keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Dermalogican uutuus on Daily Glycolic Cleanser

Tämän vuoden aikana kosmetiikkateollisuus on kehittänyt toinen toistaan parempia ja tehokkaampia hoitotuotteita. Viimeisimpänä uutuutena myyntiin tuli Dermalogican DAILY GLYCOLIC CLEANSER (150ml 36€ ja 295ml 57€) puhdistusgeeli.


Dermalogican uutuus Daily Glycolic Cleanser on kevyesti kuoriva puhdistus, joka kirkastaa sameaa ja epätasaista ihon sävyä.

Glykolihappo kirkastaa ihon

Glykolihappo kuuluu alfahydroksihappoihin eli AHA-happoihin ja se on yksi miedoimmista hedelmähapoista. Glykolihappoa saadaan sokeriruo’osta, sokerijuurikkaasta ja viinirypäleen siemenistä tai sitten se tehdään kemiallisesti. Dermalogica käyttää sokeriruo’osta saatua glykolihappoa ja se on iholle lempeää, mutta vaikutukseltaan tehokasta.
Daily Glycolic Cleanser sulattaa kevyesti ihon pintaan päivittäin kerääntyneen kuolleen solukon ja se lisää muiden hoitotuotteiden vaikuttavuutta. Varsinkin rasvoittuva iho ja ikääntynyt kuiva iho kärsii sameudesta ja harmaan kalpeasta ihon väristä. Tämän harmauden aiheuttaa juuri tuo kuollut solukkokerros, mikä kerääntyy ihon pintaan. 
Rasvoittuvan ihon tehokkaan puhdistuksen tarve on kyllä tiedossa, mutta harva huomaa, että vaihdevuosi-iässä myös kuivalle iholle kertyy enemmän likakerrosta. Vaihdevuosien aiheuttamat hikiaallot nostavat pintaan myös ihotalia ja kuolleen solukon määrä lisääntyy iän myötä muutenkin, joten tämä seos tekee ihosta harmaan ja samean. 
Tämä uutuus Daily Glycolic Cleanser on siitä poikkeuksellinen glykolihappotuote, että sitä suositellaan myös kuivalle ja ohuelle vanhenevalle iholle, eikä se kuivata yhtään. Siinä oleva jojobaöljy vahvistaa ihon omaa suojapintaa ja vähentää pintakuivuutta.


Daily Glycolic Cleanser on lempeä ja tehokas

Daily Glycolic Cleanser oli minulle mieluinen yllätys, koska nimen mukaan odotin glykolihapon kirpakkaa ja kihelmöivää tuntua. Ellen olisi tuotetta kokeillut ja käyttänyt jo monta viikkoa olisin ajatellut, ettei se sovi ohuelle ja kuivalle iholleni. Onneksi kokeilen aina kaikki uutuudet ja miellyin heti tähän täyteläiseen geeliin, joka puhdistaa tehokkaasti, mutta ei kuivata. 
Pidän eniten puhdistustuotteista, jotka jättävät kunnolla puhtaan tunteen ja haluan puhdistusaineen huutoutuvan vedellä hyvin. Daily Glycolic Cleanser on juuri tällainen puhdistus ja se vaikuttaa myös näkyvästi ihon sävyyn. Nyt kesän jälkeen monella on vielä auringosta kirjava iho ja juuri tätä epätasaista ihon väriä Daily Glycolic Cleanser tasoittaa hyvin. Samalla se poistaa hilseilevää kuivaa solukkoa, joten meikkikin levittyy tasaisemmin.
Erittäin hyvä yhdistelmä on PRECLEANSE (46€) tai PRECLEANSE BALM (46€) esipuhdistukseen ja sen jälkeen tämä Daily Glycolic Cleanser. Kokeilkaa ihmeessä tätä uutuutta, kun seuraavan kerran tarvitsette puhdistusainetta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti