keskiviikko 24. marraskuuta 2021

Black Friday tarjousviikonloppu!

Perjantaina 26.11. vietetään perinteistä amerikkalaisten ostospäivää Black Fridayta. Hoitolassa kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat -20% ja palvelen ostoksilla kävijöitä koko perjantain klo 10.00-18.00. Verkkokaupassa tarjoukset jatkuvat sunnuntai-iltaan 28.11. asti koodilla BF2021. Ellet pääse perjantaina käymään ja haluat hakea tuotteet hoitolasta, niin laita sähköpostilla, mitä tarvitset ja kerro milloin pääset ne noutamaan, niin saat hyödynnettyä tarjoukset.


Black Friday -20% ALE hoitolassa pe 26.11. ja verkkokaupassa koko viikonlopun!


Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi DAILY CLEANSING TRION, jossa on kolme pientä puhdistustuotetta. Pakkauksen arvo on 22€. Huomioi myös hyvät Tähtitarjoukset: Dermalogican SMART RESPONSE SERUM NYT 109€ (136€) älyseerumi kaikille ihotyypeille, iS Clinicalin YOUTH LIP ELIXIR NYT 55€ (75€) huuli- ja suunympärysvoide sekä Xtreme Lashes SKIN RENEWING CONCEALER NYT 28€ (38€) peitevoide. 

Hoitolassa on myös esillä erilaisia lahjapakkauksia, joista saa kivoja pikkumuistamisia jouluksi ja pikkujouluihin. Tiedot näistä pakkauksista tarkentuvat vasta perjantaina, koska toimitusten hitauden vuoksi, osa vielä purjehtii Suomeen päin. Kuitenkin sen tiedän, että paljon kivaa ehtii hoitolaan perjantaiaamuksi. 

Perjantaina 26.11. pitäisi olla myös valmiina Hämeenlinnan Seurakunnan tekemä jouluseimi hoitolan parvekkeella. Myönnän, että se vähän jänskättää, miten saamme asetelman koottua parvekkeelle ja tarpeeksi näkyviin, jotta se nähdään hyvin kadulta. Kuitenkin luotan siihen, että löydämme luovia ratkaisuja ja jeesusteippi pelastaa varmaan tämänkin tilanteen. Sähköjohdot olen jo valmiiksi katsonut, mutta kaikki muu sovelletaan, kun toimeen tartutaan. Jo tätäkin varten kannattaa tulla kaupunkiin, jotta näette Hämeenlinnan Seurakunnan Marja Vainikan ja minun yhteistyönä tekemän jouluseimiasetelman. Tähtitarjoukset 6.12. asti:
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti