perjantai 26. marraskuuta 2021

Joululahjoja tarjoushinnoilla!

Tänään alkaa BLACK FRIDAY tarjous -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista ja verkkokaupassa se on voimassa su 28.11. asti koodilla BF2021. Ellet ehdi perjantaina ostoksille, laita sähköpostilla mitä tuotteita haluat ja milloin ehdit ne hoitolasta hakemaan, niin saat hyödynnettyä alennuksen. Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi DAILY CLEANSING TRION, jossa on kolme pientä puhdistustuotetta. Pakkauksen arvo on 22€.


BLACK FRIDAY -20% hoitolassa perjantaina 26.11. klo 10-18 ja verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla BF2021


Joululahjaideoita

Nyt kannattaa tehdä joululahjaostoksiakin, koska laatukosmetiikka on aina mieleistä ja tulee käytettyä. Tietysti kaikista tuotteista on mahdollisuus tehdä yhdistelmiä ja pakata ne kauniisti yhteen, mutta tein muutamia valmiita ehdotuksia.

Pakkauksien tuotteet ovat normaalikokoisia ja riittävät noin 6-8 viikkoa käytössä. Rasvoittumista tasapainottava uutuusvoide Cooling Aqua Jelly on täysin rasvaton geeli, mikä imeytyy hujauksessa ja se ei takuulla kuivata. Se sopii meikin alle ja myös pojat pitävät sen kevyestä koostumuksesta. FlashFoliant vaahtokuorinta on myös erityisesti poikien suosiossa helpon käyttötapansa vuoksi. Vaahtoava neste levitetään puhtaalle iholle ja se saa jäädä vaikuttamaan yöksi tai päiväksi. Ihotyypistä riippuen FlashFoliantia käytetään 2-5 kertaa viikossa. 

  • KOSTEUTA JA SUOJAA -LAHJAPAKETTI NYT 59€ (norm.110€) sisältää SKIN SMOOTHING CREAM (50ml) kosteusvoiteen, INVISBLE PHYSICAL DEFENSE SK30 (50ml) suojaavan päivävoiteen uv-suojakertoimella 30 ja matkakoon INTENSIVE MOISTURE CLEANSER puhdistusmaidosta. Nämä tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Skin Smoothing Cream on yksi suosituimmista kosteusvoiteista, jota voi käyttää aamulla ja illalla. Invisible Physical Defense SK30 päivävoide suojaa ihoa tuulelta, sateelta, ilmansaasteilta ja auringolta. Voiteen voi käyttää yksinään päivävoiteena tai kuivalla iholla Skin Smoothing Creamin päällä. 


  • Dermalogicalla on myynnissä useita DIY-PAKKAUKSIA eli do-it-yourself -paketteja, joilla voi itse tehdä kotikasvohoidon. Niitä on saatavilla useille eri ihotyypeille ja iho-ongelmille. Pakkauksissa on selkeät ohjeet, miten hoito tehdään ja pikkukoot tarvittavia tuotteita. Black Fridayna niistä on alennus -20%, mutta ne jäävät myyntiin normaalihintaisina vuoden loppuun asti. 

  • TUOKSUSAIPPUASIENET (19€-20%) ovat takuuvarma lahjaidea ja tuoksuvalikoima on laaja. Hoitolassa on myös esillä useita eri JALKAVOIDE & KÄSIVOIDE PAKKAUKSIA (15€-30€). Niitäkin on saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää ja uskon ainakin osan riittävän vuoden loppuun.

Tervetuloa ostoksille!

Black Friday hoitolassa perjantaina 26.11. klo 10-18 ja verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla BF2021
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti