torstai 1. huhtikuuta 2021

Iloitse siitä, että olet elossa!

Kulunut vuosi on ollut suuren muutoksen aikaa koko maailmassa. Talvi on aina suomalaisille henkisesti raskasta aikaa ja erityisesti nyt, kun elämä on mullistunut täysin. Kuitenkin se on nyt ohitettu ja voit herätä eloon niillä keinoilla, mitkä ovat sallittuja.

Dermatuden laadukkaat hoitotuotteet nyt verkkokaupassamme!

Aurinko piristää

Auringon valo on ainakin minulle energisoiva voima ja vakavatkin asiat näyttävät helpommilta. Minä, niin kuin monet muutkin, en ole kesän jälkeen liikkunut yhtään missään ja ajellut vain kodin ja työn väliä. Ainoat läheiset, joita tapaan ovat kahdeksankymppiset vanhempani ja lähes yhdeksänkymppiset appivanhempani, joita ei voi jättää selviytymään yksikseen. 
Itselleni työni on onneksi suuri henkireikä ja se ei ole muuttunut, joten saan keskustella ihmisten kanssa päivittäin, niin kuin aina ennenkin. Minulla on varmaan joku riippuvuus kehittynyt ihmisten tapaamisesta ja heidän kuuntelemisestaan. Olisi suuri järkytys menettää se osa elämää ja siksi ymmärrän hyvin, miten raskasta etätyön tekeminen on. 
Toivottavasti kesä olisi jo vapaampi ja kannattaakin valmistautua lähtemään ihmisten ilmoille. Tiedän, että moni on laiminlyönyt ihon hoidon lähes täysin, enkä nyt enempää saarnaa siitä. Kaiken voi aina korjata ja ellei pääse kasvohoitoon, voi itse tehostaa kotihoitoaan. 
Luulen, että suusuojista luovuttaessa tulee taas iho-ongelmia, kun kasvot joutuvat pitkästä aikaa alttiiksi valolle, tuulelle ja ulkoilmalle. Siihen mennessä olisi hyvä saada iho tasapainoon ja vastustuskykyiseksi. 
Ensimmäisenä tarvitaan tehokas, mutta hellävarainen kuorinta, joka poistaa ihon pintaan kertyneet hilseilevät solukot. Suusuojan käyttäjillä kuollut solukerros on paksuuntunut, koska iho on saanut rauhassa hautua maskin alla. 
Dermalogican suosituin kuorinta on DAILY MICROFOLIANT (51€, täyttöpussi 47€)joka sulattaa vain täysin kuolleen solukon. Daily Microfoliant sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää päivittäin. Kuorinnan jälkeen olisi suuri apu iholle, jos laittaisi naamion vaikuttamaan. Yöksi voi iholle jättää MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUEn (58€) ja iS Clinicalin HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUEn (120g 95€ ja 50g 55€). 


Innostu uusista tuotteista

Itselleni intoa ihon hoitoon tuovat uutuustuotteet. Mielestäni on aina tosi kiva kokeilla uutta ja kotihoidon tekeminenkin tehostuu. Tosin minä tarkoitan uutuuksilla näitä meidän sarjojen uutuuksia, koska olen niin kyllästynyt kokemaan aina pettymyksen, jos kokeilen muuta. 
Dermalogicalla on jo nyt suosituksi noussut kuorintanaamio HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€), joka on kuorinta sekä kosteusnaamio samalla kertaa. Se sopii kaikille ihotyypeille 2-3 kertaa viikossa ja suosittelen sen lisäksi ainakin kerran viikossa tehokkainta Dermalogican MULTIVITAMIN THERMAFOLIANTIA (58€). Rasvoittuva ja sekaihoinen voi käyttää Hydro Masque Exfoliantin rinnalla kaikkina muina päivinä Daily Microfoliantia. 
Täysin uusi sarja meillä on DERMATUDEjoka kuuluu yhteen DERMATUDE-KASVOHOIDON (170€ ja 4 kerran sarja 600€) kanssa. Dermatuden tuotteita voi hyvin yhdistää myös Dermalogicaan ja iS Clinicaliin ja nehän tulevatkin meille samalta maahantuojalta kuin iS Clinical. 
Dermatuden kuorinta ENZYME PEEL (39€) on ohut voidemainen kuorinta-aine, joka sopii hyvin herkällekin iholle. Tämä kuorinta ja naamiot olivatkin yksi syy, miksi otin myös Dermatuden tuotteet meille myyntiin. 
SKIN IMPROVEMENT MASQUE (59€) kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, supistaa huokosia ja tasapainottaa ihon toimintoja. Ne, joiden ihon pinta on samean kalpea suusuojan käytön jäljiltä, saavat raikkaamman ihon värin Skin Improvement Masquella. Se sopii kaikille ihotyypeille ja käytetään noin 2-3 kertaa viikossa. 
ANTI-AGEING MASK (75€) on vanhenevan ihon pelastus, joka silottaa juonteita sekä ryppyjä ja vahvistaa kollageenisäikeiden toimintaa. Anti-Ageing Mask sopii kaikille yli kolmekymppisille ja se tuo myös lisäkosteutta pintakuivalle iholle. Suosittelen kokeilemaan vaihteeksi näitä uudempiakin tuotteita, jos saisitte niillä puhtia ihonhoitoon.Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti