torstai 8. huhtikuuta 2021

Maskin aiheuttamiin näppyihin auttavat paikallishoitotuotteet

Korona on aiheuttanut monella tapaa iho-ongelmia, eikä suusuojaakaan voi kaikesta syyttää. Monelta atoopikolta on jäänyt talven aurinkoloma väliin, atooppinen ihottuma on pahentunut  ja toisilla stressi ilmenee näppyinä tai kuivina läiskinä. 

TÄHTITARJOUKSENA oleva RETINOL CLEARING OIL NYT 62€ (73€) hoitaa samaan aikaan näppyjä ja ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. 

Finnejä voi hoitaa paikallisesti

Tyypillistä on, että tähän aikaan vuodesta finnit ja näppylät ovat pahimmillaan. Pitkän talven jälkeen iho on hilseilevän kuiva ja huokoset ovat tukossa kuolleen solukon takia. Tietysti auringonvalon puutekin aiheuttaa iholle monenlaista läiskää ja näppyä. 
Suusuojan käyttö on moninkertaistanut finniongelmat ja niitä tulee niillekin, jotka eivät ole koskaan ennen niistä kärsineet. Yksittäisiin finneihin hyvä apu on AGE BRIGHT SPOT FADER (45€), joka nopeuttaa tulehduksen parantumista ja vähentää bakteerien toimintaa. Tavallaan se on moderni versio finni-stickistä, mutta se on väritön, eikä peittävä. 
TÄHTITARJOUKSENA oleva RETINOL CLEARING OIL NYT 62€ (73€) on erinomainen rasvoittuvalle kasvojen alaosalle. Maskin hautova vaikutus rasvoittaa helposti koko leuan alueen niilläkin, joilla normaalisti on kuiva iho. Retinol Clearing Oil seerumi vaikuttaa ihon tukkiintumista vähentävästi ja nopeuttaa finnien sekä rasvoittuvan ihoalueen parantumista kuivattamatta ihoa. Retinol Clearing Oil on tähän vuodenaikaan erinomainen seerumi kaikille, joilla on hiukankin rasvoittumistaipumusta. Seerumia voi käyttää joka ilta joko koko kasvoille tai vain paikallisesti rasvoittuvalle kasvojen alueelle. Sen päälle voiteeksi sopii esimerkiksi CALM WATER GEL (46€) tai ACTIVE MOIST (53€) Dermalogicalta. Retinol Clearing Oil on tarkoitettu myös ihon vanhenemista hidastamaan ja se supistaa huokosia sekä siistii ihon pintaa.


Eclipse SK50 on päivävoide kaikille ihotyypeille

Aika moni asiakas ei vielä tiedä, että tuote voi olla samalla päivävoide ja aurinkosuojavoide, mutta TÄHTITARJOUKSENA oleva ECLIPSE SK50 beige NYT 45€ (54€) on juuri tällainen tuote. Koko ajan yritetään kehittää helpompia ja miellyttävämpiä suojakertoimellisia voiteita, koska uv-säteilyn aiheuttamat ongelmat ovat niin suuri kansanterveydellinen riski. 
Tämä Eclipse SK50 on hyvin kevyt kosteusvoide, joka imeytyy nopeasti ja sopii siksi rasvaisellekin iholle erinomaisesti. Kuivalle iholle sen alle voi laittaa kosteuttavan seerumin ja ohuen kerroksen kosteusvoidetta, jos kokee sen talven jäljiltä hiukan liian kevyeksi. Eclipse SK50 on kevyesti värillinen  sisältämänsä mineraalipigmentin vuoksi, mutta väri ei ole kovinkaan peittävä, vaan hiukan ihon sävyä tasoittava. Värillisen Eclipse SK50 voiteen päälle voi aivan hyvin laittaa muuta meikkiä, esimerkiksi SKIN PERFECT PRIMERin sk 30 (49€), joka on meidän suosituin värillinen voide. Myös peittävän NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€) jauhemeikin voi laittaa Eclipsen päälle. 
Tämä Eclipse SK50 sopii myös lahjaksi, jos on huolissaan läheisensä auringonotosta. Se sopii parikymppisestä kasikymppiseen ja on ohuen koostumuksensa vuoksi mieleinen niillekin, jotka yleensä karsastavat aurinkovoiteita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti