tiistai 13. huhtikuuta 2021

Tähtitarjoukset ajalle 13.-26.4.2021

TÄHTITARJOUKSINA ovat Dermalogican PURE NIGHT NYT 72€ (norm.85€) yövoide ja Youngbloodin CC PERFECTING PRIMER NYT 43€ (norm.53€) meikinpohjustusvoide. Tarjoukset ovat voimassa ajalla 13.-26.4.2021. 

Uudet Tähtitarjoukset ovat voimassa 26.4. asti!

Pure Night tasoittaa pigmenttiläiskiä

Pure Night on Dermalogican pigmenttiläiskiä eli maksaläiskiä vähentävän hoitolinjan yövoide ja sillä on laaja käyttäjäkunta. Pure Night sopii kaikille ihotyypeille kirkastamaan ja heleyttämään ihon väriä pitkän talven jälkeen. Se on erittäin miellyttävä ohut voide, joka imeytyy nopeasti. 
Sen vaikutusaineina oleva karpalo- ja vadelmauute tasoittavat ja parantavat ihon omaa suojabarriääriä. Pure Night voiteessa on siis paljon muitakin hyviä ominaisuuksia kuin tuo pigmenttiläiskien tasoitus. Se sopii myös kesällä yövoiteeksi, koska sen koostumus imeytyy hyvin, eikä hikoillessakaan nouse ihon pintaan. Pigmenttiläiskät liittyvät usein myös vaihdevuosiin ja silloin yöhikoilun takia on haasteellista löytää sopivan ohut yövoide. Pure Night sopii tähänkin tarkoitukseen erinomaisesti ja siksi se onkin niin suosittu.
Myös raskausaikana pigmenttiläiskät ovat yleisiä ja nuorelle sekaihollekin Pure Night on tarpeeksi kevyt.
Tietysti tämän yövoiteen alle voi laittaa minkä tahansa seerumin ja jos pigmenttiläiskät ovat voimakkaita kannattaa käyttää iS Clinicalin WHITE LIGHTENING (155€) seerumia Pure Night voiteen alla. 
Jotkut tykkäävät käyttää Pure Night voidetta myös päivällä, eikä siihen olekaan mitään estettä, joten helpointa onkin käyttää samaa voidetta yö- ja päivävoiteena. 


Kaunis väri iholle

Toinen Tähtitarjous liittyy myös ihon sävyyn ja se on YB:n CC Perfecting Primer meikinpohjustusvoide, jossa on kaksi värisävyä. Bare sävy on vaalea vain hiukan ihon väriä tasoittava ja Tan on keskiruskea, mikä lisää päivetyksen vaikutelmaa tummemmalla iholla. Tämä voide on nimeltään meikinpohjustusvoide, mutta sanoisin itse sitä ohueksi meikkivoiteeksi. Suurin osa asiakkaista käyttää sitä meikkivoiteen tavoin ja sen läpikuultavaan väriin on moni tykästynyt. Tietysti tuo vaaleampi Bare sävy on suositumpi, koska se sopii lähes kaikille vaaleille suomalaisille. 
CC Perfecting Primer antaa iholle hyvin luonnollisen sävyn, eikä se jätä mitään rajoja. Oikeastaan se vain neutralisoi kasvojen harmaan kalpeaa pintaa ja tasoittaa pienet virheellisyydet. Sen voidepohja on kevyt ja hyvin levittyvä, eikä se tuki huokosia, joten se sopii ihan kaikille ihotyypeille. Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti