torstai 11. marraskuuta 2021

Vaihdevuodet aiheuttavat muutoksia myös ihossa

Vaihdevuodet ovat naisen elämässä sellainen vaihe, kun koko elimistö on muutoksessa. Tavallaan se on uusi teini-ikä, kun elimistö ja mieli yrittävät sopeutua estrogeenin vähenemiseen. Myös ihossa tapahtuu muutoksia, joita voi korjata hyvällä hoidolla.


Kuorinta on tärkein kotihoitotuote vaihdevuosi-ikäiselle.


Iho kuivuu, mutta toisaalta rasvoittuu

Asiakkaiden on välillä vaikea ymmärtää vaihdevuosien aikaan ihossa tapahtuvia muutoksia. Itsekin ymmärrän paremmin vasta nyt, kun olen ne omakohtaisesti kokenut ja nähnyt muutokset tuhansilla asiakkailla. 
Yleensä naistenlehdissä kirjoitetaan, että vaihdevuosi-iässä iho kuivuu ja ohenee. Tämä onkin totta, mutta vasta toinen puoli muutoksesta. Lähes kaikilla hikiaallot, kuumottelu ja punoitus on suuri harmin aihe. Suurimmalla osalla aineenvaihdunta hidastuu näkyvästi ja kasvoista tulee turpeat ja silmäpussit ilmestyvät. Hikiaallot saavat myös talirauhaset toimimaan ja huokoset täyttyvät ihotalin, hien ja kuolleen solukon seoksesta. Ellei tätä kerrosta kuori pois, iho samenee ja paksunee, eikä meikkikään levity kunnolla. 
Juuri tämä paksu ihokerros harmittaa ja peilistä katsoo harmaan kalpea turvonnut naama. Kuitenkin tilanteen pystyy korjaamaan oikeilla kotihoitotuotteilla nopeastikin. Kuorinta on tärkein kotihoitotuote vaihdevuosi-ikäiselle. Nykyisin tuntuu, että naistenlehdet ovat pelotelleet ihmiset kuorinnan haitoista niin perusteellisesti, ettei niitä uskalleta ollenkaan käyttää. Onneksi omat asiakkaani ovat ymmärtäneet kuorinnan hyvät vaikutukset ja niitä käytetään kotonakin ihan kiitettävästi.


Active Peel System on upea tuote!

Syksyn aikana on tullut useita uutuustuotteita Dermalogicalle ja iS Clinicalille ja ne helpottavat kotihoitoa sekä antavat näkyviä tuloksia. Aivan mullistava uutuus on iS Clinicalin ACTIVE PEEL SYSTEM (109€) tehohoito, joka antaa nopeasti näkyviä tuloksia. 
Active Peel System on kuorinta, mutta samalla kiinteyttäjä ja ryppyjä silottava seerumin kaltainen tehohoito. Tuote on pakattu kahteen pussiin, jotka ovat hoidon 1. ja 2. vaihe. Pussissa on liina, josta iholle levitetään hoitoaine. Ykköstuote tuntuu kihelmöivältä ja raikkaan viileältä ja se saa vaikuttaa 3-5 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen kasvoille pyyhitään kakkosaine ja se neutralisoi kihelmöinnin ja silottaa ihoa. Kakkosaine jätetään yöksi iholle, joten mitään muuta ei iltahoitoon tarvita, kuin tämä Active Peel System ja silmänympärysvoide.
Tämän Active Peel Systemin vaikutuksesta ihon tahmea pintakerros irtoaa ja myös turvotus laskee hiukan. Ihosta tulee nuorekkaan raikas ja epämiellyttävä paksu tahmakerros katoaa. Active Peel Systemiä suositellaan 2-3 päivän välein, eikä sinä päivänä kannata käyttää muita kuorinta-aineita. Toivonkin, että mahdollisimman moni pääsisi kokeilemaan ja näkemään Active Peel Systemin tehokkaan vaikutuksen. Pakkauksessa on viisitoista pussiparia, joten se riittää 4-6 viikon käyttöön. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti