torstai 27. elokuuta 2020

Terveiset Dermalogican virtuaalikongressista!

Dermalogica järjesti ma 24.8. virtuaalikongressin suunnitellun Lontoon kongressin tilalle ja eihän se tietenkään ollut ollenkaan niin energisoiva kuin livetapahtuma aina on. Asiallisena tiedonjakajana tapahtuma kyllä toimi ja tässä suurimmat uutiset.


Uutuustuotteita tulossa

Dermalogica lanseeraa kaksi uutuustuotetta ja toinen HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€) kuoriva ja kosteuttava naamio tulee myyntiin jo syyskuun alussa. Myöhemmin syyskuussa on tulossa RETINOL CLEARING OIL (73€) kasvoöljy epäpuhtaalle vanhenevalle iholle. 
Näistä Dermalogican kansainvälisistä koulutuksista huomaa selvästi, miten heikko koulutus kosmetologeilla muualla maailmassa on. Nytkin asiat väännettiin niin rautalangasta, että varmaan jokainen ymmärsi, miten kuorinta iholla toimii. Amerikassahan kosmetologit käyvät muutaman viikon kurssin ja monessa muussa maassa samoin. Suomalainen kolmen vuoden koulutus on heille suuri hämmästyksen aihe. 
Voi myös olla, että itselleni nämä hoitoaineiden vaikutukset ovat niin itsestään selviä, etten enää jaksaisi niitä tankata. Joka tapauksessa tämä Hydro Masque Exfoliant kuulosti erinomaiselta tuotteelta ja otan sen myyntiin heti, kun saadaan. Tuote olisi jo pitänyt olla meillä koekäytössä viime viikolla, mutta kuljetukset ovat myöhässä. 
Hydro Masque Exfoliant sisältää kapselipallosia, joiden rikkoutuessa vapautuu kosteuttavia fytolipideitä jojobasta, auringonkukasta ja saflorista. Näiden runsas D-vitamiini ja antioksidanttisuus vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä. Bambu on tuotteessa kuorivana aineosana ja se sopii myös herkän ihon kuorintaan. 
Hydro Masque Exfoliant levitetään puhtaalle iholle runsaana kerroksena ja hierotaan kevyesti, jotta kapselipalloset rikkoutuvat ja sen jälkeen vaikutusaika on noin 3-5 minuuttia. Lopuksi huuhdellaan runsaalla vedellä ja levitetään normaalit voiteet ja seerumit.
Retinol Clearing Oil tulee korvaamaan rasvoittuvan ihon Overnight Clearing Gelin ja kerron siitä lisää, kunnes saamme sen myyntiin.

Virtuaalikosmetologi

Kosmetiikan tuottajat tekevät hartiavoimin töitä kehittääkseen tapoja palvella kuluttajia virtuaalisesti. Nyt verkosta on tullut tärkeä koronan takia, mutta uskon maailman siirtyvän entistä enemmän verkkoon ilman koronaakin. Itse pyöritän päässäni koko ajan uusia tapoja, miten voin palvella meidän asiakkaita parhaiten netin kautta. Kehittelen uusia tapoja siksikin, että pelkään karanteenin uusiutumista syksyllä tai talvella. 
Dermalogica esitteli MIRROR ME -ihonhoitokutsut netissä ja innostuin ajatuksesta. Olen itse vetänyt 80-90-luvulla lukuisia ihonhoitoiltoja eri yhdistyksille ja ryhmille, mutta en ole enää pitkään aikaan sitä tehnyt. Nyt voisin niitä kokemuksia hyödyntää ja tehdä siitä nettiversion. 
Mirror Me -tapahtumassa ryhmä asiakkaita on nettiyhteydessä kosmetologiin ja jokaiselle on etukäteen postitettu määrätty tuotepaketti. Sitten kosmetologi ohjaa tekemään kotikasvohoidon kyseisillä tuotteilla. Osallistujat voisivat olla näkyvillä toisilleen, jos niin haluavat ja ovat tuttuja toisilleen, tai jokainen voi liittyä ryhmään anonyyminä. Samalla kosmetologi voi vastata asiakkaiden kysymyksiin ja antaa ihonhoitoneuvoja. 
Keväällä olin ahdistunut siitä, kun pelkäsin menettäväni yhteyden vakioasiakkaisiin. Huomasin, että kontaktit tuttuihin asiakkaisiin ovat minulle äärimmäisen tärkeitä. Tällaisessa videoneuvonnassa pystyisi pitämään sosiaaliset kontaktit yllä puolin ja toisin. Varmaan tuollainen ihonhoitoilta verkossa olisi ihan mukavakin, ellei muuten pääse kasvohoitoon. Tietenkään se ei korvaa ammattilaishoitoa, mutta innostaa ja ohjaa omaan kotihoitoon. 
Näen siinä myös hyödyn ihan mielenterveydenkin kannalta. Moni asiakkaani kertoi kevään masennuksestaan ja etätyön yksinäisyydestä karanteeniaikaan. Tämä ihonhoitoilta silloin tällöin voisi olla myös henkisesti virkistävä. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti