tiistai 27. huhtikuuta 2021

Tähtitarjoukset 10.5.-21 asti

TÄHTITARJOUKSESSA on meidän uusimman hoitosarjan Dermatuden FIRMING AND LIFTING CREAM NYT 85€ (norm.110€) ja FIRMING AND LIFTING SERUM NYT 95€ (norm.125€) sekä Dermalogican SKIN PERFECT PRIMER SK30 NYT 39€ (norm.49€). Tarjoukset ovat voimassa 10.5.-21 saakka. Huomioi myös, että äitienpäivä on 9.5. ja äiti varmasti ilahtuisi hyvälaatuisista ihonhoitotuotteista.

Uudet Tähtitarjoustuotteet sopivat myös äidille lahjaksi! Muista äitienpäivä 9.5.

Seerumi ja voide on tehoyhdistelmä

Nyt pääsette kokeilemaan Dermatuden kiinteyttävää seerumia ja voidetta kivaan hintaan. Dermatuden tuotteet ovat voidepohjaltaan samanlaisia kuin Dermalogican ja iS Clinicalin, joten niitä voi käyttää hyvin yhdessä. Tärkeintä on, ettei Dermatudessakaan ole hajusteita, väriaineita eikä mineraalirasvoja eli vaseliinia. Firming and Lifting Serum NYT 95€ (125€) ja Firming and Lifting Cream NYT 85€ (110€) tukevat toistensa vaikutusta ja ne kiinteyttävät sekä silottavat ihoa tehokkaasti. Firming and Lifting Serum on pumppupullossa ja yksi pumpun painallus riittää kasvoille ja kaulalle. Sen päälle laitetaan voiteeksi Firming and Lifting Cream, joka on kevyen raikas hoitovoide yöksi ja päiväksi. Tätä seerumi ja voide -yhdistelmää voi siis käyttää sekä yöksi että päiväksi, mutta pitää huomioida, ettei voiteessa ole aurinkosuojaa. Näiden päälle kannattaa siis laittaa myös TÄHTITARJOUKSENA oleva SkinPerfect Primer SK30 NYT 39€ (49€), niin suojauskin tulee hoidettua.
Nämä Dermatuden Firming and Lifting seerumi ja voide ovat omat suosikkini. Olen nyt kokeillut niin paljon uusia tuotesarjoja, että oli suuri ilo löytää näin hyvät tuotteet meille myyntiin. Tosin tiesin, että niiden täytyy olla hyvät, koska DERMATUDE-KASVOHOITO on niin erinomainen ja tulevathan tuotteet samasta talosta kuin iS Clinical. Kumpaakin näistä tuotteista voi käyttää yhdessä Dermalogican tai iS Clinicalin tuotteiden kanssa, mutta tehokkainta on käyttää ne yhdessä. Itse koin jo muutaman päivän käytön jälkeen, että iho oli jotenkin tiiviimpi ja napakampi. Suuret ihohuokoset supistuvat hyvin tämän Firming and Lifting Serumin vaikutuksesta ja sehän jo muuttaa ihon ulkonäköä todella paljon. Kumpikin tuote on niin hyvin imeytyvä, että ne toimivat hikisenäkin kesäyönä ja pysyvät mattapintaisena päiväkäytössäkin. Näitä kannattaa kokeilla, koska uudet tuotteet antavat aina ihonhoitomotivaatiota. 


Dermalogican suosikki on SkinPerfect Primer sk 30 

SkinPerfect Primer SK30 NYT 39€ (49€) on ollut jo vuosikausia Dermalogican kolmen suosituimman tuotteen joukossa. Reilusti yli puolet asiakkaistani käyttää sitä päivittäin, eivätkä halua siitä luopua. Samoin itse käytän sitä joka päivä, enkä koskaan lähde kotoa ilman sitä.
SkinPerfect Primer on mahtava tuote, koska siinä on niin monta hyvää ominaisuutta. Ensinnäkin se on voiteena ihoa silottava sekä tasoittava ja pienet rypyt, juonteet ja hilseily häipyvät näkyvistä tämän primerin alle. Se on hyvä suojavoide auringossa ja suojaa ihoa myös pölyltä, sateelta ja tuulelta. Moni siitepölyallergikko kertoo sen vähentävän keväistä ihon kutinaa, kun siitepölyt eivät pääse suoraan ihon pintaan. 
SkinPerfect Primer poistaa ihon harmautta sekä kalpeutta ja sen valoa taittava mineraalipigmentti saa ihon näyttämään raikkaalta ja sileämmältä. Se ei ole meikkivoide, vaan meikinpohjustusvoide, jonka päälle voi vielä laittaa meikkivoiteen. Suurin osa asiakkaista kuitenkin käyttää SkinPerfect Primeria meikkivoiteen sijaan, koska se on niin luonnollinen, eikä jätä mitään rajoja. Nyt siis kannattaa kokeilla SkinPerfect Primeria tarjoushintaan! Se on myös riittoisa ja itselläni tuo tuubi kestää käytössä lähes kolme kuukautta. Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti