tiistai 9. marraskuuta 2021

Tähtitarjoukset 9.11.–22.11.

Tähtitarjouksina ovat Youngbloodin meikkivoiteet NATURAL MINERAL FOUNDATION NYT 49€ (65€) jauhemainen meikkivoide ja LIQUID MINERAL FOUNDATION NYT 65€ (79€) nestemäinen meikkivoide sekä iS Clinicalin REPARATIVE MOISTURE EMULSION NYT 85€ (109€) kosteusvoide yöksi ja päiväksi.


Näillä Tähtitarjouksilla saat upean sileän ja kauniin sävyisen ihon!


Hanki uudet meikkivoiteet

Todella moni asiakas kertoo, ettei ole juurikaan meikannut koko korona-aikana, kun on ollut etätyössä kotona. Jos tosiaan meikkivoiteet ja muutkin meikit ovat parin vuoden takaa, ne on nyt parempi heittää roskiin. Pilaantuneen meikkivoiteen tuntee eltaantuneesta hajusta ja tuotteen koostumus saattaa muuttua vetiseksi tai kokkareiseksi. 
Youngbloodin mineraalimeikkisarjan meikkivoiteet ovat asiakkaiden kestosuosikkeja. Varsinkin tämä jauhemainen meikkivoide on eniten myyty meikkituote. Hyvänä kakkosena on uudempi, kevyen voidemainen Liquid Mineral Foundation, joka on ohut, mutta hyvin peittävä. 
Oma suosikkini on tämä jauhemainen Natural Mineral Foundation meikkivoide, enkä ole sen voittajaa löytänyt. Olen käyttänyt sitä jo yli kymmenen vuotta, enkä siitä luovu. Välillä joudun kokeilemaan muitakin meikkivoiteita ihan vaan niihin tutustumisen takia, mutta palaan heti takaisin tähän jauhemaiseen meikkiin. Itse käytän sävyjä Honey ja Warm Beige, mitkä tuovat iholle väriä ja poistavat kalpeuden. 
Honey onkin Natural Mineral Foundationin suosituin sävy ja Warm Beige on vielä vahvempi lämmin beige. Sävy Cool Beige on myös hyvin suosittu varsinkin näin talvella, koska se neutralisoi punakkuutta ja peittää hyvin couperosaa.
Liquid Mineral Foundationin sävy Pebble on vaalea ja punakkuutta peittävä sävy. Sun Kissed on lämmin sävy, joka tekee ihosta hieman päivettyneen näköisen, mutta sopii myös hyvin vaaleahiuksisellekin. 


Kosteusvoide meikin alle

Reparative Moisture Emulsion on hoitolani paras meikinalusvoide. Se silottaa ja tasoittaa ihon pintaa, joten meikkivoide levittyy kauniisti ja helposti. Reparative Moisture Emulsion on myös erinomainen kiinteyttävä hoitovoide, jota voi käyttää sekä yöllä että päivällä. Se on melko ohut voide, joka imeytyy helposti ja on siksi myös ”rasvakammoisille” mieleinen. 
Kuitenkin Reparative Moisture Emulsion sopii myös talvikäyttöön, koska siinä on keveydestään huolimatta runsaasti elvyttäviä vaikutusaineita. Rasvoittuvalla ja helposti kiiltävällä iholla se pysyy mattapintaisena ja pitää myös meikin kiiltämättömänä. 
Reparative Moisture Emulsion tekee napakan ja tiivin tuntuisen ihonpinnan ja silottaa pieniä ryppyjä sekä juonteita. Ellei halua käyttää meikkiä Reparative Moisture Emulsion tekee myös yksinään ihon pinnasta sileän ja tasaisen näköisen. Reparative Moisture Emulsionia voivat käyttää kaikenikäiset ja myös kaikki ihotyypit.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti