sunnuntai 25. huhtikuuta 2021

Dermatudelta helpot kotihoitoyhdistelmät

Dermatude hoitosarja on erittäin korkealaatuinen ja sen tuotteet sopivat hyvin yhteen Dermalogican ja iS Clinicalin tuotteiden kanssa. Dermatuden tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita eikä säilöntäaineina ole käytetty parabeeneja.

Tehokkaiden hoitotuotteiden lisäksi Dermatuden valikoimasta löytyy Anti-Ageing satiinityynyliina, joka ehkäisee ryppyjä ja parantaa nukkumismukavuutta.


Seerumi ja voide

Dermatuden hoitosarjassa on neljä eri seerumi ja voide -yhdistelmää, mitkä ovat helppoja käyttää kotihoidossa. Itselläni on nyt kokeiltavana FIRMING AND LIFTING CREAM (110€) ja FIRMING AND LIFTING SERUM (125€), jotka on kiinteyttäviä kotihoitotuotteita. Helppous on siinä, että samat tuotteet käytetään aamulla sekä illalla. Nyt, kun on jo hyvin aurinkoisia päiviä, voi aamuisin laittaa Firming and Lifting Serumin päälle uv-suojallisen MULTI DEFENSE SK30 (59€) päivävoiteen. 
Tämä Dermatuden kiinteyttävä hoitokaksikko on hyvin tehokas elvytyshoito yli 35-vuotiaille. Olen kovasti tykästynyt siihen napakkaan tunteeseen, mikä niistä iholle jää, mutta kuitenkin ne tuntuvat myös tarpeeksi kosteuttavilta. Dermatuden silmänympärysvoide FIRMING EYE BOOST (75€) on myös minulle tosi mieleinen tuttavuus ja heti sitä kokeiltuani otin sen käyttööni. Se on täyteläisen kosteuttava ja silottaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä. Jos teillä on nyt tarve hankkia uusi silmänympärysvoide, niin kokeilkaa tätä Firming Eye Boostia

Sileyttä ja kosteutta Dermatuden tuotteilla

Ihan kaikille sopii Dermatuden Hydratante hoitolinja ja siinäkin on seerumi ja voide -yhdistelmä. HYDRATING SERUM (85€) ja HYDRATING CREAM (75€) sopivat ihan kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Myös teini-ikäiset atoopikot hyötyvät näistä tuotteista ja ne sopivat meikinkin alle.
Dermatudella on valikoimassa myös ANTI-AGEING PILLOW COVER (19€, koko 60cm x 70cm) satiinityynyliina, jonka sileä pinta ei aiheuta ryppyjä iholle. Pidin tätä ensin vähän huvittavana ja liioittelevana juttuna, mutta nyt, kun sitä olen käyttänyt, mielipiteeni muuttui. Tavallinen tyynyliina voi jättää hyvinkin syviä juonteita kasvoille, jos tyynyliina on ollut yöllä rypistyneenä. Tämä satiinipintainen tyynyliina on niin ihanan viileä ja sileä, että sen kanssa saa paremmat yöunetkin. Huomasin vastaavan tyyppisiä tyynyliinoja myynnissä muuallakin ja ne maksoivat lähes 100€/kpl, mikä oli mielestäni ihan pöyristyttävä hinta. Suosittelen kokeilemaan näitä Dermatuden tyynyliinoja, koska itse kyllä ihastuin niihin heti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti