keskiviikko 26. elokuuta 2020

Outletissa on panostettu ihon puhdistamiseen

Kesän jälkeen iholla on helposti epäpuhtauksia enemmän kuin muina vuodenaikoina ja yleensä kuollut solukko on paksuna kerroksena. Kuiva iho kuivuu kesällä entisestään ja näihin kaikkiin ongelmiin saadaan apua puhdistustuotteilla.

Rodialin huippulaadukas X-TREME ACID RUSH PEEL NYT 59€ (norm.125€) sopii kaikille ihotyypeille tehokkaaseen kuorintaan.

Edullista laatukosmetiikkaa outletista

Verkkokaupan OUTLET-osasto kannattaa käydä säännöllisesti katsomassa, koska sieltä on mahdollisuus saada super-edullisesti laatutuotteita. Nämä kaikki myynnissä olevat tuotteet ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja korkean vaikutusainepitoisuuden omaavia tuotteita. 
Tuotteet ovat edullisia, koska ne saattavat olla jäämässä pois Suomen markkinoilta, niiden pakkaukset muuttuvat tai maahantuojalla on niitä liian iso erä. Tällä hetkellä moni maahantuoja tarjoaa meille alennuksia, koska kevään koronakausi lähes stoppasi ammattikosmetiikan myynnin, koska niin moni kauneushoitola meni kiinni. Päätin antaa tämän tilanteen asiakkaidemme hyödyksi, jotta he voisivat säästää kosmetiikkaostoksissaan. 
Onneksi outlet-osasto on otettu ilolla vastaan, mutta huomioikaa, että tuotteita on vain pieni erä, eikä niitä tule lisää. Olkaa siis nopeita tehdessänne päätöksiä. Yleensä nämä outletin tuotteet eivät ole meillä hoitolassa heti, vaan tilaamme ne erikseen. Nyt nämä esittelemäni tuotteet ovat kaikki saatavilla heti hoitolastakin.
Puhdistustuotteita on hyvä olla useampia ihan jo käytön motivoimiseksi. Myös eri paikoissa voi olla eri puhdistustuote: esimerkiksi saunassa, kylppärissä, matkapussissa tms.

RODIAL SUPER ACIDS X-TREME EXFOLIATING GLYCOLIC CLEANSER NYT 29€ (norm.45€) on erittäin tehokas hedelmähappoentsyymejä sisältävä puhdistustuote, joka soveltuu kuivallekin iholle. Tämä on erinomainen tuote kaikille ihotyypeille käytettäväksi toisen puhdistustuotteen rinnalla 2-4 kertaa viikossa. Epäpuhtaalle ja suurihuokoiselle iholle mustapäitä sulattava ja talineritystä hillitsevä puhdistusaine päivittäiseen käyttöön.
DR. SPILLER CLEANSING MILK WITH CUCUMBER EXTRACT NYT 24€ (norm.42€) on maitomainen talineritystä rauhoittava pintakuivan rasvaisen ihon puhdistustuote. Tämä puhdistusmaito on täysin vesiliukoinen ja irrottaa hyvin myös meikkiä. Sopii kaikille, joilla on silloin tällöin finnejä ja mustapäitä.
ORGANIC SURGE BRIGHTENING HOT CLOTH CLEANSER NYT 16€ (norm.34€) on erinomainen ohuen, kuivan tai vanhenevan ihon puhdistusmaito. Tässä puhdistustuotteessa on runsas luomuöljyjä sisältävä koostumus ja kaikki ihotyypit voivat käyttää tätä 2-3 kertaa viikossa ja kuivaihoiset jatkuvasti. Erinomainen puhdistus talven kuivuuteen. Huuhtoutuu täysin vedellä pois ja poistaa myös silmämeikin.
YOUNGBLOOD MICELLAR WATER WITH COLLOIDAL SILVER NYT 31€ (norm.47€) on misellivesi, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tämä tuote kuuluu laadukkaaseen YOUNGBLOOD sarjaan ja on outletissa maahantuojan liian suuren varaston takia eli tuote ei ole jäämässä pois. Misellivesi imee itseensä kaiken meikin ja lian iholta. Nestettä laitetaan vanulappuun ja iho pyyhitään niin moneen kertaan, että lappuun ei jää enää mitään. Käy myös silmämeikin poistoon.

Outletissa on myös kaksi erittäin suositeltavaa kuorintatuotetta ja niitä on myynnissä enää ihan muutama, joten olkaa nopeita! RODIAL GLAMOXY 15% FRUIT ACID EXFOLIATING PADS 50 kpl kuorintakiekkoja NYT 49€ (norm.85€). Nämä kuorintakiekot ovat todella helppo tapa tehdä päivittäinen kuorinta iholle. Tuote käy kaikille ihotyypeille: rasvaiselle iholle 4 kertaa viikossa ja kuivemmalle ohuelle iholle 2-4 kertaa viikossa. Jättää ihanan raikkaan pinnan ja auttaa seuraavaksi käytettäviä tuotteita imeytymään.
RODIAL SUPER ACIDS X-TREME ACID RUSH PEEL NYT 59€ (norm.125€) tämä kuorintatuote on huippulaatua, joka sopii kaikille ihotyypeille tehokkaaseen kuorintaan. Ihanan viileä geeli ei kirvele herkällä couperosa-ihollakaan ja jättää ihon kuulaaksi sekä sileäksi. Erinomainen tuote tasoittamaan auringon aiheuttamaa kirjavuutta ja pigmenttiläiskiä. Toimii naamion tapaan ja vaikutusaika on 10-15 minuuttia ja paras käyttöväli on 2-3 kertaa viikossa. Tämän tuotteen haluaisin meille vakiomyyntiin, mutta harmillista, että Rodialin maahantuonti loppuu.

Jokaisen kannattaa valita näistä itselleen ainakin yksi tuote, koska ne tehostavat ihonhoitoa ja hellivät kukkaroa.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti