maanantai 12. huhtikuuta 2021

Koska kävit viimeksi kasvohoidossa?

Kevät on aina kosmetologeille sesonkiaika, koska kaikki haluavat yhtäaikaa kasvohoidon. Näin on myös meillä. Vaikka 90% asiakkaista käy säännöllisesti 1-2 kk välein, tulee eniten uusia asiakkaita juuri kevätauringon ilmestyessä. 

Dermatude-kasvohoidossa värihäiriöt tasoittuvat, iho kiinteytyy ja napakoituu, rypyt häivyttyvät ja iho tasoittuu. 100% luonnollisesti!


Kasvohoito kirkastaa ja puhdistaa ihon

Vielä nykyisinkin ihmiset mieltävät kasvohoidon olevan finnien puristelua ja ellei finnejä ole, ei kasvohoitoa tarvita. Tämä on virheellinen käsitys, koska jokainen iho tarvitsee kasvohoitoa pysyäkseen raikkaana ja parhaimmillaan. Kasvohoidon merkitys on myös suuri ihon vanhenemisilmiöiden hidastamisessa. 
Toinen vanha käsitys on, että kasvohoidon jälkeen iho on kukertavan kirjava ja pitää pysytellä monta päivää ihmisten ilmoilta pois. Valitettavasti voin luvata vain omasta puolestani, että meillä ei näin käy. Asiakas voi lähteä meiltä suoraan työhön, jos niin haluaa ja voin tehdä hoidon päätteeksi kevyen meikin.
Nämä käsitykset kasvohoidosta ovat lähtöisin kosmetologien omista työtavoista, koska vielä nykyäänkin on kosmetologeja, jotka kaivavat ihohuokosia veri lentäen. Siitä ei ole mitään hyötyä, vaan päinvastoin vahinkoa ja suurta kärsimystä asiakkaalle. 
Minun tapa tehdä kasvohoitoa on aivan toinen ja hoidon yksi vaikutus on pysähtyminen ja rauhoittuminen.   Varsinkin nykyisin, kun teen työtä yksin, pystyn keskittymään omaan asiakkaaseen täydellisesti ja pysähdyn itsekin paneutuessani kasvohoitoon. 
Rauhoittumisen lisäksi kasvohoito kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, supistaa huokosia ja normalisoi talineritystä. Kasvohoidon aikana ihoon imeytetään hoitoaineita, jotka jäävät vaikuttamaan 3-5 viikoksi riippuen iästä ja ihotyypistä. Myös ihon verenkierto ja aineenvaihdunta elpyy ja ihon väri paranee senkin ansiosta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti