sunnuntai 4. huhtikuuta 2021

Dermalogican uutuustuotteet

Dermalogicalla on menossa tuotteiden uudistaminen ja jokunen vanha jää pois, mutta uutta tulee tilalle. En missään tapauksessa ota uusia tuotteita myyntiin sillä ajatuksella, että se on Dermalogicaa, vaan kokeilen ja arvioin tuotteita moneen kertaan ennen kuin tarjoan niitä asiakkailleni.

Dermalogican uutuus Neck Fit Contour Serum kaulaseerumi on helppo levittää. 

Tehohoitoa kaulalle

Tämän vuoden ensimmäinen uutuustuote onkin jo tullut ja se on meillä jo myynnissäkin. Se on NECK FIT CONTOUR SERUM (83€) kaulavoide. Vihdoinkin Dermalogica on huomioinut myös kaulan ja tätä voidetta kosmetologit ovat toivoneet jo kauan. Kaula ja decoltee on alue, joka kuivuu, veltostuu sekä rypistyy ensimmäisenä. Tämä Neck Fit Contour Serum on roll-on-tuubissa, jonka pyörivällä päällä on helppo hieroa voide ihoon ja vilkastuttaa ihon toimintaa myös hierontaliikkeillä. Jos vertaan tätä Dermalogican tuotetta iS Clinicalin NECK PERFECT COMPLEXiin (95€), joka on suosikkituotteeni, niin sanoisin, että Dermalogican voide on hyvä rypistymisen ennalta ehkäisyyn alle viisikymppiselle. iS Clinicalin vaikutusainepitoisuus on selvästi tehokkaampi ja se korjaa jo syntyneitä ryppyjä. 
Dermalogican voide innostaa, koska tuo rullasysteemi on niin kiva ja helppo käyttää. Itse olen päätynyt siihen, että käytän iS Clinicalin voidetta yöksi ja tätä uutta Neck Fit Contour Serumia aamuisin.
Nuorten CLEAR START hoitolinjaan tulee huhtikuussa myyntiin geelikosteusvoide COOLING AQUA JELLY, joka sopii rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle kosteuttajaksi. Voiteen hintatietoja ei ole vielä tullut, mutta uskoisin sen olevan samaa luokkaa kuin muutkin Clear Start tuotteet eli 20-30€. 
Nämä geelivoiteet, jotka sulavat iholle melkein vedeksi, ovat hyvin suosittuja, niin kuin esimerkiksi CALM WATER GEL (46€). Uskon, että tästä tulee nuorison suosikki, koska se jättää mattapinnan rasvaisellekin iholle.

Naamioista on tullut suosikkituotteita

En tiedä onko korona syynä siihen, että asiakkaani käyttävät ja ainakin ostavat naamioita huomattavasti enemmän kuin ennen. Arvelen, että ihmiset satsaavat enemmän tehokkaaseen kotihoitoon, kuin aikaisemmin. Dermalogicalle tulee huhtikuussa uusi kosteuttava naamio MELTING MOISTURE MASQUE ja senkään hintaa en vielä tiedä. Tästä uutuudesta on sanottava, että en ole varma pidänkö siitä. Olen nyt muutaman kerran sitä kokeillut, enkä ainakaan hihku innosta. Naamio on hyvin täyteläinen voide, joka levitettäessä sulaa iholle. Sitä pitäisi käyttää vain herneen kokoinen nokare koko kasvoille ja kaulalle, mutta minä en tietenkään lukenut käyttöohjeita ja vetäisin kunnon kerroksen niin kuin muitakin naamioita. Naamio suli öljyiseksi kerrokseksi ja jouduin pyyhkimään sitä paljon pois ennen nukkumaan menoa. Koostumus oli hyvin samanlainen kuin Precleanse Balmissa eli tuubista tulee tymäkkä balsami, mutta iholla se muuttuu nestemäiseksi öljyksi. 
Tämän Melting Moisture Masquen voi jättää yöksi vaikuttamaan ja se on hyvin kosteuttava sekä vahvistaa ihon omia suojamekanismeja. Sitä hiukan ihmettelen, että sen alle suositellaan laitettavaksi seerumi ja mahdollisesti vielä päällekin kosteusvoide. Mielestäni se oli niin paksun öljymäistä, ettei ainakaan sen päälle tehnyt mieli laittaa mitään. 
Siihenkin olin vähän pettynyt, ettei se tuntunut miltään, vaan kokemus oli sama kuin voiteen levitys muutenkin. Saa nähdä millaisen suosion tämä tulee saamaan ja jääkö se myyntiin pysyvästi. Esittelen sitä sitten enemmän, kun se on virallisesti lanseerattu ja tiedän hinnan sekä muut yksityiskohdat. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti