tiistai 23. marraskuuta 2021

Tähtitarjoukset ajalle 23.11.-6.12.

Vuosi 2021 alkaa olla loppusuoralla ja nyt esittelen vuoden toiseksi viimeiset Tähtitarjoukset: huulet ovat nyt nousseet ulkonäön pääosaan, kun maskista luopuminen tuo myös suun näkyviin, iS Clinicalin YOUTH LIP ELIXIR NYT 55€ (75€). Dermalogican huipputehokas SMART RESPONSE SERUM NYT 109€ (136€) älyseerumi elvyttämään ihon toimintoja. Näiden lisäksi Tähtitarjouksena on vielä Xtreme Lashes SKIN RENEWING CONCEALER NYT 28€ (38€) hoitava peitevoide tummille silmänympäryksille, juonteille ja pigmenttiläiskille. 


Nämä kolme upeaa Tähtitarjousta 6.12. asti!


Kaunistusta kasvoille!

Kaikki kolme Tähtitarjoustuotetta on valittu siksi, että koronarajoitusten purkauduttua kasvot ja iho ovat taas katseiden kohteena enemmän kuin aikaisemmin. Moni palaa normaaliin asiakaspalveluun ja siistiin ulkonäköön kuuluvat myös meikki ja hyvin hoidettu iho. 
Monet vanhat meikkituotteet valitettavasti joutavat roskiin parin vuoden käyttämättömyyden jälkeen ja nyt kannattaa hankkia uusia tuotteita, joiden laatu ei ole pilalla ja värisävyt vastaavat tätä päivää. 
Dermalogican Smart Response Serum NYT 109€ (136€) älyseerumi on loistava tehotuote kaikille ihotyypeille korjaamaan juuri niitä ominaisuuksia, mitä ihosi tarvitsee. 
Smart Response Serum sisältää teknologian, joka pystyy vastaamaan juuri niihin ongelmiin, mitä ihosi sillä hetkellä tarvitsee. Se
  • kosteuttaa
  • kirkastaa
  • rauhoittaa ja
  • kiinteyttää
Tämän seerumin monipuolinen vaikutus saa ihon näyttämään parin viikon käytön jälkeen nuorekkaan heleältä, eikä lämmönvaihteluiden punoitukset ja kuivuus enää kiusaa. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille yli 25-vuotiaille ja sitä käytetään aamuin illoin ihotyypinmukaisen hoitovoiteen alla.


Pehmeät huulet ja tasaisen värinen iho

iS Clinicalin YOUTH LIP ELIXIR on vastaisku iän tuomille suunympärysrypyille ja maskin kuivattamille huulille. Huulet ovat saaneet nyt rauhassa vuoden verran muhia maskin hankauksessa vailla hoitoa ja suojaa. Ilman hoitoa huulten limakalvo kuivuu ja huulet kapenevat sekä menettävät pyöreytensä. Sitten meistä yli viisikymppisistä tulee tiukkahuulisia justiinoita, joille sarjakuvissa naureskellaan.
En halua tähän sarjaan kuulua ja teen kaikkeni, että huuleni säilyttävät kosteustasapainonsa ja suunympärysrypyt pehmenevät. Suosittelen siihen hoitotuotteeksi Youth Lip Elixirin, jota kannattaa laittaa aamulla sekä illalla huulille ja suun ympärille. Jo alle nelikymppiset voisivat ottaa tavaksi käyttää huuli- ja suunympäryshoitotuotetta, koska ennaltaehkäisy on aina hoidoista tehokkainta.
Myös silmänympärykset ovat kärsineet maskin käytöstä, koska aineenvaihdunta ei pääse normaalisti toimimaan ja maski saattaa aiheuttaa turvotusta ja tummuutta silmien alle. XTREME LASHES -kosmetiikassa on maailman parhaat hoito- ja kaunistustuotteet silmien alueelle ja sen ovat meidänkin asiakkaat todenneet Xtreme Lashes ripsivärien ja meikkikynien myötä. 
Tarjouksessa oleva Xtreme Lashes SKIN RENEWING CONCEALER NYT 28€ (38€) peite- ja meikkivoide osoittaa taas kerran, miten huippulaadukas meikki tasoittaa tummat silmänympärykset näkymättömiin ilman rajoja tai kasautumisia. Skin Renewing Concealeria voivat käyttää nekin, jotka eivät yleensä meikkiä käytä, koska sillä on helppo peittää huomaamattomasti värivirheet ja pigmenttiläiskät. 
Skin Renewing Concealer on pakattu kätevään puikkoon, jonka pehmeällä päällä on helppo levittää tasainen kerros tarvittavaan kohtaan. Tämä peiteaine on laadultaan erittäin hoitava ja se käy myös ruusufinnin, couperosan ja aurinkokeratoosin peittämiseen. Värisävyjä on kaksi: hyvin vaalea Fair ja luonnollinen Neutral
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti