torstai 25. marraskuuta 2021

Hyödynnä Black Friday ALE -20%

Laitan hiukan vinkkejä ja ohjeita, mitä kannattaa hankkia Black Friday tarjouksesta. Muistutan myös, etten valitettavasti yhtään tiedä milloin voin järjestää seuraavan tarjoustapahtuman, joten nyt kannattaa hankkia tuotteet koko talveksi.


Black Friday ALE kannattaa nyt hyödyntää ja hankkia sopivat ihonhoitotuotteet edullisemmin koko talveksi!


Iho tarvitsee kosteutta!

Tärkein hoitoaine iholle tähän vuodenaikaan on kosteutus ja kotihoito-ohjelmaan pitää ehdottomasti lisätä joku kosteuttava tuote. Seerumi on helppo tapa tehostaa ihonhoitoa ja Tähtitarjouksena oleva SMART RESPONSE SERUM NYT 109€ (136€) on monipuolisesti hoitava ja kosteuttava. Jos sinulla on jotain aikaisempaa seerumia vielä hiukan jäljellä, käytä se loppuun aamuisin ja laita Smart Response Serum iltaisin.
MELTING MOISTURE MASQUE (71€-20%) naamio on aivan ihana uutuus ja suosittelen sitä talveksi aivan kaikille. Sen helpompaa tehohoitoa ei voi olla, koska se saa jäädä vaikuttamaan yöksi tai päiväksi. Herkälle ja helposti punoittavalle iholle hyvä naamio on iS Clinicalin HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE (95€-20%), jonka voi myös jättää yöksi. Se rauhoittaa couperosaa ja viilentää ihanasti saunan jälkeen kuumottelevaa ihoa. 
Superkosteuttava elvytysseerumi on iS Clinicalin YOUTH SERUM (30ml 183€-20%), joka on kiinteyttävä ja silottava, mutta myös todella kosteuttava. Ihon kosteudensitomiskykyä ja suojautumista lisää Dermalogican vanha tuttu BARRIER REPAIR (45€-20%) eli talvitakki iholle, joka laitetaan kaikkien hoitotuotteiden päälle. Moni asiakas kysyy mihin väliin Barrier Repair laitetaan, niin muistakaa, että se on päällystakki eli kaikkien muiden tuotteiden päälle ja sitten sen päälle meikit. Tosin mikään suuri virhe ei ole, jos sen laittaa eri järjestyksessä, vaan pääasia on, että iholle tulee tämä suojatuote.


Väriä ja kaunistusta

Tehokkain ihon kaunistaja ja silottaja on uusi iS Clinicalin ACTIVE PEEL SYSTEM (109€-20%) kuoriva hoitomenetelmä. Voin sanoa, että se on tehokkain silottava hoitotuote kotikäyttöön, mitä olen koskaan kokeillut. Sen kuoriva vaikutus ei ole liiallinen, koska parin minuutin vaikutuksen jälkeen se neutralisoidaan. Systeemi on myös helppo ja nopea. Ensin pyyhitään iholle ykkösneste pienellä liinalla ja se saa vaikuttaa muutaman minuutin. Sen päälle levitetään kakkosneste toisesta liinasta ja se saakin sitten vaikuttaa aamuun asti. Hoito toistetaan 2-3 päivän välein ihotyypistä riippuen. 
Kuorinnan merkitys myös korostuu kuivana vuodenaikana, joten muistakaa myös Dermalogican uutuus DAILY GLYCOLIC CLEANSER (36€-20%), joka on hyvin kevyesti kuoriva puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille. Se ei ole herkällekään iholle liian voimakas. Toinen kevytkuorinta on HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€-20%) kuoriva kosteusnaamio, jonka vaikutusaika on vain 5-8 minuuttia.
Sitten muistutan vielä näistä meikkituotteista. Tarkistakaa meikkien käyttökelpoisuus ja heittäkää pois kaikki vanhat ja kuivuneet tuubit ja purkit. Xtreme Lashes silmämeikit ovat niin loistavia, että kerran kokeiltuaan niistä ei luovu. Luomivärikynät Rose ja Champagne (35€-20%) ovat hyvät pohjustussävyt ja niiden päälle esimerkiksi luumun liila Plum ja lämpimän ruskea Mahogany toimivat oikein hyvin. Silmänrajauskynistä (35€-20%) olen ihastunut Sapphire safiirin siniseen ja Graphite perinteiseen tumman harmaaseen, mutta myös suosikkini Golden Olive sammaleen vihreä on jatkuvassa käytössä. 
Youngbloodilla on uusia huulipunasävyjä ja laatuja ja niitä kannattaa poiketa katsomaan. Muistakaa katsoa myös sopiva huultenrajauskynä uuden huulipunan kanssa käytettäväksi. 


Black Friday hoitolassa perjantaina 26.11. klo 10-18 ja verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla BF2021.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti