lauantai 27. marraskuuta 2021

Black Friday jatkuu verkkokaupassa!

Eilinen Black Friday tapahtuma meni hoitolassa oikein hyvin ja ostoksia voi tehdä vielä verkkokaupassa sunnuntai-iltaan asti koodilla BF2021. Nämä tapahtumapäivät ovat mukavia, mutta työläitä järjestää ja tämä maailman tilanne tuo lisää epävarmuustekijöitä.

Perinteiset suosikkituotteet

Perjantain osalta ei ostoksissa ollut kovin suuria muutoksia ja Dermalogican INTENSIVE MOISTURE BALANCE (100ml 75€-20% ja 50ml 47€-20%) oli päivän ostetuin tuote. Se on varma ja turvallinen valinta joululahjaksikin. Toinen suosikki oli SUPER RICH REPAIR (50ml 93€-20% ja 100ml 149€-20%) hoitovoiteen uusi isompi koko. Tietysti talvea varten moni siirtyy täyteläisempään Super Rich Repairiin ja tuo isompi purkki on edullisempikin ja riittää koko pahimman talviajan ylitse. Tämä iso koko ei ole pelkästään kausituote, vaan se jää myyntiin jatkuvasti.
Myös DYNAMIC SKIN RECOVERYn SK50 (50ml 69€-20% ja 100ml 115€-20%) uusi isompi koko oli mieleinen ja se kertoo ihmisten matkustamisesta, kun tähän aikaan vuodesta ostetaan aurinkosuojallista päivävoidetta. Monella on matka varattuna etelään jouluksi tai alkuvuoteen ja nyt jää nähtäväksi, miten ne onnistuvat. Tästä isommasta Dynamic Skin Recovery:sta muistutan, että se on vain lyhyen ajan myynnissä ja kun tämä erä on loppu, sitä ei enää saa. 
KOSTEUTA JA SUOJAA -PAKKAUS NYT 59€ (110€) sis. SKIN SMOOTHING CREAM (50ml), INVISBLE PHYSICAL DEFENSE SK30 ja pikkukoon INTENSIVE MOISTURE CLEANSERia oli myös hyvin suosittu, mutta niitä jäi vielä ja luulen niiden riittävän parisen viikkoa. 
Samoin nuorten CLEAR START -PAKKAUKSIA NYT 50€ (70-71€) on saatavilla jouluun asti, koska niitä voin tilata lisää. Tuo Clear Start -pakkaus on loistava joululahjaidea kenelle tahansa alle 25-vuotiaalle. 


Kuljetukset jumissa!

Nyt sitten tapahtui lopullinen katastrofi, mitä olen aina pelännyt. Dermalogican tuotteet eivät ehtineet hoitolaan asti perjantaina. Koko kuljetusketju on pettänyt ja näin on käynyt lähes kaikkien yritysten kohdalla. Koen tämän jotenkin enteellisenä, että onko tämä vasta alkusoittoa? 
Tavara lähti jo Kalifornian tehtailta myöhässä, koska he eivät saaneet ajoissa kiinalaisia pakkaustarvikkeita. Itse olin tilaukseni kanssa aikaisemmassa kuin koskaan ja otin suuren riskin, kun tein tilaukset vähän ”summamutikassa”. Maahantuoja ei voinut tavaraa lähettää, koska ne seisoivat tullissa vielä tiistaina 23.11. Tavarat lähtivät Helsingistä torstai aamuna ja normaalisti ne ovat iltakuljetuksena Hämeenlinnassa. Nyt jakeluautot olivat Black Fridayn takia niin täynnä, etteivät ehtineet jakelua tekemään perjantain aikana, vaan ne tulevat maanantaina.
Olen tosi kiitollinen, miten hyvin asiakkaat ottivat puutteet ja he saavat tuotteensa myöhemmin. Mitään taloudellista tappiota minulle ei tullut, mutta moni muu yrittäjä tästä kärsii. Onneksi myös koronan takia moni asiakas tekee tilauksen verkkokaupan kautta ja nehän saan normaalisti lähtemään heti alkuviikosta. Tein myös varmuuden vuoksi heti lisätilauksia, jotta tavaraa olisi tarpeeksi joulunalusviikoilla. 
Nyt tämä asia on taas kertaalleen kerrottu, enkä siitä enää uudestaan kirjoita tämän vuoden puolella, koska ei valittaminen liikuta kuljetuksia yhtään nopeammin. Enkä halua blogin lukijoita rasittaa koko ajan samalla asialla.
Sellainen poikkeus aikaisempiin tapahtumiin nähden oli nähtävissä, että meikkituotteita ostettiin ja tilattiin enemmän kuin koskaan ennen. Niiden saatavuus on myös hyvä, koska ne tulevat eri tehtailta ja maahantuojilta. XTREME LASHES luomivärikynät (35€-20%) ja silmänrajauskynät (35€-20%) ovat selvästi tulleet tutuiksi verkkokauppani vakioasiakkaille. Hyvän tuotteen kohdalla käy niin, että kun ostaa ensin yhden, ostaa kohta toisenkin huomatessaan niiden laadun ja kätevyyden. Itse en ole muita silmämeikkejä käyttänyt muutamaan vuoteen, koska nämä kynät ovat niin hyviä.
Kokeilkaa laittaa vaaleaa Rose tai Nude sävyä koko luomelle ja tummempaa Plum sävyä sen päälle ripsirajaan. Sitten varsinaisen rajauksen voi vielä tehdä mustalla Black Pearl kynällä tai harmaalla Graphitella


Black Friday -20% ALE verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla BF2021





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti