perjantai 14. elokuuta 2020

Hoitoa vartalon finneihin

Moni rasvaisen ihon omaava kärsii finneistä myös vartalolla. Varsinkin pojilla ja miehillä on helposti tulehdusta pakaroissa ja reisissä. Naiset taas harmittelevat selän ja dekolteen mustapäitä ja finnejä, jotka näkyvät avonaisista vaatteista.

Vihdoinkin tuote, joka tehoaa vartalon finneihin!

Muradin hoitosuihke auttaa

Otin alkukesästä myyntiin Muradin CLARIFYING BODY SPRAY (54€) acnesuihkeen, joka on tarkoitettu rauhoittamaan vartalon rasvoittumista ja finnejä. Spray on osoittautunut käytännössä erinomaiseksi ja helpoksi käyttää. 
Tärkeintä sprayssa on, että sen voi itse sumuttaa selkäänkin, koska suihkepullo on suunniteltu toimimaan myös ylösalaisin. Yleensähän selän hoitaminen jää siihen, kun sitä ei pysty yksin tekemään. 
Mainitsinkin jo yleensä miehiä vaivaavat reisien ja pakaroiden finnit sekä tulehdukset ja niiden hoidossa pitää ensin miettiä, onko kyse tavallisista finneistä vai karvatupen tulehduksista. Toki karvatupen tulehdusta on naisillakin, mutta harvemmin, koska karvoitus on vähäisempää. Miehillä voi vartalolla olla hyvinkin vahva karvoitus, joten karvatuppien tulehdukset ovat hyvin yleisiä. Siihen kannattaa hankkia antibioottikuuri, koska nämä ulkoiset finnihoidot eivät karvatupen tulehduksiin auta. Hoitamattomana karvatupen tulehdus voi äityä pieniksi kipeiksi paiseiksi asti. Tosin mitään haittaa ei tästä Muradin acne-spraysta ole ja sitä kannattaakin kokeilla ensimmäiseksi. 

Tehokas finnihoito selkään

Selän ja dekolteen finnien hoito pitää olla hyvin säännöllistä niin kuin kasvojenkin. Kuorinta on vartalollekin tärkeää poistamaan tukkeutumia rasvaisesta ihosta. Dermalogican THERMAFOLIANT BODY SCRUB (47€) on hyvä ja hellävarainen kuorinta vähentämään huokosten tukkeutumista. Sitä pitää käyttää vähintään 3-4 kertaa viikossa ainakin aluksi, jotta vartalon hilseily saadaan kuriin.
Suosittelen Muradin acnesuihketta aamulla sekä illalla, mutta aluksi sitä voi suihkauttaa kolmannen kerran päivälläkin. Säästellä sitä ei kannata, koska yhdessä suihkauksessa ei nestettä kulu paljoakaan.
Nuorten CLEAR START linjan CLEARING ALL OVER TONER (19€) hoitosuihke sisältää jonkin verran salisyylihappoa, joka myös sulattaa tukkeumia ja sitäkin voi käyttää vartalon alueelle, mutta Muradin acnesuihke on huomattavasti tehokkaampi.
Rasvoittuvalle vartalolle voi käyttää jatkuvana pesuaineena Dermalogican CLEARING SKIN WASHia (500 ml 53€/250 ml 36€), joka tuhoaa tulehduksia aiheuttavia bakteereita ja vähentää huokosten talineritystä. Jotkut ovat tykästyneet vartalon pesussa SPECIAL CLEANSING GELiin (500 ml 51€ ja 250 ml 36€), joka myös normalisoi bakteerikantaa, mutta on miedompi kuin Clearing Skin Wash.
Nuorille miehille, jotka eivät oikein pesusta ja ihon hoidosta välitä, toimii hyvin suihkussa tämä Clearing Skin Wash ja Muradin acnesuihke päälle. Tänä kesänä olen kuullut monta tarinaa, kun pojan selkäfinnit on saatu kuriin tällä konstilla.
Ellei näistä konsteista ole mitään apua, kannattaa käydä ihotautilääkärissä. Joillakin acne voi olla pelkästään vartalollakin eikä kasvoilla juuri ollenkaan. Syvät tulehtuneet finnit ovat kivuliaita, kun vaatteet hiertävät niitä ja tulehdus leviää helposti lämpimän kostean vaatteen alla. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti