maanantai 10. elokuuta 2020

Kylmää tehokkuutta

iS Clinicalin tuotevalikoimaan on tullut uusi tarjouspakkaus WARM UP - COOL DOWN FACIAL KIT NYT 129€ (147€), joka sisältää WARMING HONEY CLEANSER kuorivan puhdistusaineen ja HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE kosteuttavan naamion.

iS Clinicalin uutuuspakkaus WARM UP - COOL DOWN FACIAL KIT NYT 129€ (147€) on yksinkertainen kotona tehtävä kasvohoito.

Vaihtolämpö elvyttää ihoa

iS Clinical hyödyntää tässä pakkauksessa ikiaikaista elvytysmenetelmää eli lämmön ja kylmän vaihtelua. Ihon aineenvaihduntaa ja verenkierto elpyy jo tämän lämmön vaihtelun avulla ja nyt siihen lisätään hoitotuotteiden tehokkuus. 
Warming Honey Cleanser (yksinään ostettuna 52€) on yksi lempituotteeni iS Clinicalilta. Se on hellävaraisesti kuoriva puhdistusvoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Itse käytin sitä viime syksynä useita viikkoja joka päivä ja ohut kuiva ihoni voi sen avulla oikein hyvin.
Puhdistusvoiteen kuorintateho on hyvin mieto ja perustuu papaijan hedelmähappoentsyymiin. Mitään raemaisia kuorivia ominaisuuksia voiteessa ei ole, vaan se perustuu pelkästään hedelmähapon kuollutta solukkoa sulattavaan vaikutukseen. 
Warming Honey Cleanser sisältää propolista, joka on hunajan bakteereja tappava ominaisuus ja se vahvistaa ihon omia suojamekanismeja. Vihreä tee on toinen raaka-aine, joka vähentää tulehduksia ja vähentää uv-säteilyn tuomia ihohaittoja. 
Tämä Warming Honey Cleanser sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Varsinkin epäpuhdas sekaiho ja rasvoittuva iho hyötyy näkyvästi päivittäisestä puhdistuksesta Warming Honey Cleanserilla.

Virkistävää viileyttä

Pakkauksen toinen tuote on Hydra Intensive Cooling Masque (yksinään ostettuna 95€), joka on aivan ihanan kosteuttava ja viilentävä naamio. Erinomainen tulos auringon ja kesän rasittamalle iholle saadaan, kun joka kolmas päivä pestään kasvot Warming Honey Cleanserilla ja sen jälkeen laitetaan tämä viilentävä naamio. 
Hydra Intensive Cooling Masque voi jäädä vaikuttamaan yön ylitse ja iho on sileä sekä napakka aamulla herätessä. Naamiota voi käyttää myös pikaisesti ennen meikin tekoa, jolloin se saa vaikuttaa 10-15 minuuttia ja pestään huolellisesti pois. Naamion jälkeen laitetaan normaalit hoitotuotteet ja tehdään meikki, jos niin haluaa. 
Silloin, kun naamio jää vaikuttamaan yön ylitse, ei laiteta mitään muita hoitotuotteita. Tämä Hydra Intensive Cooling Masque sisältää runsaasti aloe veraa ja vihreää teetä, joissa on tehokkaita ihon hyvinvointia ylläpitäviä ominaisuuksia. Tämä naamiokin sopii kaikille ihotyypeille.
Tämä Warm Up - Cool Down hoitopakkaus on erinomainen kotihoito yhdistää iS Clinicalin FIRE & ICE tuplahoitoon (170€). Näin tuo kotihoito lisää kasvohoidon kiinteyttävää ja kosteuttavaa vaikutusta. 
Suosittelen lämpimästi tätä hoitotuoteyhdistelmää, koska se on nimenomaan tarkoitettu korjaamaan aurinkoajan tuomia ihon ikääntymisongelmia.

P.S. Huomioithan, että tänään on viimeinen päivä, kun tähtitarjoukset DAILY RESURFACER NYT 63€ (norm.75€) ja CLEANSING COMPLEX NYT 42€ (norm.52€) ovat voimassa!



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti