lauantai 6. marraskuuta 2021

Tähtitarjoukset päättyvät maanantaina 8.11.

Nyt on viime hetket hyödyntää tämän hetken Tähtitarjoukset ja näitä tuotteita tarvitsevat kaikki. Tähtitarjoukset ovat iS Clinicalin tehoseerumi ACTIVE SERUM 15ml NYT 79€ (99€) ja 30ml NYT 129€ (165€) ja Dermalogican naamio MELTING MOISTURE MASQUE NYT 59€ (71€)


Ole nopea! Nämä upeat Tähtitarjoukset ovat voimassa enää pari päivää.


Melting Moisture Masque on loistava uutuus

Dermalogican uutuusnaamio Melting Moisture Masque nostaa naamion vaikutukset ihan uusiin sfääreihin. Tämä naamio jätetään yöksi tai päiväksi hoitovoiteen alle ja iho saa tarvitsemaansa tehohoitoa koko päivän. Naamion vaikutus tehostuu ihon lämmössä ja se pysyy aktiivisena koko päivä. Jos tämä naamiopullo on ollut hiukan viileämmässä sitä kannattaa heti lämmittää käsiensä välissä, jolloin tuote muuttuu juoksevammaksi ja helposti levittyväksi. 
Kaikki, jotka ovat jo ehtineet tätä naamiota kokeilla, ovat suorastaan hurmaantuneet siitä, niin kuin itsekin olen. Tämän sopivampaa tuotetta Suomen kuivattavaan talvisäähän ei enää voisi olla. Naamiota käytetään kaksi kertaa viikossa ja se tavallaan tankkaa ihon kosteusvarannon, joten iho pysyy sileänä ja joustavana monta päivää.
Atoopikoille tämä on suorastaan pelastus ja ihan nuoretkin 12-13-vuotiaat voivat tätä käyttää. Kutisevan kuivalle iholle on suuri helpotus, kun hilseily ja kihelmöinti loppuu. Myös meikki pysyy erittäin hyvin tämän naamion päällä, eikä se leviä tai näytä kiiltävältä. Olen itse niin ihastunut tähän tuotteeseen ja sen sopivuuteen juuri meidän ilmastoon, etten osaa sitä edes kylliksi kehua.


Active Serum on iS Clinicalin suosituin seerumi

Tunnen lievää syyllisyyttä, etten ole tarpeeksi tuonut esille tämän Active Serumin hyviä ominaisuuksia. Se on jostain syystä jäänyt liian vähälle huomiolle ja nyt, kun otin sen itselleni käyttöön, ihastuin siihen uudestaan. Enkä yhtään ihmettele, että se on iS Clinicalin suosituin seerumi ympäri maailmaa ja myös Suomessa. Sen tehokas vaikutus tuntuu ja näkyy heti.
Active Serum sopii kaikille muille, paitsi ruusufinniin ja herkälle couperosa-iholle. Kuivalle ja ohuellekin iholle se sopii hyvin, mutta ei atoopikoille. Oma rutikuiva ihoni on selvästi napakoitunut sekä silottunut ja Active Serumin kihelmöivä vaikutus tuntuu hyvältä. Voisi luulla, että kihelmöintiä aiheuttava tuote toisi myös punoitusta iholle, mutta näin se ei ole. Tuo kihelmöinti loppuu myös heti, kun seerumin päälle laittaa kosteusvoiteen.
Active Serum nimensä mukaan aktivoi ihon toimintaa ja se puhdistaa rasvoittuvaa ihoa, kiinteyttää veltostunutta ihoa ja vilkastuttaa verenkiertoa harmaan kalpealla iholla. Active Serumia voi käyttää joka ilta koko kasvoille, mutta ei lähelle silmänympärystää. Kuivalla ja ohuella iholla sille hyvä pari on aamuisin iS Clinicalin YOUTH SERUM (30ml 183€), joka on runsaasti kosteuttava ja tehokas kiinteyttäjä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti