanantaina on viimeistä päivää voimassa tarjoukset INTENSIVE MOISTURE BALANCE NYT 59€ (75€) hoitovoide ja HYDRA COOL SERUM NYT 55€ (69€) kosteusseerumi. Ostosaikaa on vielä kello 24.00 asti.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti