perjantai 7. elokuuta 2020

Erityisen hyviä ihonhoitotuotteita!

Kesän aikana olen kerännyt ja kokeillut hoitotuotteita monesta ammattikosmetiikkasarjasta voidakseni tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset kotihoitotuotteet. Tässä jutussa esittelen muutamia, joita asiakkaiden kannattaa kokeilla.

MURAD EYE LIFT FIRMING TREATMENT on tummuutta ja turvotusta tehokkaasti poistava silmänympärysnaamio.


Kiinteyttä kasvoille

Dermalogican ja iS Clinicalin hoitosarjoista löytyy kaikki mahdollinen tehokkaaseen ihonhoitoon. Kuitenkin joskus on kiva kokeilla jotain uutta ja samalla motivoitua käyttämään hoitotuotteita säännöllisesti. Muista ammattikosmetiikkasarjoista löytyy yksittäisiä tuotteita, joiden teho on erinomainen ja näitä haluaisin asiakkaidenkin kokeilevan. 
MURAD EYE LIFT FIRMING TREATMENT 95€ tummuutta ja turvotusta poistava silmänympärysnaamio. Tämä viilentävä geeli vähentää silmäpusseja, poistaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja vähentää silmänympäryksen tummuutta. Geelimäinen naamio levitetään runsaana kerroksena alaluomelle ja sen päälle laitetaan pakkauksessa mukana oleva kuitukangas liuska, joka nopeuttaa imeytymistä. Naamio saa vaikuttaa 15 min. ja sitä käytetään 2-4 kertaa viikossa.
MURAD AGE DIFFUSING FIRMING MASK 99€ kiinteyttävä tuhkimonaamio kaikille ihotyypeille. Naamiota levitetään kunnon kerros koko kasvoille ja kaulalle ja annetaan vaikuttaa viisitoista minuuttia. Vaikutusajan jälkeen kasvot pestään ja laitetaan päivä- tai yövoide ajankohdasta riippuen. Ihosta tulee heleän tasaisen värinen ja pikkurypyt silottuvat. Napakoituneelle iholle meikki on helppo tehdä ja se pysyy siistinä koko päivän. Naamiota käytetään 2-4 kertaa viikossa.
MURAD INSTAMATTE OIL-CONTROL MASK 52€ tämä rasvoittuvan ihon pikanaamio tekee kolmessa minuutissa sileän ja tasaisen ihon. Tämä naamio supistaa huokoset, poistaa liiallisen rasvaisuuden ja kuolleen solukon. Suosittelen tätä naamiota 2-4 kertaa viikossa kaiken ikäisille, joilla on rasvainen ja epäpuhdas iho.
MURAD CLARIFYING BODY SPRAY 54€ on ainutlaatuinen finnejä ja tulehduksia rauhoittava hoitosuihke vartalolle. Monella on näppyjä, mustapäitä ja finnejä selässä, rintakehässä ja reisissä. Murad on ensimmäisenä kehittänyt hoitotuotteen myös tähän vartalon finniongelmaan. Hoitosuihke on helppo käyttää ja sen voi itsekin suihkauttaa selkäänsä.
HER HAIRCARE RITUALS 300 TRECENTO TREATMENT (200ml 52€,75 ml 22€) hiustenhoitonaamio. Tämä hiusnaamio on italialainen kulttituote, joka toimii myös suomalaisten ohuella hiuslaadulla. Korjaa käsittelyistä rasittunutta hiusta ja hoitaa päänahkaa. Hiuksista tulee runsaat, ilmavat ja helposti käsiteltävät. Suosittelen!

Edullista erityistehoa

Verkkokauppamme Outlet osiossa on muutama aivan upea tuote Rodialilta ja on todella harmillista, että sarja jää pois Suomen markkinoilta.
RODIAL SUPER ACIDS X-TREME ACID RUSH PEEL NYT 59€ (125€) on hellävarainen, mutta tehokas kuorintageeli, joka sopii herkälle couperosaihollekin. Kevyt geeli levitetään koko kasvoille ja kaulalle ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Ihosta tulee kuulakas ja sileä ilman epämiellyttävää kirvelyä tai nipistelyä. Käytetään 1-2 kertaa viikossa ja muista käyttää tämä kuorintageeli myös kaulalle. 
RODIAL SUPER ACIDS DAILY AZELAIC ACID SERUM NYT 59€ (102€) tehoseerumi päivittäiseen käyttöön normaalille ja rasvoittuvalle iholle.  Erinomainen hoitokuuri loppukesän uv-säteilystä kärsineelle iholle. Vaalentaa pigmenttiläiskiä, poistaa hilseilyä ja silottaa ihoa. Sopii kaiken ikäisille puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa sekä myös supistamaan ihohuokosia. 
RODIAL SUPER ACIDS X-TREME HANGOVER MASQUE NYT 49€ (76,60) on aivan upean vaikutuksen tekevä superhoitonaamio väsyneelle, epäpuhtaalle sekaiholle. Iho tasoittuu ja puhdistuu vartissa, kun naamio imee epäpuhtaudet ja rasvan. Kasvot kirkastuvat huomattavasti ja iho näyttää raikkaan kuulaalta. Naamio sopii kaiken ikäisille ja nuoren tulehtuneet näpyt hyötyvät siitä erityisen paljon. 
RODIAL EXFOLIATING GLYCOLIC CLEANSER NYT 29€ (45€) on lievästi kuoriva puhdistusaine kaikille ihotyypeille. Sopii hyvin vuorottelemaan toisen puhdistusaineen kanssa ja myös kuiva vanheneva iho hyötyy tehokkaasta puhdistuksesta pari kertaa viikossa. 
Kaikkia näitä Rodialin tuotteita on vain muutama ja sen jälkeen niitä ei saada, joten ole nopea ostoksissasi. Nämä tuotteet eivät ole hoitolan perusvarastossa, vaan ne tilataan asiakkaalle erikseen, mutta varauksen jälkeen ne voi noutaa hoitolasta. 


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti