perjantai 30. huhtikuuta 2021

Kulmakarvojen laminointi kehystää katseen

Kulmakarvojen laminointi vaatii hiukan selvennystä, koska tämä nimitys antaa ihan vääriä mielikuvia. Ensikuulemalla mieleen tulee joku muovikerros kulmakarvojen päällä. Näin se ei ole, vaan laminointi on helppo tapa saada luonnolliset ja siistit kulmakarvat.

Turvallista YumiLashes-menetelmää käytetään sekä ripsien kestotaivutukseen että kulmakarvojen laminointiin. 

Mitä kulmakarvojen laminointi tarkoittaa?

Kulmakarvojen laminointi tehdään samoilla aineilla kuin ripsien kestotaivutus. Työssä menee aikaa tunnin verran ja hinta on 55€ ja se sisältää myös kestovärin. Kulmakarvat käsitellään näillä kestotaivutusaineilla ja karvat saadaan asettumaan siististi samaan suuntaan. Käsittely hiukan tuuhentaa kulmakarvoja ja yksittäinen karva tulee hiukan vahvemmaksi. Näin saadaan vähäisetkin kulmakarvat näyttämään tuuheammilta.
Niillä, joilla on paljon kiharia ja jäykän jouhimaisia karvoja kulmissaan, saavat laminoinnilla siistittyä ne hyvin ja karvat asettuvat kauniisti ihoa pitkin. Kestoväri pysyy huomattavasti paremmin tämän laminointikäsittelyn jälkeen ja sitä voi uusia 3-4 viikon välein. Itse laminoinnin voi tehdä vain kahdeksan viikon välein, niin kuin ripsien kestotaivutuksenkin, mutta värjäyksen voi tehdä miten usein haluaa. 
Mitään hoitoa tai varomista kulmakarvat eivät vaadi. Ainoa on, että vuorokausi laminoinnin jälkeen olisi hyvä välttää vettä, etteivät kulmakarvat kastu. Sen jälkeen voi tehdä ihan mitä tahansa, eikä kulmakarvojen malli muutu. 


Sopii kaikenikäisille

Yleensä nämä uutuusmenetelmät ovat heti nuorison käytössä, mutta on kiva huomata, että minulle on muodostunut vakioasiakasryhmä 50-70-vuotiaita, jotka ottavat kulmakarvojen laminoinnin säännöllisesti. Suurin osa heistä ei käytä muuta meikkiä ja kokevat siististi korostettujen kulmakarvojen riittävän heille.
On hiukan vaikea selittää, miltä asiakkaan kulmakarvat tulevat näyttämään ja parempi olisi kokeilla kerran, niin näkisi kokeeko menetelmän itselleen sopivaksi. 
Kulmakarvojen laminoinnissa käsitellään vain asiakkaan omia kulmakarvoja, eikä niihin lisätä mitään. Siksi tulos on hyvin luonnollinen, eikä kukaan ulkopuolinen huomaa heti, että jotain on tehty. Sitä ei siis tarvitse pelätä, että kulmakarvat menisivät ihan övereiksi. Joskus käy niin, että muutos on niin vähäinen, ettei laminointia sen takia haluta enää tehdä. 
Siksi suosittelenkin, että paras tapa on kokeilla kulmakarvojen laminointia kerran, niin näkee, miltä se itsellä näyttää. Jos haluaa ripsien kestotaivutuksen samalla kertaa, niillä on edullinen yhteishinta 129€ (144€). Tämä on myös erittäin hyvä lahjaidea äitienpäiväksi, joka on 9.5.

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti