sunnuntai 28. marraskuuta 2021

Black Friday verkkokaupassa vielä tänään!

Teillä on vielä tämä päivä aikaa tehdä edullisia ostoksia kotihoitotuotteista. Nyt lempituotteita kannattaa ostaa varastoonkin, koska seuraavasta ale-tapahtumasta ei ole tietoa ja jotkut tuotteet voivat tehtaan toimitusvaikeuksien takia loppua.


Tänään su 28.11. on Black Friday -20% alen viimeinen päivä! Verkkokaupassa koodilla BF2021


Meikkituotteet suosiossa!

Selvästi huomaa, että asiakkaat ovat uusimassa meikkejään jotka jäi vähälle käytölle etätyövaiheessa. Suurin osa uskoo toiveikkaasti, että joulun ympärillä on menoja joihin on kiva meikata paremminkin. Muutenkin uusi huulipuna tai luomiväri on kiva virkistäjä. Huulipunissa suosikki on ollut YB:n Invite Only (33€ -20%) sävy joka on tyylikäs tumma joulun punainen. Se ei ole liian kirkas vaan kuitenkin murrettu joten se ei ole hyökkäävä. Toinen suosikki on ollut Rosewater joka on pehmeä ruusunpunainen ja siitä voimakkaampi versio on sävy Envy joka myös sopii talven vaateväreihin. 
Nestemäisemmässä YB:n HYDRATING LIQUID LIP CREME (42€-20%) laadussa suosikkisävy on Cashmere, joka on rusehtava nudesävy ja tyylikäs lisäys päivämeikkiin. Tämä Hydrating Liquid Lip Creme on pakattu huulikiillon kaltaiseen puikkoon, mutta se pysyy todella paljon paremmin kuin huulikiilteet. 
Täyteläinen ja hoitava huulikiille on Joan Collins sarjassa ja uusin sävy Ava (38€-20%) on pehmeä korallin punainen.
Xtreme Lashes Tähtitarjous SKIN RENEWING CONCEALER meikkikynä NYT 28€ (38€) on myös tosi suosittu peitemeikki tummiin silmänympäryksiin ja pigmenttiläiskiin tai sitten koko kasvoille käytettynä. Siinä on kaksi sävyä Fair ja Neutral, joista tämä Neutral on suositumpi, koska Fair on todella vaalea.
Muistutan vielä siitä ripsivärin uusimisesta, että suositusten mukaan ripsiväri pitäisi vaihtaa parin kuukauden välein. Xtreme Lashes MASCARA (42€-20%) on suosikkiripsari monella julkkiksella, joten sekin kertoo tuotteen laadusta. Ripsiväri kuivuu, jos se on ollut avattuna yli puoli vuotta, vaikka sitä ei ole käyttänytkään. Silloin se kannattaa heittää pois, koska laatu on heikentynyt niin paljon, ettei sillä saa enää kaunista tulosta.


Voiteita ostetaan eniten 

Olen hiukan ihmetellyt sitä miten paljon vähemmän puhdistustuotteita ostetaan verrattuna hoitovoiteisiin. Näin se on ollut aina ja ehkä viime vuosina puhdistustuotteiden myynti on hiukan parantunutkin. Kuitenkin suhteessa myyn voiteita kolminkertaisesti puhdistusaineisiin verrattuna. Asiakkaan kohdalla se merkitsee sitä, että siinä ajassa, kun hän käyttää kolme voidetuubia, kuluu vain yksi puhdistusmaito. Jos suhde on todella tämä, se kertoo siitä ettei puhdistusta tehdä kunnolla. 
Jos tunnette jotain epäluuloa puhdistustuotteita kohtaan, niin kokeilkaa iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€-20%) puhdistusgeeliä, joka on vesiliukoinen ja jättää ihon puhtaan tuntuiseksi. Uusin Dermalogican DAILY GLYCOLIC CLEANSER (36€-20%) on myös hyvä puhdistustuote, jos pelkää, että iho jää puhdistuksen jälkeen tahmean tuntuiseksi. Se sopii myös ohuelle ja herkälle iholle, koska glykolipitoisuus on siinä niin alhainen. 
Dermalogican PRECLEANSE (46€-20%) ja PRECLEANSE BALM (46€-20%) on erinomainen meikin ja rasvan poistaja. Ne ovat lähes samat tuotteet, joista Precleanse on öljymäinen neste ja Precleanse Balm on kiinteä balsami. Kumpikin on täysin vesiliukoinen ja meikki takuulla sulaa pois myös huokosten pohjasta, eikä iho kuivu yhtään. 



Black Friday -20% ALE verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla BF2021




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti