sunnuntai 30. elokuuta 2020

Pitääkö naisen olla pusukala?

Tiedän, että saan taas niskaani tulta ja tulikiveä, kun kerron mielipiteeni huulitäytteistä. Uskaltaudun siihen kuitenkin, koska minulla on oikeus omaan mielipiteeseeni. Minusta ei näytä ollenkaan hyvältä, kun täyteaineilla pumpatut huulet törröttävät kuin pusukalalla.

Nyt tarjouksessa oleva YOUTH LIP ELIXIR NYT 59€ (75€) on tehokkain kokeilemani suunympärystuote.

Täyteaineet kuuluvat lääkärin työhön

Suunalueella on kahta ihan eri merkityksessä olevaa täyteaineiden käyttöä ja niistä käytetään myös nimitystä pistoshoidot. Näillä täyteaineilla voi nostaa suunympärysryppyjä ja se on minusta ihan ymmärrettävää, jos kokee rypyt niin kiusallisiksi.
Toinen tapa on käyttää täyteaineita pullistamaan huulia sekä suunympärystää ja tämä näköjään lähtee todella helposti käsistä. Varsinkin Helsingissä näkee katukuvassa nuoria naisia, joiden suu on valtava tötterö ja kyllä näitä näkee meillä ikänaisillakin. Silloin, kun täyttäminen on maltillista, sitä ei kukaan ulkopuolinen edes huomaa. 
Minun käsitykseni hyvistä kauneusleikkauksista on juuri tämä, että kukaan ei näe tehtyä operaatiota ilmiselvästi, vaan kasvot näyttävät hiukan nuorekkaammilta ja vähemmän roikkuvilta. Hyvin tehtyä plastiikkakirurgiaa ei kukaan ulkopuolinen huomaa ja se on mielestäni oikeaa kauneuskirurgiaa.
Nämä erilaiset pistoshoidot kuuluvat aina lääketieteen piiriin, eikä Suomessa ole lupa pistää kuin siihen koulutetuilla hoitajilla ja lääkäreillä. Itse olen myös sitä mieltä, että pistoshoidot kuuluvat leikkaussalimaiseen steriiliin ympäristöön, eikä kauneushoitolaan. 

Ongelmalliset suunympärysrypyt

Varmaan jokainen yli viisikymppinen on huomannut, miten suunympärystä rypistyy. Lähes kaikille tulee pystyryppyjä huulten ympärille ja huulet kapenevat. Ennaltaehkäisy on näihin parasta hoitoa, mutta jo olemassa olevaa ongelmaakin voi hoitaa.
Nyt tarjouksessa oleva YOUTH LIP ELIXIR NYT 59€ (75€) on tehokkain kokeilemani suunympärystuote. iS Clinical on kehittänyt eliksiiriin superhyvän raaka-ainekoostumuksen ja runsaan kosteutuksen avulla huulet pyöristyvät ja huulten rajat selkeytyvät. Eliksiiriä sipaistaan joka ilta suunympärille sekä huulille ja näin myös pystyrypyt pehmenevät. Tuloksia alkaa näkymään noin 4-6 viikon kuluessa. 
Itse olen ihan hurahtanut näihin suunympärys- ja huulivoiteisiin. Aina, kun pesen meikin pois ja laitan hoitotuotteet kasvoille, levitän samalla Dermalogican NIGHTLY LIP TREATMENT (49€) huulihoitotuotteen. Nukkumaan mennessä minulla on iS Clinicalin Youth Lip Elixir yöpöydällä ja sipaisen sitä parikin kertaa yöksi vaikuttamaan. Talvella, kun huulet kuivuvat helpommin, käytän pitkin päivää Dermalogican RENEWAL LIP COMPLEX (29€) huulirasvaa, joka käy myös suunympärysryppyihin, mutta ennen kaikkea se on erinomainen huulirasva. Renewal Lip Complex on minulla aina käsilaukussa, koska varsinkin auton ilmastointi kuivattaa niin, ettei ilman rasvaa pysty olemaan.
Silloin, kun pitää valita vain yksi hoitotuote huulille, se on ilman muuta Youth Lip Elixir ja sen vaikutuksen on todennut jo moni asiakkaamme sekä minä itse.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti