sunnuntai 11. huhtikuuta 2021

Hyvä ja halpa aurinkosuojavoide

Sanotaan, että jos haluaa jonkun asian olevan halpa ja hyvä, pitää ostaa kaksi eli toinen halpa ja toinen hyvä. Näinhän se on usein myös kosmetiikan kohdalla, koska halvassa tuotteessa ei juurikaan ole vaikutusaineita. Tämä iS Clinicalin ECLIPSE sk50 beige NYT 45€ (54€) on poikkeus!

Tähtitarjouksena ma 12.4. asti iS Clinicalin huippulaadukas Eclipse sk50 beige NYT vain 45€!

Sopii myös miesten käyttöön 

iS Clinicalin Eclipse sk50 beige on tähtitarjouksena vielä maanantaihin 12.4. asti ja se on jokaisen tarvitsema tuote. Huomioikaa, että tuo pumppupullo on 100g eli tuplakoko verrattuna yleensä voidepakkauksiin. Yhden ihmisen joka-aamuisessa käytössä se riittää 3-4 kuukautta eli loppukesään asti. 
Myös miehille Eclipse sk50 on todella hyvä, koska kevyt sävy tasoittaa ihoa, mutta ei näytä yhtään meikiltä. Voide häipyy ihoon samalla tavoin, kuin voiteet yleensäkin, mutta kevyt väripigmentti saa ihon näyttämään tasaisemmalta. 
Oma mieheni käyttää sitä ihan tyytyväisenä, vaikka ensin ihmetteli, miksi voide on ruskehtavaa. Selitin sen olevan normaalin aurinkosuojallisen päivävoiteen ja hän on ollut tosi tyytyväinen sitä käyttäessään. Epäilen, jos olisin yrittänyt selittää sen väripigmentin tasoittavan ihon väriä, hän olisi heti kieltäytynyt sitä käyttämästä. Nyt hän näkee itse, ettei siitä jää mitään väriä, niin ennakkoluulot on sivuutettu. Ehkä käytin tässä naisen logiikkaa, mutta joskus se helpottaa asioiden ymmärtämistä. :) 


Iho tarvitsee aurinkosuojavoidetta joka päivä

Nykyisin lääkärit ovat sitä mieltä, että aurinkosuojallista päivävoidetta pitää käyttää joka päivä läpi vuoden. Näin vähennetään ihon saaman säteilyn kokonaismäärää ja hidastetaan ihosyövän syntyä. Iholle siis kannattaa levittää joka aamu satoi tai paistoi aurinkosuojallinen päivävoide tai meikki, joka suojaa uv-säteilyltä. 
Tämä iS Clinicalin Eclipse sk50 on samalla päivävoide kaikille ihotyypeille, eikä sen alle tarvitse levittää muuta voidetta. Tosin suositeltavaa on käyttää senkin alla ihotyypin mukaista seerumia ja hyvin kuivalla iholla kosteusvoidettakin. Tämän Eclipsen päälle voi laittaa kaikki meikkituotteet, mitä haluaa ja myös meikkivoiteet. 
Toinen TÄHTITARJOUSTUOTE on Dermalogican RETINOL CLEARING OIL NYT 62€ (73€), joka silottaa ja tasoittaa rasvoittuvaa ihoa. Retinol Clearing Oil ei kuivata ihoa yhtään, vaan normalisoi talin eritystä ja supistaa huokoset silottaen samalla rypyt sekä juonteet. Aikuisiän akne on yksi kohderyhmä, joka on hyötynyt Retinol Clearing Oilin käytöstä todella paljon. Samoin ne, jotka ovat suusuojan takia saaneet finnejä ja näppylöitä. Tätä Retinol Clearing Oilia voi käyttää myös paikallisesti niihin kohtiin, missä iho eniten rasvoittuu. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti