torstai 22. huhtikuuta 2021

Raikas ja heleä iho

Yleensä talven jälkeen kaikki vaikuttaa jotenkin nuhruiselta ja kulahtaneelta niin luonnossa kuin kotonakin. Kasvojen ihokin on harmaa ja epäpuhtaan oloinen, kun kevätaurinko paljastaa kaikki  näkyville. 

Dermalogican BioLumin-C seerumit sisältävät tehokkaan C-vitamiini-kompleksin, mikä kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä.

C-vitamiini kirkastaa ihoa

Tehokkain ja nopein tapa tasoittaa ihon väriä on kasvohoito. Esimerkiksi monipuolinen NANOLIFT-KASVOHOITO (124€) muokataan aina jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan ja hoidon jälkeen kotihoitotuotteetkin imeytyvät paremmin. C-vitamiini on kosmetiikan vaikutusaineista kaikista parhaiten ihon väriä tasoittava ja se saa aikaan puhtaan sekä raikkaan ihon. Käytän yleensä näin keväällä C-vitamiinia tehdessäni hoitoseoksia kasvohoitoa varten, koska se tosiaan vähentää ihon kirjavuutta ja harmautta. Läiskikäs hilseilevän harmaa iho vanhentaa ulkonäköä todella paljon, joten kannattaa käyttää kotonakin hoitotuotteita, jotka korjaavat ihon sävyä. 
Dermalogican BIOLUMIN-C SERUM (30ml 78€ ja 59 ml 125€) on erinomainen seerumi kaikille ihotyypeille tasoittamaan ihonväriä ja vähentämään uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta. BioLumin-C Serum sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Tämä seerumi tuli myyntiin noin vuosi sitten ja se on noussut Dermalogican eniten myydyksi seerumiksi lyhyessä ajassa. Kaikki, jotka ovat sitä kerran käyttäneet, haluavat ostaa sitä lisää ja se on paras vakuutus tuotteen toimivuudesta. 
BioLumin-C Serumin sisarustuote on BIOLUMIN-C EYE SERUM (75€) eli silmänympärysvoide, joka on geelimäinen koostumukseltaan. BioLumin-C Eye Serum on hyvin monipuolinen vaikutukseltaan ja sopii myös kaikenikäisille. Se vähentää turvotusta ja tummuutta silmänympärillä sekä kosteuttaa ja silottaa pikkuryppyjä. BioLumin-C Eye Serum on hyvin riittoisa käytössä ja niinhän Dermalogican tuotteet yleensäkin ovat, mutta tämä geelituubi riittää noin 3-4 kuukautta aamulla ja illalla käytettynä. 


Pure Night yövoide Tähtitarjouksena 26.4. asti

Toinen tärkeä kotihoitotuote tasoittamaan ihon väriä on PURE NIGHT NYT 72€ (85€) yövoide. Tämä yövoide on koostumukseltaan hyvin kevyt sekä nopeasti imeytyvä ja sekin käy kaikenikäisille. Kesäksi se on hyvä valinta siksikin, että helteisinä kesäöinä se ei lähde tahmeana valumaan hien mukana. Pure Night on sen verran ohut, että sitä voi käyttää myös päivävoiteena ja meikin alla. Se vaan pitää muistaa, ettei siinä ole aurinkosuojaa. 
Varsinainen tehokaksikko pigmenttiläiskille on iS Clinicalin WHITE LIGHTENING SERUM (15ml 89€ ja 30ml 155€) seerumi ja WHITE LIGHTENING COMPLEX (169€) hoitovoide. Nämä tuotteet ovat tarkoitettu ennalta ehkäisemään pigmenttiläiskien syntyä ja hajottamaan jo syntyneitä läiskiä. Erilaisista hormonaalisista syistä joillekin tulee hyvin tummiakin pigmenttiläiskiä ihan vähäisestäkin uv-säteilystä. Niiden syntymistä kannattaa alkaa ennalta ehkäisemään juuri nyt ja siihen nämä White Lightening seerumi ja voide ovat parhaat mahdolliset. Niiden lisäksi tarvitaan tietysti vielä viidenkympin suojalla oleva päivävoide, joka vähentää uv-säteilyn haittavaikutuksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti