perjantai 12. marraskuuta 2021

Heitä vanhat huulipunat roskiin ja hanki uusia tilalle!

Yleensä kehoitan asiakkaitani säästäväisyyteen: hoitotuotteet käytetään loppuun asti ja niitä otetaan kerrallaan vain sopiva määrä. Kuitenkin nyt suosittelen, että vanhentuneista ja pilaantuneista meikeistä kannattaa kokonaan luopua ja hankkia uusia tilalle.


Youngblood huulipunat ovat erittäin hyvänlaatuisia, eikä niissä ole sisällä mitään synteettisiä väriaineita eikä hajusteita.


Upeat uudet huulipunasävyt

Youngbloodille tuli pitkästä aikaa uusia HUULIPUNIA (33€) ja sekin kertoo paluusta normaaliin elämään. Viime vuonna ei Suomeen edes tullut uusia huulipunavärejä, koska juuri kukaan ei niitä ostanut. Nyt lähes pari vuotta meikkimyynti on ollut lähes olematonta ja nyt tuntuukin tosi kivalta kokeilla uusia meikkisävyjä. 
Youngbloodin uudet huulipunasävyt ovat:
HARMONY, joka on pinkkiin taittuva nudesävy eli siis aika luonnollinen ja hento väri.
INVITE ONLY on upea kultapigmentillä taitettu viininpunainen. Väri ei ole liian hyökkäävän punainen, vaan sen verran lempeä, että se sopii arkeen ja juhlaan. Tuo kevyt kultapigmentti tekee siitä juuri sopivan jouluisen ja se onkin paras valinta pikkujoulujuhliin.
DESTINY on kirkas fuksian punainen ja sopii erityisen hyvin tummahiuksiselle ja sinisiin sekä mustiin vaatteisiin.
ROSEWATER onkin ollut jo aikaisemmin myynnissä, mutta sävy on niin suosittu, että se on otettu uudestaan käyttöön. Rosewater on murrettu mattapunainen, joka sopii hillittyyn ja tyylikkääseen arkimeikkiin. 
ENVY on myös tuttu sävy, mutta todella suosittu ja käyttökelpoinen karpalon punainen. Se ei ole liian voimakas, joten sitäkin voi käyttää työssä ja juhlissa.

Tähtitarjouksena meikkivoiteet

Nyt kannattaa uusia myös meikkivoiteet ja varsinkin näin hyvillä alennuksilla. NATURAL MINERAL FOUNDATION NYT 49€ (65€) ja LIQUID MINERAL FOUNDATION 65€ (79€) ovat hoitolani eniten myydyt meikkituotteet. 
Natural Mineral Foundation jauhemainen mineraalimeikki levitetään tuuhealla kabuki-siveltimellä, jolloin ihosta tulee sileä ja luonnollisen värinen. Tämä mineraalipigmenttiä sisältävä meikkivoide on hyvin luonnollisen näköinen, eikä se jätä mitään rajoja iholle. 
Tästä jauhemeikistä suosituin värisävy on HONEY, joka antaa iholle lämpimän beigen sävyn ja neutralisoi talven kalpeaa ihon väriä. Toinen suosikki on COOL BEIGE, joka peittää hyvin punakkuutta, couperosaa ja ruusufinniä, mutta antaa kuitenkin hiukan sävyä iholle, jottei se jää kalpeaksi. 
Liquid Mineral Foundation on nestemäinen ohut voide, joka levittyy helposti. Siinä vaalein sävy on PEBBLE, joka on talvella suosituin värisävy. Toinen on SUN KISSED, joka on hiukan lämpimämpi sävy kuin Pebble. Tummin sävy on CAPRI, eikä sekään ole mitenkään liian ruskea, vaan sopii niille, jotka haluavat päivettyneen näköisen ihon.
Muistutan vielä, että Tähtitarjouksessa on myös iS Clinicalin REPARATIVE MOISTURE EMULSION NYT 85€ (109€) ja tämä on erinomainen kosteusvoide meikin alle. 
1 kommentti:

  1. Minulla löytyy sekä jauhemainen Youngbloodin meikkipohja ja myös voidemainen. Molemmat todella miellyttäviä käyttää atooppisella aikuisella iholla. Välillä erehdyn tavallisiin meikkipohjiin ja nopeasti iho tukossa ja epäpuhtauksia ja ihottumaa samalla kertaa. Yritän jatkossa pysytellä Youngbloodin meikeissä😉

    VastaaPoista