maanantai 31. elokuuta 2020

Ihossa ikuinen teini-ikä

Hyvin usein uusi asiakas kertoo kasvohoitoon tulonsa syyksi ikuisen teini-iän. Nämä pari sanaa kuvaa hyvin sitä harmia, mitä he ovat kokeneet ihonsa kanssa. Säännöllinen kasvohoito ja oikea kotihoito on muuttanut tilanteen monen kohdalla.

Tämän tarjouksen AGE BRIGHT CLEARING SERUM NYT 55€ (norm. 69€) mukana saat  matkakokoisen Active Clay Cleanserin

Ihon toimintaa voi tasapainottaa kosmetiikalla

Näihin aikuisiän finniongelmiin saa apua yleensä ihan hyvin, jos käytössä ovat oikeat hoitotuotteet. Monella epämääräinen kotihoito ylläpitää ihon epätasapainoa. Moni käyttää puhdistukseen aivan liian kuivattavia rasvaisen ihon puhdistustuotteita. Sitten, kun iho hilseilee ja tukkiintuu, käytetään mineraalirasvoja sisältäviä liian täyteläisiä voiteita. 
Iho takuulla pysyy epätasapainossa, kun vuoron perään joku tuote kuivattaa ja toinen rasvoittaa. Tärkeintä onkin, että kaikki tuotteet ”puhaltavat yhteen hiileen” ja normalisoivat ihon toimintoja. Tässä muutama varma tuote, joiden kanssa hoito ei takuulla mene pieleen.
Puhdistukseen suosittelen Dermalogican uutta ACTIVE CLAY CLEANSER (41€), joka sisältää japaninhiiltä ja se imee talia sekä likaa iholta kuivattamatta. Tästä Active Clay Cleanserista on kesän aikana ehtinyt tulla monen suosikkipuhdistus. Toinen tuote, mitä kannattaa käyttää on AGE BRIGHT CLEARING SERUM NYT 55€ (norm. 69€), joka on talineritystä rauhoittava, mutta elvyttävä ja kosteuttava seerumi. Tämän tarjousseerumin mukana saat vielä matkakokoisen Active Clay Cleanserin, joka riittää noin viikoksi. Näillä kahdella tuotteella saat aikaan jo näkyvää muutosta parempaan noin 2-4 viikon käytön jälkeen.

Kuori ja kosteuta

Yli kolmekymppisen epäpuhtauksiin todella tärkeä kotihoitotuote on kuorinta. Dermalogican DAILY SUPERFOLIANT (63€) aikuisen ihon kuorintajauhe on helppo sekä nopea käyttää ja sen avulla muut hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Daily Superfoliantia suosittelen käytettäväksi joka toinen päivä. Tehokkaampana kuorintana suosittelen Dermalogican MULTIVITAMIN THERMAFOLIANTia (58€) tai iS Clinicalin TRI ACTIVE EXFOLIATING MASQUEta (119€), joka sopii herkällekin iholle. 
Tehokas kosteutus kuorinnan jälkeen on iS Clinicalin HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (50g 55€/120g 95€) naamio, jonka voi jättää yöksikin vaikuttamaan. Huomioi, että naamiosta on nyt myös saatavilla pikkukoko 50g, josta saa noin 15-20 hoitokertaa. 
Nyt on saatavilla myös tarjouspakkaus, joka kuorii sekä kosteuttaa: iS Clinicalin WARM UP - COOL DOWN -paketti 129€ (147€), joka sisältää normaalikokoiset Hydra Intensive Cooling Masquen ja WARMING HONEY CLEANSER kuorivan puhdistusgeelin. Tämä Warming Honey Cleanser on puhdistusgeeli, joka kuorii hyvin kevyesti ja olen siihen itse tykästynyt kovasti. Se ei takuulla kuivata ja olen käyttänyt sitä itsekin useita viikkoja joka päivä. 
Pintakuivalle epäpuhtaalle iholle hyvä puhdistusyhdistelmä on Active Clay Cleanser ja Warming Honey Cleanser vuoropäivinä tai toista aamulla ja toista illalla. Näiden kanssa voi käyttää vielä bambuhiiltä sisältävää KONJAC-SIENTÄ (14€), niin puhdistus on tehokasta, mutta ei liian voimakasta.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti