sunnuntai 18. huhtikuuta 2021

Pure Night on kesän paras yövoide

Nyt Tähtitarjouksena oleva yövoide PURE NIGHT NYT 72€ (85€) on varma valinta kenelle tahansa tämän vuodenajan yövoiteena. Pure Night on runsaasti vaikutusaineita sisältävä ohut hyvin imeytyvä voide, joka käy kaikille ihotyypeille.


Tasoittaa ihon väriä

Tärkein ominaisuus Pure Night yövoiteessa on sen pigmenttiläiskiä hajottava vaikutus, mikä ylläpitää ihon tasaista väriä. Lähes kaikilla yli nelikymppisillä uv-säteily aiheuttaa epätasaisen ja läiskikkään rusketuksen, joka ei todellakaan ole kivan näköistä. Hilseilevän kuiva iho lisää kirjavuutta ja iho näyttää vanhemmalta kuin onkaan. Kosteutus ja uv-säteilyn vanhentavan vaikutuksen hidastaminen on Pure Nightin ominaisuuksista myös tärkeitä, koska kaikkien ihot kaipaavat talven jäljiltä lisäkosteutta. 
Pure Night imeytyy niin hyvin, ettei se helteisenäkään kesänä tunnu tahmealta tai paksulta. Lähinnä ajattelen vaihdevuosi-ikäisiä, joilla öiset hikiaallot saavat kasvot märiksi ja jotkut yövoiteet tuntumaan epämiellyttävän tahmeilta. Pure Night on sen verran kevyttä, että se tuntuu raikkaalta hikisinäkin öinä. 
Silloin, kun haluaa oikein tehokkaan hoidon jo syntyneisiin pigmenttiläiskiin, kannattaa Pure Night voiteen alle laittaa iS Clinicalin WHITE LIGHTENING SERUM (89€), joka myös vähentää pigmenttiläiskiä. Dermalogican PowerBright -tuotelinjassa on myös seerumi, mutta tämä iS Clinicalin tuote on huomattavasti tehokkaampi vaikutukseltaan. 


Suojaa iho uv-säteilyltä

Sen lisäksi, että kasvojen kotihoitotuotteet lisäävät pigmentin hajoamista, iho kannattaa suojata uv-säteilyn vaikutuksilta. Päivävoiteiden tehokkain suojakerroin on viisikymmentä ja näitä voiteita on meillä myynnissä parikin erilaista.
Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY SK50 (69€) ja iS Clinicalin ECLIPSE SK50 (54€), jota löytyy kevyesti värillisenä ja värittömänä. Nämä kumpikin ovat päivävoiteita, joita käytetään joka aamu satoi tai paistoi, mutta aurinkoisella säällä tietää kasvoilla olevan myös riittävän suojan. Dynamic Skin Recovery SK50 sopii kuivalle, ohuelle ja vanhenevalle iholle ja iS Clinicalin Eclipse SK50 toimii kaikilla ihotyypeillä ja myös rasvaisemmallakin iholla.
Näiden kummankin päivävoiteen päälle voi laittaa meikin huolimatta siitä, onko meikissä aurinkosuojaa vai ei. Esimerkiksi Dermalogican suosittu SKIN PERFECT PRIMER SK30 (49€) toimii oikein hyvin kummankin viidenkympin suojallisen voiteen päällä, eikä siitä kannata huolehtia, että on kaksi suojatuotetta päällekäin. Sehän on vaan parempi, että suoja on varmasti riittävä. Jos on pitkään ulkona, en luottaisi pelkän Skin Perfect Primerin SK30 suojavaikutukseen, vaan laittaisin sen alle suojallisen päivävoiteen mieluummin viidenkympin suojalla. Lyhyisiin puolentunnin työmatkoihin meikissä oleva kolmenkympin suoja kyllä riittää.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti