maanantai 22. marraskuuta 2021

Tarjousten juhlaa!

Tänään maanantaina on viimeistä päivää voimassa Tähtitarjoukset: Youngblood meikkivoiteet NATURAL MINERAL FOUNDATION NYT 49€ (65€) ja LIQUID MINERAL FOUNDATION NYT 65€ (79€) sekä iS Clinicalin REPARATIVE MOISTURE EMULSION NYT 85€ (109€) hoitovoide.


Youngbloodin ainutlaatuiset meikkivoiteet ja iS Clinicalin paras meikinalusvoide Reparative Moisture Emulsion nyt viimeistä päivää Tähtitarjouksessa! 


Black Fridayta odotellessa

Tämän viikon perjantai on Black Friday ja sitähän ovat isommat kaupat hehkuttaneet jo monta päivää. En erityisesti pidä näistä keinotekoisista jenkkitapahtumista ja itse en lähde shoppailemaan. Järjestän kyllä mielelläni omille asiakkailleni tällaisen tarjoustapahtuman. Olen aina ilahtunut, kun pystyn myymään hyviä ihonhoitotuotteita edullisemmalla hinnalla. Näin mahdollisimman monella on mahdollisuus käyttää laatukosmetiikkaa.
Jos itse saisin päättää, järjestäisin tämän tapahtuman lähempänä joulua, niin olisi helpompi ottaa myyntiin myös joululahjoiksi tarkoitettuja tuotteita. Teen mielelläni persoonallisia ja edullisia ”pikkumuistamisia”, joita ei saa muualta, asiakkaiden lahjaideoiksi. Kokoan itse nämä paketit eri maahantuojilta, joka on työlästä, mutta kivaa. Kaikkia joulutuotteita ei vaan ole vielä saatavilla marraskuussa, joten joudun kovasti hoputtamaan maahantuojia saadakseni kaikki myyntiin Black Fridayna. 
Onneksi olen huomannut viime vuosina, että asiakkaat tykkäävät näistä joululahjaideoistani. Pyrin saamaan niille edullisen hinnan (15-35€) ja pakkauksia ei saa muualta, koska kokoan ne itse. Ne myös loppuvat nopeasti, koska tilaan niitä vain määrätyn erän. 
Kyllähän Dermalogicalla ja iS Clinicalilla on myös upeita ja edullisempia joulupakkauksia, mutta niiden hinnat ovat reilusti yli sata euroa. Sen hintaluokan tuote ei mielestäni oikein sovi pikkujoululahjaksi ystävälle, vaan niitä annetaan todella tärkeille perheenjäsenille. 


Joulumyyntiä rasittaa tuotepuutteet

Joka paikassa uutisoidaan erilaisten tavaroiden saantivaikeuksista ja tähän saa meidänkin alalla varautua. Tiedän olevani aika hyvä näissä haasteellisissa tilanteissa ja verkostoni on siksi laaja, jotten jää ensimmäisenä pulaan. 
Kerron nyt kuitenkin, että jos teillä on joku tuote Dermalogicalta, jota ilman ette halua olla, nyt kannattaa ostaa sitä kaksin kappalein. Tällä hetkellä on vain pari tuotetta, joita ei saa ennen joulua, mutta epäilen tilanteen vielä pahentuvan huomattavasti. Pystyn aika hyvin tarjoamaan tilalle vastaavaa tuotetta toisista sarjoista,  mutta itse varautuisin pahimpaan. 
En ole koskaan aikaisemmin kokenut vastaavaa ja odotan mielenkiinnolla, mitä tuleman pitää. Omaan kykyyni selviytyä luotan täysin ja olen valmis tekemään kovasti töitä niin, että kaikkea olisi myynnissä mitä ennenkin. Toivonkin, että asiakkaat arvostaisivat pientä kotimaista yritystä ja tekisivät ostoksensa minulta, eikä ulkomaalaisista verkkokaupoista. Yritän myös saada Black Fridayna tarjolle monia edullisia ja kivoja joululahjatuotteita itselle ja muille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti