tiistai 16. marraskuuta 2021

Ihmenaamio Melting Moisture Masque

Nyt on kyllä pakko sanoa, että tämä Dermalogican uusin naamio MELTING MOISTURE MASQUE (71€) on ihan ihmetuote. En olisi osanut edes toivoa tämän tyyppistä vaikutusainetta, joka tekee ihon aivan ihanan sileäksi ja kosteutetuksi.


Melting Moisture Masque on kuin tehty Suomen oloja varten, kun kuiva sisälämmitys rasittaa kaikkien ihoa.


Sopii meikin alle

Aluksi, kun naamio tuli myyntiin ja ohjeissa luki, että sen voi jättää meikin alle, niin ajattelin, ettei se kyllä onnistu. Ensin suosittelin sitä varovasti jättämään yön ylitse vaikuttamaan, mikä on jo myös suuri helpotus, kun naamiota ei tarvitse heti pestä pois.
Sitten aloin kokeilemaan Melting Moisture Masqueta aamuisin meikin alle ja olen sitä käyttänyt nyt pari kuukautta ja todennut sen toimivan. Aluksi olin aivan varma, että meikki alkaa jo parissa tunnissa valumaan ja ripsivärit ovat silmien alla. Olin siinä ihan väärässä ja meikki pysyi samoin kuin aina ennenkin.
Aamulla, kun puhdistin kasvot uudella DAILY GLYCOLIC CLEANSERILLA (36€) ja käytin hoitosuihkeen, taputtelin ihon kuivaksi ja levitin kasvoille noin 1-2 cm pituisen pötkön tuubissa olevaa naamiota. Ensin tunne oli vähän rasvainen, mutta levitin siihen päälle normaalit meikkini eli HYDRABLUR PRIMERin (51€), sen päälle SKIN PERFECT PRIMER sk30 (49€) ja lopuksi Youngbloodin NATURAL MINERAL FOUNDATION NYT 49€ (65€) jauhemaisen meikkivoiteen. Olisi voinut luulla, että näin monta tuotekerrosta tekisi ihosta kiiltävän ja rasvaisen, mutta se on aivan väärä luulo. Sellaisinakin päivinä, kun olen oikein kiireinen ja kasvot ovat hiestä märät, meikki on pysynyt niin kuin aina ennenkin. En olisi tätä uskonut ellen olisi itse kokeillut. 


Atooppisen ihon pelastus

Muutamat asiakkaat, joilla on atooppinen iho ja taipumus kutiseviin läiskiin varsinkin talvella, ovat olleet ikionnellisia tästä Melting Moisture Masquesta. Se poistaa kutinan nopeasti ja yhden yön tai päivän vaikutusajan jälkeen hilseily ja punoitus on poissa. 
Itsekin ihmettelen, miten sileältä ihoni tuntuu vielä seuraavanakin aamuna, kun olen edellisen päivän antanut naamion vaikuttaa. Tämä naamio on kuin tehty Suomen oloja varten, kun kuiva sisälämmitys rasittaa kaikkien ihoa. Melting Moisture Masqueta voi käyttää myös pintakuivalle rasvaiselle iholle, koska se ei rasvoita, vaan kosteuttaa. 
Lähes kaikilla on jonkin asteista hilseilyä ja kiristelyä ihossa talven aikana, joten naamio on tarpeellinen kaikille. Couperosa-iho kuivuessaan alkaa helposti ohentumaan ja verisuonia katkeilee entistä enemmän. Nyt Melting Moisture Masque ei päästä ihoa kuivumaan, joten ohentuminenkin vähenee. Myös punoittelu rauhoittuu, kun iho ei ole niin herkistyneen kuiva. Melting Moisture Masqueta voi käyttää kaksi kertaa viikossa ja tällä tavoin käytettynä tuubi riittää noin puoli vuotta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti