maanantai 1. marraskuuta 2021

Active Serum aktivoi vanhenevan ihon toiminnan

Olen ihan hurahtanut tähän nyt Tähtitarjouksena olevaan ACTIVE SERUMiin 15ml NYT 79€ (99€) ja 30ml NYT 129€ (165€). En ollut pitkiin aikoihin itse käyttänyt tätä Active Serumia ja nyt olen aivan innoissani sen tehokkaasta vaikutuksesta.


iS Clinical Tähtitarjous Active Serum hajottaa ihon kuollutta pintakerrosta, silottaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja tekee ihosta raikkaan sekä puhtaan.


Active Serum puhdistaa vanhenevan ihon

Vaihdevuosien jälkeen iho tarvitsee toisenlaista puhdistamista kuin nuorempana. Talineritys vähenee estrogeenin vaikutuksen loppuessa, eikä varsinaisia finnejä enää tule. Kuitenkin huokoset saattavat tukkiintua ja iholla tuntuu olevan paksu tahmea kerros. 
Hormonitoiminnan muuttuessa hikoilu lisääntyy sekä ihon happotasapaino muuttuu ja myös kuollutta solukkoa kertyy paljon enemmän. Varsinkin mennyt kesä oli hikoilun kannalta haastava, koska iho oli hiestä märkä lähes koko ajan. Tuo hiki sekoittui ihotaliin sekä kuolleeseen solukkoon ja tämä töhnä alkoi kertymään huokosiin. 
Nyt, kun sisälämmitys kuivattaa ihon pinnan ja supistaa huokoset, niin ihoon jää epämiellyttävä tahmea kerros joka tekee ihosta harmaan kalpean. Tämä kerros estää myös monen kotihoitotuotteen vaikutuksen, koska ne eivät pääse imeytymään kunnolla. Tähän tilanteeseen Active Serum on aivan loistava apu, koska se hajottaa tätä kuollutta pintakerrosta, silottaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja tekee ihosta raikkaan sekä puhtaan.


Active Serumin teho tuntuu ja näkyy

Active Serum on hyvin tuntuva tuote, koska se hiukan kihelmöi aluksi ihon pinnassa. Se tuntuu kuitenkin hyvin mukavalta, koska se kertoo tuotteen tehokkuudesta. Kihelmöinti menee myös hetkessä ohitse ja yleensä se lakkaa tuntumasta parin viikon käytön jälkeen. 
Seerumin tehokas vaikutus saa ihon tuntumaan ja näyttämään raikkaalta ja puhtaalta jo ensimmäisellä sipaisulla. Sen kiinteyttävä ja silottava vaikutus näkyy ja tuntuu jo parin viikon käytön jälkeen. Nyt harmittelen, etten aikaisemmin syksyllä ottanut tätä käyttöön ja suositellut sitä tehokkaammin asiakkaille. Oma kokemus aina vakuuttaa paremmin tuotteen tehosta ja on paljon helpompi suositella tuotetta, kun sitä on itse käyttänyt.
Oma ihonihan on ihan rutikuiva ja hilseilee helposti talvella. Active Serum sopii loistavasti tämän tyyppisellekin iholle, koska se aktivoi ihon omaa kosteuden sitomiskykyä. Se vähentää myös hilseilyä ja iho on selvästi sileämpi ja kiinteämpi. Sitä pelkoa ei siis ole, että näin tehokas seerumi kuivattaisi, vaan päinvastoin se vähentää kuivuusongelmaa.
Epäpuhtaalle ja helposti rasvoittuvalle iholle Active Serum on loistotuote, joka tasapainottaa nopeasti ihon toiminnot. Sen päälle hoitovoiteeksi sopii REPARATIVE MOISTURE EMULSION (109€) ja kuivalle iholle suosittelen SHEALD RECOVERY BALMia (15g 37€ ja 60g 87€). Ainoastaan ruusufinniin ja atoopikoille en suosittele tätä seerumia, mutta couperosa-iholle se kyllä sopii. Nyt kannattaa panostaa tähän seerumiin, koska se on tarjouksessa 8.11. asti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti