keskiviikko 14. huhtikuuta 2021

Kaula kauniiksi ennen kesää!

Vihdoinkin Dermalogica esitteli kaulavoiteen, jota on odotettu pitkään ja hartaasti. NECK FIT CONTOUR SERUM (83€) kannattaa ottaa käyttöön nyt heti, jos aikoo muutaman viikon kuluttua siirtyä avokaulaisiin kesävaatteisiin. 

Dermalogican uutuus Neck Fit Contour Serum on kiinteyttävä kaulaseerumi, joka silottaa kaulan ja dekolteen pieniä juonteita ja ryppyjä.

Kaulavoiteen pakkaus helpottaa hoitoa

Neck Fit Contour Serum on pakattu kekseliäiseen rollituubiin eli tuubin päässä on pyörivä tela, jolla voide levitetään. Näin kaulan iholle tulee samalla myös kevyt hieronta, joka tehostaa hoitoseerumin vaikutusta. Pakkauksessa on myös ohjeet, miten kaulaa pitää hieroa ja hoitaa. 
Tämä kaulavoide on ohutta hyvin imeytyvää geeliä, joka poistaa kuivuudesta johtuvaa epätasaisuutta ja kiinteyttää ihoa. Ennen kaikkea sen ennaltaehkäisevä vaikutus on merkittävä. Ehkä viisi-kuusikymppinen voi äkkiseltään ajatella, ettei sillä ennalta ehkäisyllä ole enää merkitystä, mutta voin kertoa kokemuksesta, että kyllä on. Vuosien varrella olen kuullut, miten yli kahdeksankymppiset harmittelevat kaulansa laskoksia, koska ei ne rypyt ole missään iässä mukavan näköisiä. 
Tähän asti iS Clinicalin kaulavoide NECK PERFECT COMPLEX (95€) on ollut yksi meidän suosituimmista tuotteista ja moni on tottunut käyttämään sitä. Sekä Dermalogican että iS Clinicalin kaulavoiteet ovat erittäin tehokkaita, mutta vaikuttavat erilailla. Siksi suosittelen, että toista käytetään aamulla ja toista illalla. Tämä uusi Neck Fit Contour Serum on kiva käyttää tuon roll-on-telan ansiosta ja uskon siitäkin tulevan asiakkaiden suosikkituote.


Kaula laiminlyödään liian usein

Kaula rypistyy, ohenee ja veltostuu nopeammin kuin kasvojen iho, mutta kaulaa hoidetaankin yleensä huonosti. Ihan ensimmäinen asia kaulan hoidossa on se, että ottaa puseron pois aloittaessaan kasvojen pesun. Kaikki kasvoille laitettavat puhdistus- ja hoitotuotteet pitää ulottaa solisluihin asti ja se ei onnistu, ellei ota puseroa pois. Silloin, kun pusero on päällä, sitä varotaan, eikä kaulan hoito ole kunnollista. 
Vähintä, mitä kaulalle voi tehdä, on levittää kaikki kasvovoiteet tarpeeksi alas. 
Kaulan iho kannattaa myös kuoria ja sen voi tehdä useamminkin kuin kasvojen, mutta vähintäänkin aina kasvojen kuorinnan yhteydessä. Esimerkiksi Dermalogican uusi HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€) on erittäin hyvä myös kaulan ja decolteen kuorintaan. Tästä kuorintanaamiosta on tullut erittäin suosittu ja varmaankin lyhyestä viiden minuutin vaikutusajasta johtuen, moni käyttää sitä useammin kuin aikaisempia kuorintoja. Kasvoille sitä voi käyttää 2-3 kertaa viikossa, mutta kaulaa saa kuoria joka toinen päivä. Kuorinta oleellisesti lisää kaulavoiteiden vaikutusta, kun vaikutusaineet pääsevät kunnolla imeytymään.
Neck Fit Contour Serum on hyvin tehokkaan tuntuinenkin, niin kuin myös tuo iS Clinicalin kaulavoide. Voiteiden vaikutusaineet parantavat aineenvaihduntaa ja ihosolukon uudistumista ja siksi voiteet tuntuvat kaulalla hiukan kihelmöiviltä ja iho saattaa vartin verran punoittaa käytön jälkeen. 

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti