maanantai 3. elokuuta 2020

Uudista meikkipussin sisältö

Moni asiakas on kesän aikana kertonut, miten vähän käytti meikkiä koronakaranteenin aikana. Jos ei ollut videokokouksia, ei ollut mitään väliä miltä näytti. Useampi koki tämän meikkaamattomuuden välinpitämättömyydeksi itseä kohtaan.


Meikitkin vanhenevat

Nyt, kun työelämä alkaa ja ilmeisesti jonkinlainen paluu työpaikoille, kannattaa käydä läpi, mitä se oma meikkipussi sisältää. Meikit ovat varsinaisia pöpöpesiä ja mitään pikkurippeitä ei kannata säilyttää. Ripsiväri kuivuu, jos se on ollut koko kevään käyttämättä ja nimenomaan ripsiväri pitäisi uusia usein. Jotkut neuvovat jopa, että ripsiväri vaihdettaisiin kuukauden välein. Itse olisin tyytyväinen, jos asiakkaat vaihtaisivat edes kolmen kuukauden välein ripsivärinsä.
Meille on tullut myyntiin REVITALASH -ripsiväri 49€, jossa on samassa ripsivärin pohjustusaine. Pakkauksen toisessa päässä on harja, mistä levitetään pohjuste ripsiin ja toisessa päässä on normaali ripsiväri. Tämä pohjustus-ripsiväri-yhdistelmä on helppo menetelmä saada pitkät ja vahvat ripset. 
Revitalashilla on myös sävytetty KULMAKARVAGEELI 44€, jossa on mukana myös ripsiharja. Tämän hoitavan, kiinnittävän ja sävyttävän geelin avulla loihdit nopeasti näyttävän kulmalookin, joka myös kestää pitkään.
Silmämeikkiä helpottaa huomattavasti myös XTREMEN LUOMIVÄRIKYNÄT 35€. Luomiväri on tosi helppo sipaista suoraan kynällä ja se takuulla myös pysyy hyvin. Sävyt Bronze ja Mauve ovat syksyn suosikkeja tai vahvemmat Plum ja Chocolate antavat tummuutta ja voimaa silmämeikkiin. 


Outlet-löytöjä

Verkkokaupan outlet-osastolla on nyt tarjolla edullisia MIRABELLA mineraalimeikkejä ja ne ovat myös hoitolassa saatavilla. 
Pidän poskipunaa tärkeimpänä meikkituotteena yli nelikymppiselle naiselle. Nyt Mirabellan meikeistä löytyy hyvät poskipunat edullisesti. BRILLIANT LATTE SWIRL HOHDEPUUTERI NYT 19€ (51€) on erinomainen poskipuna, jonka sävy on juuri suomalaiselle sopiva koralli. Tätä hohdepuuteria voi kevyesti tupsauttaa koko kasvoillekin aurinkopuuterin tapaan ja sillä saa kevyttä eläväpintaista sävyä koko kasvoille.
BLUSH DUO GLOWING NYT 19€ (51€) poskipunapakkauksessa on kaksi sävyä. Toinen on lempeän vaalea vanha roosa ja toinen on tyylikäs kanelin ruskea. Sinisävyisten luomivärien ja vaatteiden kanssa sopii roosan sävy ja ruskeasävyiseen meikkiin pehmeä kanelin sävy on sopiva. Nämä poskipunat ovat niin varma valinta, että ne uskaltaa tilata ihan kuvankin perusteella. Ellei ole poskipunaa käyttänyt aikoihin, voisi ensin kokeilla tätä hohdepuuteria, joka on tosi helppo levittää. Mirabellalla on myös kaksi upeaa huulikiillettä ja ne myydään yhdessä huultenrajauskynän kanssa ja hinta on 19€ yhteensä.
Iho kannattaa hoitaa kuntoon ennen työelämän alkua, koska hilseilevän kuivalla iholla ei meikki levity kunnolla ja iho näyttää harmaalta. Nyt tarjouksena oleva DAILY RESURFACER NYT 63€ (75€) hoitotiiviste on erinomainen tuote pohjustamaan meikkiä. Sen kuoriva vaikutus vähentää hilseilyä ja iho on paljon sileämpi. Tervetuloa meikkiostoksille!



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti